Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי רכב דאציה סנדרו 1.5 טורבו דיזל ידני וקיבלתי הצעות עבודה ואחת מהן היא 30 קילומטרים מהבית והשניה 40 קילומטרים מהבית אז אני מתלבט האם לרכב כזה הנסיעה היא בסדר ולא תקרע את המנוע?האם זה בסדר לנסוע 40 קילומטרים הלוך חזור?חשוב לציין שהנסיעה היא בכביש בינעירוני לרוב

תודה

פורסם

אין שום בעיה, רכב בנוי לעבוד ונסיעות בין עירוניות אלה נסיעות שגורמות לפחות בלאי מאשר נסיעות עירוניות.

• אהבתי 2

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 13 שעות, שחר 1 כתב:

אין שום בעיה, רכב בנוי לעבוד ונסיעות בין עירוניות אלה נסיעות שגורמות לפחות בלאי מאשר נסיעות עירוניות.

תודה רבה

פורסם

אין עם זה שוםבעיה.

אני גר בי-ם ועובד בת"א.

עד הקורונה נסעתי חמש פעמים בשבוע בכל יום לעבודה וחזרה 130 ק"מ ביום.

הייתי מחזיר רכב ליסינג כמעט כל 3 שנים עם למעחה מ-120k קמ ללא בעיות מיוחדות.

בהצלחה בעבודה החדשה

פורסם

זה יוצא בחישוב זריז פחות מ 20 אלף ק"מ נסיעות לעבודה בלבד, נגיד עוד 5000-8000 ק"מ נסיעות פרטיות ואתה עדיין מתחת לממוצע ק"מ שנתי למכוניות דיזל.

תסע, אין עם זה שום בעיה. תנאים אידיאליים להפעלת מנוע דיזל והבלאי שם מינימלי ביותר. 

בלי קשר להביט הטכני, אם אתה אוהב לנהוג, אני לא מתכוון לנהיגה ספורטיבית אלא לעצם פעולת הנהיגה, בשעות הערב כשהכביש פנוי ה 40 ק"מ האלו זה משהו די נחמד. משהו שמאפשר קצת לנוח ולהירגע אחרי יום עבודה, לשמוע מוזיקה שאתה אוהב או אפילו חדשות או איזה תוכנית ברדיו.

15 שנה הייתה לי נסיעה כזאת (קצת יותר מ 40 ק"מ) בסוף כל יום, במיוחד יצאתי מהעבודה מאוחר אחרי שהפקקים מתמעטים וזה היה סוג של כייף.

לפני כמה שנים עברתי לעבוד קרוב יותר לבית וחסרה לי הנסיעה הזו. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 4 שעות, mottis כתב:

אין עם זה שוםבעיה.

אני גר בי-ם ועובד בת"א.

עד הקורונה נסעתי חמש פעמים בשבוע בכל יום לעבודה וחזרה 130 ק"מ ביום.

הייתי מחזיר רכב ליסינג כמעט כל 3 שנים עם למעחה מ-120k קמ ללא בעיות מיוחדות.

בהצלחה בעבודה החדשה

תודה

לפני שעתיים, Buki כתב:

זה יוצא בחישוב זריז פחות מ 20 אלף ק"מ נסיעות לעבודה בלבד, נגיד עוד 5000-8000 ק"מ נסיעות פרטיות ואתה עדיין מתחת לממוצע ק"מ שנתי למכוניות דיזל.

תסע, אין עם זה שום בעיה. תנאים אידיאליים להפעלת מנוע דיזל והבלאי שם מינימלי ביותר. 

בלי קשר להביט הטכני, אם אתה אוהב לנהוג, אני לא מתכוון לנהיגה ספורטיבית אלא לעצם פעולת הנהיגה, בשעות הערב כשהכביש פנוי ה 40 ק"מ האלו זה משהו די נחמד. משהו שמאפשר קצת לנוח ולהירגע אחרי יום עבודה, לשמוע מוזיקה שאתה אוהב או אפילו חדשות או איזה תוכנית ברדיו.

15 שנה הייתה לי נסיעה כזאת (קצת יותר מ 40 ק"מ) בסוף כל יום, במיוחד יצאתי מהעבודה מאוחר אחרי שהפקקים מתמעטים וזה היה סוג של כייף.

לפני כמה שנים עברתי לעבוד קרוב יותר לבית וחסרה לי הנסיעה הזו. 

יופי, נרגעתי,  פחדתי שזה יקרע לי את הרכב וישפוך מנוע בקלות בגלל כזאת נסיעה

וכן אני אוהב לנהוג ואולי צודק שזה באמת יהיה זמן טוב עם למחשבות

תודה

פורסם

יש נהגי מוניות במזרח אירופה שעשו עם לוגאן  1.5DCI (אותו רכב כמו סנדרו רק 4 דלתות) 600 ו 700 אלף ק"מ עם מנוע מקורי, כמובן עם החלפות כל מיני דברים מסביב.

כמובן לטפל באוטו בזמן עם שמן לפי תקן היצרן ולא להשתמש בפילטרים ועוד חלפים תחליפיים זבל.

פורסם
לפני 4 דקות, Buki כתב:

יש נהגי מוניות במזרח אירופה שעשו עם לוגאן  1.5DCI (אותו רכב כמו סנדרו רק 4 דלתות) 600 ו 700 אלף ק"מ עם מנוע מקורי, כמובן עם החלפות כל מיני דברים מסביב.

כמובן לטפל באוטו בזמן עם שמן לפי תקן היצרן ולא להשתמש בפילטרים ועוד חלפים תחליפיים זבל.

תודה רבה 

• תוכן חדש...