Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים צריך עצה ממי שמבין.

מצאתי יונדאי i20 2020 יד ראשונה 30,000 ק"מ עם מחיר 10,000 מתחת למחירון בערך. לקראת בדיקת מוסך - שלדה, גיר, מנוע. נסעתי עליו היום והוא מרגיש טוב ונראה סבבה.

1. אני לא רואה שמצויינת ירידת ערך משמעותית בדו"ח סליקה. רק 0.5 על תאונה של 5000 שח בערך.עוד תאונה בלי ירידת ערך על 9500 בערך.

2. מה הכוונה ב"שינוי מספר רישוי" בינואר 2020? ממש כשהרכב עולה לכביש.

3. מה זה "החייאה" בדוח ביטוח?

פורסם

לא יודע לגבי התאונות, אבל שינוי מספר רישוי זה אומר שהעבירו את הפוליסה מהרכב הקודם.

שינוי מספר רישוי בפוליסה, חסר משמעות.

• רעיון טוב! 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

תאונות מבאסות אבל יחסית קטנות לא הייתי פוסל מללכת לבדיקה לגבי שינוי מספר רישוי ענו לך והחייאה אני מניח שהייתה הקפאה של הביטוח ואז הפעילו חזרה הייתי מברר למה זה קרה מעבר לכך הנתונים נראים טוב 

פורסם
לפני 2 דקות, בשביל מה זה טוב כתב:

תאונות מבאסות אבל יחסית קטנות לא הייתי פוסל מללכת לבדיקה לגבי שינוי מספר רישוי ענו לך והחייאה אני מניח שהייתה הקפאה של הביטוח ואז הפעילו חזרה הייתי מברר למה זה קרה מעבר לכך הנתונים נראים טוב 

תודה

• תוכן חדש...