Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיכום שנה ראשונה - i10 2014 ידנית


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Or1999l כתב:

לפני כמה שבועות עשיתי חישוב והגעתי לממוצע של 1800₪ בחודש לכלל ההוצאות השוטפות השנתיות (דלק, ביטוח חובה+צד ג׳, והתיקונים). 

 

אני סבור שהחישוב החודשי שגוי, אתה צריך לשים בצד את ההוצאות עם הרכישה, ולבדוק את ההוצאות השוטפות באמת.

בסוף תקופה תוכל לחשב באמת כמה עלה הרכב, אבל כרגע ההוצאה על התיקונים הראשוניים מעוותים מאוד לרעה את התמונה. 

  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על השיתוף.

האמת שצריכת הדלק די מאכזבת. לא יודע אם זו הצריכה של ה-i10 הידנית או שזה עניין של סגנון נהיגה. גם מבחינת אמינות לא נשמע להיט.

 

הייתה לי קליאו מהדור השלישי עם מנוע 1.2 אטמוספרי, צריכת הדלק מחוץ לעיר (מדודה במשאבה) הייתה נעה בין 1:16 ל-1:18, לרוב 1:17. בעיר בסביבות 1:12-1:13 אם אין משהו חריג.

רכב יותר כבד מה-i10 ומקטגוריה מעל וצורך פחות דלק.

אני לא מדבר על זה שהקליאו יותר נוחה מ-i10 ויותר מרווחת.

  • מבאס 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צריכה דומה נרשמה גם ב-1.2 של אמא שלי, וזה מנוע שהרבה יותר מתאים לאוטו הזה אם מתכוונים לצאת איתו מהעיר. האמת, אני מופתע לטובה כשאני נזכר כמה רועש ה-1.0 היה על כביש מהיר בכמה הזדמנויות שיצא לי לנסות אותו.

 

גם כמות התקלות לא קטנה ולהביא יונדאי למצב כזה דורש כשרון. שלנו הייתה מהשכרה ולא היה לה חצי מהבעיות האלה, אבל העיקר שעכשיו הכל בסדר ונקווה שישאר כך. תודה על העדכון.

 

  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 21.4.2024 בשעה 21:28, discoTD5 כתב:

אני סבור שהחישוב החודשי שגוי, אתה צריך לשים בצד את ההוצאות עם הרכישה, ולבדוק את ההוצאות השוטפות באמת.

בסוף תקופה תוכל לחשב באמת כמה עלה הרכב, אבל כרגע ההוצאה על התיקונים הראשוניים מעוותים מאוד לרעה את התמונה. 


חזרתי כדי לתקן:

העלויות השוטפות של 2023 (דלק, ביטוח חובה+צד ג׳, אגרת רישוי וטיפול 10,000) מסתכמות ב11,100₪ לשנה, או 925₪ לחודש

  • אהבתי 1
בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

פורסם

לא מכיר את הידני (מניח שהמצב יותר טוב בידני) אבל יש לאחד השכנים שאני מטפל לו ברכב כזו אוטומטית.
הרכב עגלה על גבול מפגע בטיחותי. מזכיר את הסובארו DL 1300 אוטומט.

פורסם

אולי אצלו זה מנוע 1.0 ולא 1.2.

  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...