Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לקבל חוות דעת על אמינות הרכב הזה? שברולט סוניק מנוע טורבו שנת 2014. גיר אוטומט

גם מבחינת אמינות. ואיך מבחינת דלק?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי ruby111
פורסם (נערך)

היי,

5 שנים עם הרכב ואני אישית סהכ מאוד מרוצה אך עם זאת יש כמה דברים שצריך לשים לב אליהם -

1) תרמוסטט/בית תרמוסטט נוטה לנזול אחרי50-70K (משתנה מרכב לרכב). הרגע החלפתי תרמוסטט ובית תרמוסטט והרכב עם 135K קילומטר אחרי שהוחלף ב- 50K שזה בעצם מיד לפני שקניתי אותו.

2) צינורות מים שנוטים להתייבש וצריך להחליפם, כדאי לבקש מהמוסכניק לבדוק את זה בטיפולים השוטפים. (לא יצא לי להחליף שום צינור עדיין)

3) טורבו מאוד רגיש ולכן חייב לשים לב שהרכב קיבל ויקבל שמן שמתאים אך ורק לתקן שלו שזהDex1 GEN2/3 

4) שסתום PCV היושב בבית הסעפת נוטה להיעלם לא ידוע לי מה קצב ההיעלמות שלו אבל אם קצת ידיים טכניות ו- 3 שעות מזמנך הפנוי ואתה יכול לסדר את זה אחת ולתמיד עם KIT שניתן להזמין באינטרנט (אולי אפילו תמצא אחת שכבר קיבלה את ה-KIT המדובר).

כמובן שאתה לא חייב אך קח בחשבון שאחת לכמה שנים תצטרך להחליף סעפת שעלות + עבודה יגיע לכמה מאות שקלים אם לא יותר (?!)

יש מדריך מפורט שהבחור שכתב את החוות דעת בקישור ששלחו לך בהודעה מעליי איך למה כמה ומתי להחליף את השסתום PCV וד"א החוות דעת שלו על הרכב מאוד מדוייקת.

דעתי האישית - אם אין לך זמן להתעסקות ואתה מחפש משהו פשוט ואמין אני לא בטוח שהרכב הזה בשבילך, אלא אם כן מצאת אחת שעברה כבר את כל מה שציינתי כי באמת שחוץ מזה לא נתקלתי בשום דבר חריג והרכב ברוך השם נוסע ונוסע חזק.

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
  • תוכן חדש...