Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ערב טוב

אני מגיע לאוטו רואה עליו דוח בעוד שאני חונה באזור שלי (אזור תו חניה 6) לוקח את הדוח להבין מה קרה ואני רואה שהפקח רשם את המיספר 5664 וכולי במקום 6564 וכולי. 

מה אני עושה? מתעלם מהדוח או צריך להודיע לעירייה  תודה מראש

פורסם

אם הבנתי נכון, לא הגיע לך דוח בכלל כי יש לך תו איזורי?

כנראה הפקח הקליד מספר לא נכון, קיבל תוצאה שלרכב אין תו ולכן הפיק את הדו"ח.

תדווח לעיריה, אם תתעלם, בעל הרכב שהוקלד בטעות יקבל דו"ח ויצטרך להוכיח שאין לו אחות. (בתקווה שלפקיד בעיריה יהיה אכפת מספיק לעשות עם זה משהו).

• אהבתי 2
פורסם

תערער, צרף לערעור את אישור תו החניה. הערעור מתבצע ברשת. רוב העיריות פועלות דרך אתר metropark.co.il אבל יש שישירות באתר העיריה. גם זמן התגובה משתנה בין מספר שבועות למספר שנים, אז עקוב מדי פעם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, דובצע כתב:

שלום חברים ערב טוב

אני מגיע לאוטו רואה עליו דוח בעוד שאני חונה באזור שלי (אזור תו חניה 6) לוקח את הדוח להבין מה קרה ואני רואה שהפקח רשם את המיספר 5664 וכולי במקום 6564 וכולי. 

מה אני עושה? מתעלם מהדוח או צריך להודיע לעירייה  תודה מראש

מדין השבת אבידה תודיע לעירייה, תעשה חסד עם בעל הרכב השגוי...

פורסם
לפני 20 דקות, דובצע כתב:

לא בטוח שיש אוטו כזה אבל סבבה אני ישתדל

עשה חיפוש על מספר הרכב באתר 'משומשת' או כל אתר אחר שנותן מידע על רכבים, אם קיים כזה - שווה טרחה של כמה דקות לדעת שהצלת מישהו מנזק.

אני מעריך שאם לא היה קיים זה היה קופץ לפקח במסוף ולא נותן לו להשלים את הדו"ח.

פורסם

הבעיה היא שאם המערכת מושכת פרטי רכב לפי מספר הרישוי הם יהיו נכונים, והדבר היחיד שיוכל להציל את בעל הרכב האלמוני יהיה צילום העבירה - אם העיריה תספק אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למיטב ידיעתי הפקח חייב לצרף צילום עבירה כדי שיהיה אפשר לערער על הדו"ח.

אז בטוח שיש צילו, וכנראה בעל הרכב יוכל לערער בלי קושי.

פורסם

אם זה השקעה קטנה אין לי בעיה 

אבל ללכת לעירייה לבטל בעוד שמדובר א רכב לא קיים ב גם אם כן דגם וצבע ולא תואם ג 100 שקל דוח אולי עדיף להתעלם 

פורסם
לפני שעתיים, מור 1 כתב:

למיטב ידיעתי הפקח חייב לצרף צילום עבירה

אין כל חובה כזוו, גם אם זה נוהל רווח בשנים האחרונות.

לפני 45 דקות, דובצע כתב:

אם זה השקעה קטנה אין לי בעיה

לא צריך שום השקעה מלבד ליצור קשר בכתב עם אגף האכיפה של העיריה.

לרובן יש טפסי פניה יעודיים לנושא דוחות, אבל גם אם לא, יהיה משהו כללי. נסח מכתב קצר, צרף צילום של רשיון רכב וסגרת ענין.

אתה לא צריך לצאת מהבית.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מצטרף להמלצה לפנות לעירייה. אני מניח כי מדובר בעיריית ת"א -> אם כן, אז ניתן לבצע זאת דרך אתר האינטרנט שלהם (בכדי לחסוך לך, צירפתי קישור לאתר שלהם). ואם טעיתי - אז מתנצל.. :-) 

תגיש ערעור. תציין כי אתה חושב כי מדובר בטעות הקלדה במספר רכב.

אני מאמין כי הם יבדקו את הצילום של הפקח (לרוב הוא מצלם את העבירה כולל מספר רישוי רכב).

אם הפקח טעה בהקלדה - יבטלו את הדוח.

אם הפקח לא טעה בהקלדה, ונהג אחר בעל רכב עם המספר הנ"ל שם את הדוח על השמשה שלך - אז הוא יקבל אותו מתנה בדואר...

https://www5.tel-aviv.gov.il/TlvFormCollection/TlvAgds/AgdshRequest/Default.aspx

• תוכן חדש...