Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר׳ה,

כרגע אנחנו זוג פלוס אחד ועוד אחד שבדרך ואנחנו מחפשים רכב משני במקום הפינקטו לאשתי, לי יש סקודה ייטי.

מהייטי אנחנו מרוצים וכמובן שיש לה מספיק מקום עבור הכיסאות, הבעיה נכנסת כשאנחנו רוצים להכניס עכשיו כיסא בטיחות כנגד כיוון הנסיעה בפיקנטו.

עם ילד אחד זה היה נסבל ועכשיו עם העתיד לבוא זה כבר קצת בעייתי עם שאר האביזרים בחצי שנה הראשונה ובשנתיים שצריך לנסוע עם הכיסא כנגד כיוון הנסיעה.

מחפשים רכב במחיר של 80K, לא גדול כמו הייטי או טוסון ודומיו, אלא משהו בינוני יחסית, וחסכוני בעלויות אחזקה ממודל 2020 וצפונה.

חשבתי כרגע על סיוויק דור יוצא, או סקודה סקאלה או קאמיק.

רכבים בסגנון מאזדה cx3, סטוניק, ארונה מאוד קוסמים לנו אך נראה שההתנהלות עם הכיסאות תהיה בעייתית, תקנו אותי אם אני טועה, כי בגדול אלה דגמים שרק מבוססים על פלטפורמות של רכבי קטנים.

אשמח לשמוע עוד הצעות מעניינות בבקשה.

Polo 2012

פורסם

הייתי מציע לך לבדוק את הארונה בעצמך , נכון שהיא מבוססת על האיביזה אך האיביזה בעצמה היא אחת המכוניות היותר מרוווחות בשוק ביחס לקטגוריה שלה , הייתי מציע גם לבדוק את סיאט אטקה אם היא לא מדי גדולה בשבילך , מניח שקאמיק תהיה קצת יקרה אבל אחלה רכב , בנוסף אם חשבת על סיוויק אז יש לך עולם שלם לפניך של משפחתיות רגילות  אבל אם אתה רוצה רכבים גבוהים יותר זה המלצתי 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כרגע אני קצת נעול על קאמיק, אמרו לי שנכנסים שם כיסאות גם כשהם הפוכים.

המליצו לקחת את המנוע 1500 כי למנוע 1000 יש רעידות, מישהו יכול לאשר?

Polo 2012

• תוכן חדש...