Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציע לי חבר קרוב שמחזיק ברכב כבר מעל ל3 שנים ומטפל בו ברמה גבוהה,

סקודה אוקטביה 2017 136K ק"מ,

במחיר 30000 ש"ח ,

אני מכיר את הרכב מקרוב ויודע שאין כאן תרמית או משהו כזה,

השאלה היא אם במחיר כזה כיסיתי את כל הסיכונים האפשריים, דהיינו מקסימום להשקיע 7000 ש"ח בגיר וכדו' בשנים הקרובות או שזה רכב למוסך...

אשמח לחוו"ד המומחים...

תודה רבה

פורסם

על פניו המחיר באמת נמוך. השאלה למה החבר מוכן למכור לך במחיר כזה. אם אתה יודע למה והסיבה הגיונית עבורך, הייתי קונה רק אם אתה בטוח שזה לא יפגע לכם בחברות. 

• אהבתי 1
פורסם

אלא אם זה חבר ממש טוב שמוריד לך הרבה מהמחירון, נשמע חשוד. אם הוא לא יד 1 תבקש דוח סליקה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף לתוהים - משהו במחיר חשוד מאוד, גם לחברים המחיר נמוך מידי...
אבל אם זה המצב והרכב תקין וללא תאונות (מטופל) ברור שהייתי לוקח.

• אהבתי 1
פורסם

מצמדים אזור ה 3 אלף.

שיפוץ מכטרוניק אזור ה 4.5.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בערך 30 אלף שקל.

• אהבתי 1

פורסם

אלו לא תקלות, אלא פוטנציאל לתקלות. מהכרות קרובה עם מספר מכוניות עם אותה חבילת כח, ההסתברות לצורך בהחלפת מכאטרוניק נמוכה מאד (בהתחשב בשנתון). למצמדים יש בלאי (כמו בגיר רגיל) ויש סבירות של 50% שעד 200K ק״מ תזדקק להחלפת מצמדים - זה מאד תלוי באופן השימוש.

נקודת חולשה במנוע היא משאבת המים אשר נוטה לסיים את חייה לאחר 60k-80k ק״מ. היא בעלת מעגל קרור כפול (מנוע + טורבו) ולכן היא יקרה יחסית להחלפה (כ-2500 ש״ח). מעבר לכך, מנוע מוצלח ואמין.

• אהבתי 2

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כן, אבל לפני כן, תבקש ממנו דוח סליקה.

פורסם
לפני שעתיים, שוקי בריקי כתב:

במידה ואני אכן רוצה לשלול כל חשש לתרמית כלשהי,

האם בדיקה במכון בדיקה תשלול לי כל חשש שכזה?

תקשיב, אם אתה שואל משהו כזה, זו בעיה. 

לי ניראה שלא בדיוק הלכת וביררת מה עובר בראש של אותו חבר. 

הצעה שלי, פשוט תשאל אותו הכי ברור "אחי, אתה יודע שהמחירון של הרכב הוא 60 אלף ואתה בעיקרון מביא לי מתנה של 30 אלף? למה?" 

אני מהמר שאו שתתחיל לשמוע סיפורים מוזרים, או שתקבל מבט פליאה של מישהו שלא ידע שזה המחירון של הרכב"

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...