Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמפרא 95', מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על פיאט טמפרה שנת 95 (רשום SX בצד, זה עוזר לכם?)

יד ראשונה, נפח מנוע 1600 סמ"ק, ידנית, עברה כ-65,000 ק"מ.

הרכב שייך לאחי ולכן תוצאות הבדיקה לא כ"כ חשובות לי כרגע כי אני יודע שהרכב שמור ומטופל בזמן (יש ספר טיפולים מלא)

מה הפוטנציאל שלה בתור משפחתית במחיר עממי?

(השבתתי את הפיג'ו, מנוחתה עדן, איזה רוסי נכנס בי מאחור עם סוואנה :( ואני מחפש משפחתית טיפה יותר גדולה ממנה וקצת יותר מסובארו DL בשביל התינוק שעומד לצאת בימים הקרובים וגם שיהיה מרווח יחסית ונוח לנהיגה)

תודה,

אבי

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם
_MagnuM_[]']

איזה רוסי נכנס בי מאחור...ואני מחפש משפחתית...בשביל התינוק שעומד לצאת בימים הקרובים

אני רוצה להרגיע אותך שגם אם רוסי נכנס בך מאחור, אין כל סיכוי שיצא ילד - לא בימים הקרובים ולא בכלל. אם אתה מעונין, אשלח לך חומר מפורט לגבי תהליך הרביה אצל האדם.

:wink:

נמרוד

פורסם

חחחחחחחחחחחח

הטמפרה נחשבת למכונית מוצלחת ביותר למרות שאני אישית

לא אוהב את המראה שלה.

פורסם

מוצלחת ביותר בהשוואה למה?

הטמפרה היא רכב מאוד בעייתי, לא סתאם המחיר שלו בריצפה.

רוצה חוות דעת מקצועית,פנה למוסך בקירבת ביתך ושאל דעתם על הטמפרה.

• תוכן חדש...