Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריוס 2008 מים בבטריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :) 

לפני כחודש הרכב שלי נעצר באמצע הכביש, כל הנורות נדלקו והרכב לא הסכים להמשיך לנסוע בשום אופן.

גררתי אותו למוסך שם אמרו לי שיש מים בבטרייה ושיש להחליף בטרייה. שאלתי כיצד נכנס מים לבטרייה אולם לא קיבלתי תשובה ברורה.

התשובה שכן נתנו לי היא שמתחת לתא המטען, איפה שהגלגל הרזרבי, יש הצטברות של מים. הבטריה של הפריוס סמוכה לחלק הזה (מתחת למושבים האחוריים), כך שיש אפשרות שהדליפה מגיעה דרך דלת תא המטען.

המוסכניק אמר לי שהוא עשה חור ניקוז ובדק את האטימה ולדעתו הכל בסדר.

האמת היא שאני לא כל כך סומך עליו ואני גם לא בטוח שהכניסה של המים היא באמת מתא המטען. אני חושש לאפשרות שהיא הגיעה בכלל מלמטה.

עכשיו, שאני אחרי החלפה של בטרייה בשווי של 4,500 שקל אני חושש שעלול להיכנס שוב מים דרך תא המטען או כל מקום אחר ולקלקל את הבטריה החדשה. 

מה אתם ממליצים לעשות?

• תוכן חדש...