Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב טיולים לאדם צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Pecan כתב:

תקציב אני מאמין ש20 אלף. 

כמה שאלות. 

מעדיף גיר אוטומטי מלא קודם כל. 

האם מיטה מאחורה ושידה ירימו גבה בטסט?

מה היתרונות של להעביר את הרכב תחת סטטוס אוטו בית?

מעוניין להישאר פרקטי ופשוט בעניין החוק.

שוטר שעוצר אותי ורואה מיטה ושידה מאחור יקבל את העניין בטוב?

אני לא עובר על החוק כאן. 

לארץ הגיעו כאלה רק ידני נותן יותר אמינות ואיכות נסיעה. אבל אם אתה מעוניין באוטומט תיקח אוטו אחר. אני אישית הייתי אומר לך לקחת ידני אבל שוב לא מכיר אותך …

לגבי הטסט אוטו לא עובר עם שינויים שאינם מאושרים. לכן שינויים קבועים לבית יצריכו רישום כאוטו בית כדי לעבור טסט

אני לא בעניין של שינויים קבועים ומחייבים אז אני פשוט מפרק את הספסלים מאחורה ומסדר שם כרצוני

לטסט מגיע עם ספסלים כי לא יעבור עם שינוי לא מאושר-והם צריכים ליראות שהספסלים והחגורות שלהם תקינים

אחרי הטסט חוקי לפרק ולאפסן עד הטסט הבא

כול עוד אתה חוקי אין לך בעיה לא עם שוטרים ולא עם אף אחד

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 28.1.2024 בשעה 22:39, Buki כתב:

יש עשרות אלפים. מכוניות מאוד נפוצות.

תן תקציב, כל הדגמים המדוברים נמכרים בארץ 20-25 שנה והחליפו כמה דורות. 

קובו זה רכב יותר קטן מבוסס על פונטו, לא חושב שיש שם מספיק מקום למיטה. 

חשבתי על דאצ'יה 1.6 ידני. 

האם הרכב אמין? אפשר למצוא לו חלקים?

זה בעצם קנגו עם גיר ידני. 

מחפש משהו בסגנון הזה למטה🙂.

תודה חברים.

1508.jpg

פורסם
בתאריך 28.1.2024 בשעה 08:47, Buki כתב:

מיטה כזאת כמו בתמונה אתה יכול לארגן בכל טנדון. אפשר להכנס לשבילים, יש להם מרווח גחון גדול יותר משל רכב פרטי, כמובן לא יותר מזה. 

בטנדרונים הקטנים (ברלינגו, קנגו) המיטה הזו לא תהיה מספיק ארוכה. בערך 180 ס"מ בין הדלת האחורית לגב של המושבים הקידמיים. 

מה שבתמונה זה נראה לי קנגו דגם ישן, אפשר לראות שם את המושבים האחוריים מקופלים שתופסים עוד מקום. בקנגו החדשות יותר אחרי 2009 הם מתקפלים לתוך רצפה ואין את הבעיה הזו.

אפשר כמובן לפרק את המושב האחרי לגמרי מהאוטו. 

בוקי בוקר אור מה שלומך. איך הדגמים האלו? 1.9 1.6? אמין או להתרחק? 

Kangoo-Van-2004-out001.jpg

Kangoo-1998-out001.jpg

פורסם
לפני כשעה, Pecan כתב:

בוקי בוקר אור מה שלומך. איך הדגמים האלו? 1.9 1.6? אמין או להתרחק?

הצהוב זה לפני הפייסליפט, נמכר בשנים 1998-2003. בקשוי נשארו כאלה. 

שם היה בעיקר 1.9 דיזל אטמוספרי 65 כ"ס ובמודלים המאוחרים יותר 2001-2002 כוחו מנוע עם טרובו 80 כ"ס. זה בכלל נדיר וספק אם עוד יש כזה נוסע, בכללי זה כבר אוטו מאוד ישן.

הכסוף זה אחרי הפייסליפט שהיה ב 2004, נמכר בין 2004 ל 2009. 

שם נשאר המנוע הישן 1.9 אטמוספרי עד 2006 ונוסף 1.5DCI מודרני וגם 1.6 בנזין עם גיר אוטומטי AL4/DPO. 

גם אלו כבר ישנות מאוד. ה 1.6 בנזין יחסית אמין, המחלות הידועות של גיר AL4 משום מה בקנגו באות פחות לידי ביטוי. 

הדיזלים רובם עם ק"מ בשמיים, ה 1.5DCI בבסיסו אמין ומציייו אבל אנחנו מדברים על מכוניות שכבר מתקרבות ל 20 שנה עם הכביש עם מאות אלפי ק"מ אז הכל שם יכול להיות ולא בטוח שנשאר משהו מהאמינות הבסיסית הטובה.

בכל הדור הזה לפני ואחרי הפייסליפט בארץ לא נמכר מנוע בנזין עם גיר ידני, דיזלים לעומת זאת ידניים כולם. 

• תוכן חדש...