Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 56 דקות, Liquidator כתב:

זה לבעלי רישיון נהיגה בתוקף, זה לא יתן לך רישיון ידני, פשוט ילמדו אותך לשלוט יותר טוב ברכב ויעשו לך הדרכה וזה גם עלות לא כזו זולה.

אם אתה רוצה לנהוג על ידני זה או לעשות הסבה לידני או אם אתה רוצה להוסיף דרגה וללמוד משהו חדש להחוויה שלך ויש לך כסף מיותר אז תעשה C1 זה תלוי מה אתה רוצה.

לדעתי אישית לא כדאי לקנות רכב ידני, כי זה לא נוח וצריך להתרגל לגיר ובפקקים בכלל זה לא נוח עם הקלאץ' למרות שאפשר לשים על ניוטרל עדיין זה לא נוח, היום יש רכבים אוטומטים/ גיר רובוטי חיסכונים בדלק, אבל תמיד טוב ללמוד משהו חדש.

המחשבה שלנו היא לא משיקולי תועלת אלא יותר לכיף ואולי אולי כשיהיה כסף לקנות איזה ברז או מיאטה 

פורסם
לפני 5 דקות, האוטו שלנו גדול וירוק כתב:

המחשבה שלנו היא לא משיקולי תועלת אלא יותר לכיף ואולי אולי כשיהיה כסף לקנות איזה ברז או מיאטה 

ואתה רוצה שהיה לך רישיון ידני או שלא? אם לא אז לך לנהיגה מתקדמת, אם כן תעשה רישיון C1 גם יהיה לך ידני וגם אתה תלמד משהו חדש ותרוויח גם רכב ידני וגם עוד דרגה(ואין שום קשר אם תעבוד נהג או לא זו דרגה כמו B בתאכלס אותו תהליך), וזו גם חוויה ללמוד משהו חדש, אני לא יודע מה גילך כי אם אתה בן אדם יחסית מבוגר מעל גיל ה 40 זה טיפה יותר קשה ללמוד(זה תלוי בבן אדם) אבל אתה בטח עם רישיון B מעל 20 שנה אז הפלוס כאן שאתה בא עם ידע לכן לא תהיה לך בעיה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

עייפים...

זה בסדר להגיד שיכורים. כשהיינו צעירים, טיפשים וחושבים שאנחנו חסינים לא היו ינשופים.

לפני 49 דקות, asix כתב:

כי כאשר אתה "עייף" ונוהג במהירות של 160 קמ"ש אתה פחות זמן על הכביש ולכן אתה מסכן פחות את האחרים😂

בשנות ה 90 לשתות בירה אחת של חצי ליטר היה המקסימום ששתינו בערב שלם. לא היה משהו אחר בכלל, אולי הקפצת טקילה עם ספרייט בכוס גבוהה של שוט. רק אחרי הצבא נסעתי ליפן, עבדת בבר ורק אז נחשפתי למשקאות וקוקטילים שלא היו בכלל במקומות בילוי בגילנו. העליה הרוסית הביאה איתה את הוודקה ולאר לאט נחשפנו למשקאות של היום. כשחזרתי מיפן רק אני הכרתי משקאות שבארץ אי אפשר בכלל היה לראות - שוט של ווילד טרקי וטקילה קווארבו גולד. מה לא למדתי שם כשבארץ הכרנו רק יין ובירות. היו זמנים בחיי.

• מצחיק 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מספיק בירה וכמה ליקרים היו עושים את העבודה.

בד'כ ביציאה היינו מורידים בקלות ליטר וחצי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

ואז הוא שואל אותי אם אני ממהר לאנשהו.  

עניתי שלא,   והוא צועק עלי "אז תתחיל למהר! טוס לרעננה!!"

לא הייתי צריך יותר מזה. טסתי. ועוד איך שטסתי!

לי זכורה חווייה "הפוכה".  במקרה אחד, השיעור שלי הסתיים ולא היה באוטו תלמיד שיחליף אותי. המורה  לא רצה שאמשיך לנהוג, אז התחלפנו...

המורה עם חגורה "משוחררת" תפוסה באטב כביסה, נסע הכי לא נכון שאפשר - מהר , חסר סבלנות, תנועות חדות... אולי רצה להראות לי "תסתכל איך לא נוהגים" 🤦🏻‍♂️

לפני 4 שעות, Ron Poh כתב:

לא הבנתי מה הקשר לידני, והנהיגה עם שני רגליים.
שהרי בידני רגל ימין משמשת גם לדוושת התאוצה וגם לדוושת הבלם, זה לא שאתה בולם עם רגל שמאל.

אפשר לומר שבידני אתה נוהג עם שתי רגליים.

אז הוא משתמש ברגל שמאל לבלימה ובימין להאצה, מתוך הרגל להשתמש בשתי הרגליים. 

אני נהגתי פעם ראשונה בגיל 16 וחצי על אוטו של שכן חולה הגה כמוני, שהיה אז בן 22.

הייתה לו מיצובישי קולט אוטומטית, ואני זוכר שהוא אמר לי "קח את רגל שמאל, שים אותה בצד. אתה לא משתמש בה, אלא רק ברגל ימין".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שעתיים, Michazzz כתב:

העליה הרוסית הביאה איתה את הוודקה ולאר לאט נחשפנו למשקאות של היום.

ב 1989 גרתי עם שותף ממוצא חצי מצרי חצי פרסי שתמיד היה לו בקבוק וודקה בפריזר... 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 7 שעות, האוטו שלנו גדול וירוק כתב:

מתעלק על השרשור 👺

ֶאני ואשתי עם רישיון אוטומט בן שנים בודדות 

ושנינו רוצים לשדרג לידני, מה הפרוצדורה? 

והאם אפשר לעשות על הדרך רישיון למשהו אחר או לנהיגה ספורטיבית וכדו׳?

אתה מתאמן על ידני או עושה שיעורים. ברגע שאתה שולט אתה ניגש לטסט

רשיון למשאית יהיה רשיון שלם פה זה רק הסבה

פורסם
לפני 9 שעות, אורי מ. כתב:

אחד הבנים עבר לפני כשבועיים טסט בנסיון הראשון.

Shit happens

כנראה קילקלת אותו מספיק טוב 😂

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לצערי לא עשיתי עבודה מספיק טובה.

הוא (וגם אחיו הצעיר יותר, שעוד לא סיים את התהליך ובינתיים התגייס לפני שבוע) למד על אוטומט ככה שהוא מנוע מלנהוג ברכב הידני שלי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 4 דקות, אורי מ. כתב:

לצערי לא עשיתי עבודה מספיק טובה.

הוא (וגם אחיו הצעיר יותר, שעוד לא סיים את התהליך ובינתיים התגייס לפני שבוע) למד על אוטומט ככה שהוא מנוע מלנהוג ברכב הידני שלי.

משפט מתאים - > בנים גידלתי ורוממתי והם פשעו בי

😅

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רשיון על אופנוע A1. עשיתי ב2009 ומשום מה קיבלתי עד 500 סמ״ק בהערה שברשיון

בשביל להראות בעניינים הבאתי מעיל עור מהארון של אמא שלי עברתי ראשון או בזכות הביטחון מהמעיל או שהטסטר היה גיי פרנדלי 😂

• מצחיק 3
פורסם
לפני 6 שעות, Ron Poh כתב:

זה לא שאתה בולם עם רגל שמאל

פחות קשור לנושא השרשור, אבל להגיד בפורום חובבי רכב שלעולם לא בולמים ברגל שמאל? זאת טכניקה די ידועה, שאמנם כנראה מיותרת לגמרי (פרט לתירגול מזדמן) בנהיגה יומיומית, אבל בנהיגה ספורטיבית, וגם בלא מעט מקרים בנהיגת שטח טכני, מאד ישימה ויעילה.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

כתבתי שלעולם לא בולמים עם רגל שמאל?

את זה אתה קורא מהרהורי נפשך.

והופך את זה כאילו כל נהג שני או אפילו רביעי מכיר בכלל את השיטה.

מובן מדבריו היה שמדובר על נהיגה רגילה עירונית, תיאר גם ובמיוחד רכבים קטנים.

ולא מקרה יחודי של נהיגה ספורטיבית.

נ.ב

ופספסת את העיקר. הגבתי כך בגלל שהוא כתב שהוא התרגל לנהוג כך בגלל נהיגה על רכב ידני.

אז הרי שברכב ידני רק רגל ימין היא זאת שולטת פעם על התאוצה ופעם על הבלם. ואיך ממצב כזה הוא פתאום הגיע למסקנה שברכב אוטמט רגל שמאל היא זאת שבולמת?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, אורי מ. כתב:

ככה שהוא מנוע מלנהוג ברכב הידני שלי.

אתה רושם את זה כאילו זה משהו רע...

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, דובצע כתב:

אתה מתאמן על ידני או עושה שיעורים. ברגע שאתה שולט אתה ניגש לטסט

רשיון למשאית יהיה רשיון שלם פה זה רק הסבה

לא מעניין אותו הכסף הוא מחפש חוויה.

על C1 יותר קל ללמוד על ידני אגב.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...