Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו איזה שירות גרוע. בגללך לא יקנו מהם. תקבל החזר קח מצבר אחריות לשנה. גם ככה מצבר מחזיק שנתיים בקל.

פורסם

בדרך כלל לאחר שבעל העסק או מי מטעמו מסב את תשומת ליבו שכדאי לפצות הם מפצים. כך שיש סיכוי שבמקרה שלך תקבל פיצוי או התייחסות אם הוא יבין שהמקרה התפרסם ועלול לפגוע לו בהכנסות.

פורסם
לפני שעתיים, NTZSV כתב:

וואוו איזה שירות גרוע. בגללך לא יקנו מהם. תקבל החזר קח מצבר אחריות לשנה. גם ככה מצבר מחזיק שנתיים בקל.

לא אסע לשם בשביל 50 שח.

גם לא בא לי שיגעו לי ברכב. וגם אני לא בטוח בכלל שהוא יעמוד בהצעתו.

לדבריו יכול להוציא חשבונית מתוקנת עם 24 חודשי אחריות אם אמסור לו את החשבונית המקורית (כדי לבטלה).

א. אין בעיה לבטל גם בלי המקור.

ב. אני בספק אם יוציא באמצ חשבונית כזו עם 24 חודשי אחריות. ואם יוציא לא תהיה שווה הרבה.

ויתרתי על ה 50 שח. אני 530 זה לא מחיר יקר למצבר הזה. מרגיז יותר העקרון

פורסם
לפני שעה, פאר האורה כתב:

בדרך כלל לאחר שבעל העסק או מי מטעמו מסב את תשומת ליבו שכדאי לפצות הם מפצים. כך שיש סיכוי שבמקרה שלך תקבל פיצוי או התייחסות אם הוא יבין שהמקרה התפרסם ועלול לפגוע לו בהכנסות.

לא זה מה שמסתמן...

כתבתי לו שחבל להפסיד לקוח בשביל 50 שח.

כתב לי "אני לא צריך לקוחות כמוך"

הסכמתי איתו שהוא באמת לא צריך לקוחות כמוני (שבודקים את הסחורה...)

פורסם (נערך)
לפני כשעה, razi_pazi כתב:

ויתרתי על ה 50 שח. אני 530 זה לא מחיר יקר למצבר הזה. מרגיז יותר העקרון

זה אותו המצבר באתר שלו ב-379 (לא בטוח לפי התמונה. כנראה עם טיפול לעומת שלך שנראה ללא טיפול)?

https://matzberim.co.il/מצבר-לרכב-volta-46ah-פלוס-ימין/שמאל

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

יש להם כמה סניפים ככה שלהכליל רשת שלמה לא יודע אם זה הוגן.

אני אישית יש לי ניסיון מעולה איתם מבחינת שירות, נוחות ומחיר מהסניף בכפ"ס.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

אני הייתי בקשר עם המספר שהם מפרסמים לבירור כללי על סוג המצבר. כך שכנראה לא מדובר במישהו בשולי החברה.

נכון שאי אפשר לקבוע באופן גורף על כל החברה. אני נותן את ההתרשמות שלי והקורא יסיק את מסקנותיו. 

גם כשנותנים ביקורת חיובית (כמו שאתה נתת) זה יכולה להיות הכללה לא מדוייקת.

בעבר המלצתי עליהם בגין שירות טוב. כעת קיבלתי שירות רע ולא הוגן ועם אפס לקיחת אחריות ועוד עלבונות. אני לא חושב שצריך לעשות דוקטורט לפני שמפרסמים ביקורת חיובית או שלילית. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

בעקבות השרשור הלכתי לבדוק מה כתוב על המצבר שהותקן אצלי בינואר ממקס מצבריםIMG_20240310_152842.thumb.jpg.65c59196e908af2c25756440149f58c1.jpg. כנראה שנפלתי גם אם מוטבע על המצבר 12  אז אין לי אחריות  לשנתיים. בפעמים הקודמות הזמנת מצבר בוש והכל היה סבבה.

פורסם

גם אתה קיבלת הטבעה שלך 12, שאלה אליך ואל פותש, את ההטבעה מבצעים לפניכם? או המצבר יוצא מהאוטו של המתקין שמגיע כבר עם ההטבעה עליו? אני לא מבין אם נאמר לך ולפותש אחריות 24, איך מטביעים מולכם 12? או איך מוציאים לכם מצבר עם הטבעה של 12? השאלות לא אליכם, אלא לנותן השירות.

פורסם

המצבר יוצא עם ההטבעה  עליו מהרכב של המתקין. את הפרטים סיכמתי בטלפון עם המנהל בסניף. ושכחתי לבדוק...

פורסם

אתה בסדר, אתה לא אמור לבדוק מה שסוכם איתך עליו. למרות שזה לא מזיק. אם סוכם 24 חודש אזי צריך לקבל 24 חודש. הסתקרנתי אם ההטבעה נעשית בנוכחות הלקוח או שהמצבר מגיע עם הטבעה - השבת לי על זה.

• תוכן חדש...