Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להכין את האלפאסוד לצבע בעצמי, מה שכולל הוצאת מקסימום החלודות שאוכל (למזלי יש לי כלים פנאומטיים שמקלים על העבודה).

מטבע הדברים, אני אצטרך ממיר חלודה לשים על המקומות שייותרו בהם חלודות בכל זאת, וצבע יסוד שיכסה את המתכת החשופה.

למישהו יש המלצות מנסיון על חומרים ספציפיים ?

דיברתי עם יעקבי, להם יש ממיר חלודה שנקרא "קיוראסט" ושני צבעי יסוד - אחד רגיל ואחד עשיר באבץ, הם עולים אותו דבר ולא ידעו להגיד לי מי יותר טוב כבסיס לצביעה סופית.

חשוב לי שצבע היסוד יהיה כזה שיהווה בסיס טוב לצבע סופי, ויתאים לצביעה בהתזה (יש לי פיסטולט וקומפרסור).

מה לגבי החומר "מחט" של טמבור ו"יסוד בזק" שלהם ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זכור, לא תמיד הצבע של הרכבים מיתקשר לצבע היסוד...

הכי טוב זה לקנות צבע יסוד מאותה חברה שאתה קונה את הצבע לאוטו, או להתיעץ עם מי שמוכר את הצבע...

צבע זה לא גיר ציבעוני, זה דבר מורכב, שלא אני ולא אתה יודעים ממה הוא מורכב ואיך הוא מיתנהג. בחברה תיכננו בשבילו צבע יסוד שמתאים לו בדיוק...

אגב, על ממיר חלודה לא ממולץ לצבוע ביכלל, זה יוצא די דפוק (ממה שאני ניסיתי).

לרוב, מתיזים פוליאסטר על התיקונים ועל זה הצבע תופס טוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני מתכוון להכין את האלפאסוד לצבע בעצמי, מה שכולל הוצאת מקסימום החלודות שאוכל (למזלי יש לי כלים פנאומטיים שמקלים על העבודה).

מטבע הדברים, אני אצטרך ממיר חלודה לשים על המקומות שייותרו בהם חלודות בכל זאת, וצבע יסוד שיכסה את המתכת החשופה.

למישהו יש המלצות מנסיון על חומרים ספציפיים ?

דיברתי עם יעקבי, להם יש ממיר חלודה שנקרא "קיוראסט" ושני צבעי יסוד - אחד רגיל ואחד עשיר באבץ, הם עולים אותו דבר ולא ידעו להגיד לי מי יותר טוב כבסיס לצביעה סופית.

חשוב לי שצבע היסוד יהיה כזה שיהווה בסיס טוב לצבע סופי, ויתאים לצביעה בהתזה (יש לי פיסטולט וקומפרסור).

מה לגבי החומר "מחט" של טמבור ו"יסוד בזק" שלהם ?

מה המחיר של הקיוראסט,ובאיזה אריזות ניתן להשיגו?

תודה

ניצן

פורסם

אז ככה, הקיוראסט הוא באריזה של 90 מ"ל כמדומני, ועוד לא ביררתי מחיר.

צבע יסוד קניתי היום בטופ קולור. צבע מקצועי לרכב במחיר של 80 ש"ח לליטר, מדללים 50:50 במדלל 21 וצובעים בהתזה בלבד.

אני חושב שאצטרך קצת ממיר חלודה לפחות לעת עתה, כדי לעצור קצת את החלודה בחלקים שעוד לא אחתוך ואשאיר לטיפול מאוחר יותר. טופ קולור ממליצים על הממיר חלודה הפשוט של טמבור.

נ"ב מישהו יודע אם משאבת קלאץ' עליונה של אלפאסוד זהה לזו של 33 ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש באוטו דיפו ערכה חדשה יחסית שזכתה בכל הפרסים בגרמניה מס. פריט 7827288 .

המחיר לצרכן 59.99 ש"ח.

מורכבת משני חומרים: האחד חומר שעוצר את החלודה מלהמשיך להתפשט והשני הופך את המשטח עם החלודה לצבע בסיס. מומלץ מאוד

• תוכן חדש...