Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו מתכננים לקחת את בני ובנות הכיתה לפעילות של כשעתיים באזור הרי ירושלים, ההגעה לשם תהיה באוטובוס (אנחנו דואגים להסעות) והפעילות תהיה בשטח פתוח (לטובת העניין במסלול טיול בדרך בורמה או חניון של קק"ל)..

אנחנו רוצים לעמוד בכל דרישות החוק (מאבטח, מע"ר, דיווח למי שצריך) - אך לא מוצאים בשום מקום אם יש דרישות ומה מחייב אותנו כי הכל מופנה למשרד החינוך/תנועות נוער.

נודה לעזרה/רעיונות.

פורסם

אם הפעילות מחוץ לשעות בית הספר ולא מדובר בקייטנה בתשלום וכיו"ב אין שום דרישות בחוק.

אתה יכול, בשביל השקט הנפשי של ההורים, לעקוב בקווים כלליים אחרי ההנחיות של משרד החינוך ולבחור מה שמתאים לך.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מקווה שאתה יודע מה אתה עושה. בני נוער בגיל הזה, מחוץ למסגרת רשמית, יכולים להיות כאב ראש גדול מאוד. להשתלט עליהם במקום פתוח זה אתגר.

בדיוק בשבוע שעבר עשיתי מסיבת בר מצווה לבן שלי.

זה היה במקום מאורגן עם בריכה ואוכל והפעלה. וגם למפעיל המנוסה היה לא קל להשתלט על הילדים, אם כי עשה זאת בהצלחה. אני רק ווידאתי שלמקום יש את כל האישורים והרשיונות ומציל בבריכה.

גם אני הבאתי אוטובוס והייתי צריך לבקש מהם לשבת כמה פעמים במהלך נסיעה של חצי שעה.

נשמתי לרווחה כשהכל הסתיים בשלום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 שעות, פינדר כתב:

מקווה שאתה יודע מה אתה עושה. בני נוער בגיל הזה, מחוץ למסגרת רשמית, יכולים להיות כאב ראש גדול מאוד. להשתלט עליהם במקום פתוח זה אתגר.

בדיוק בשבוע שעבר עשיתי מסיבת בר מצווה לבן שלי.

זה היה במקום מאורגן עם בריכה ואוכל והפעלה. וגם למפעיל המנוסה היה לא קל להשתלט על הילדים, אם כי עשה זאת בהצלחה. אני רק ווידאתי שלמקום יש את כל האישורים והרשיונות ומציל בבריכה.

גם אני הבאתי אוטובוס והייתי צריך לבקש מהם לשבת כמה פעמים במהלך נסיעה של חצי שעה.

נשמתי לרווחה כשהכל הסתיים בשלום.

סביר להניח שאחרי האירוע אכתוב בדיוק את מה שאתה כותב, אבל כן, אנחנו יודעים מה אנחנו עושים ומביניםאת הכאב ראש :)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ממליץ בהחלט לקחת איתכם חובש או מע"ר (תלוי בגודל הקבוצה) על כל מקרה, גם אם זה "רק לשעתיים-שלוש".

גילוי נאות: אני עובד בחברה שמספקת חובשים, מע"ר ומאבטחים, מעלות אבטחה ורפואה בע"מ

מוזמן לפנות בפרטי אם יש לך שאלות כלשהן.

עריכה אחרונה על ידי אלעדיקו
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הייתי פונה לרכז הטיולים של בית הספר ומבקש ממנו את הפרטים מה צריך לטיול כזה. למרות שאתם לא חייבים כלום שווה ללכת על בטוח.

בנוסף הייתי מבקש אישור הורים שהם מודעים לפעילות ולצעדים שננקטו כדי לא להיות חשוף לתביעות. אני לא עו"ד ומדבר מתוך היגיון נטו שאם ההורים יודעים והלכתם לפי כל ההנחיות עשיתם כל מה שאדם סביר היה עושה אבל אם יש משפטן שיוכל להתייחס זה עדיף.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תזמין גם את ההורים - שיפקחו על הילדים שלהם. הכי בטוח

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

יש לך ילדים בגיל הזה??

בגיל 12-13 לא מזמינים הורים. אלא אם אתה רוצה שישנאו אותך גם הילדים (כולל שלך) וגם ההורים

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש לי ילדה בת 12, ויש הרבה הורים (בעיקר אמהות) שלא משחררות בלי שהן בסביבה. מציע להזמין את ההורים ושישבו בצד עם קפה ועוגות חנק.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...