Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ ב 50k-60k

yoni_293
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי מעוניינת לקנות ג'יפ... שבעקרון אני לא מאמין שהוא בכלל יגיע בחיים שלו לשטח

אבל היא אוהבת את הצורה(פוזה)

זהוא אוטו שני לנסיעות לא רבות ולא ארוכות בדרך כלל...אבל עם מקום לילדים מאחורה

אז אני בודק לה אם יש משהו שיכול להיכנס בתקציב כזה(או דומה)

אההה....ורק לא הטריוס...מנוע 1.3 ....זה מכונית על שלט

פורסם

אני מחפש ג'יפ שיראה טוב.... לא ריבועי מידיי סטייל הדיפנדרים סופות וחיות שטח אחרות למיניהם

בקיצור ג'יפ עירוני

פורסם

אין כל כך הרבה אפשרויות אבל ניסאן טראנו 94-95 ואפילו אולי אולי 96 יכול לענות על הצרכים.

יש גם את הגאלופר שאפשר למצוא בשנתונים גבוהים יחסית 98-97 , ולנד רובר דיסקברי שנת 96-97 שהמחירים שלהם די בריצפה.

פאג'רו גם תוכל למצוא אבל זה יהיה שנתונים עוד יותר נמוכים.

פורסם

מיצובישי פאג'רו, אני חושב שמודל 96 נכנס בתקציב, תבדוק במחירון.

בעקרון הוא נוח, גבוה ובהחלט בעל פוזה.

הייתי הולך על הדגם הקצר ולא הארוך, אבל פה נכנסים השיקולים האישיים שלכם.

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

לדעתי קיה ספורטז' עונה על הדרישות (ויש לו אפילו יכולת לרדת לשטח לא קשה מידי במקרה הצורך).

ובכלל אם היא לא צריכה ג'יפ אז לדעתי עדיף משפחתית רגילה,גם חסכונית יותר וגם פחות מסורבלת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בהתחשב בנתונים הנ"ל (ובנטיה ל"תקציב דומה" שחורג במעט מה60K), הייתי ממליץ לכם לחפש רכב כגון הסובארו פורסטר, הונדה HRV או טויוטה ראב-4 (בגרסאותיהן הזולות והבסיסיות מהשנים הראשונות לשיווקן) שהן פרקטית יותר בחיי היום יום על הכביש ומאידך ישלבו את המראה הפוזאיסטי המתבקש. הספורטאג' אכן רלוונטית אך הייתי משאיר אותה כאופציה אחרונה.

• תוכן חדש...