Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

הרכב זה סיטרואן C1 2018 ידני

אני רוצה להחליף קלאץ. במורשים רוצים 5000 ש"ח ומעלה....... 

האם זה באמת המחיר או שכדאי לנסות מוסך לא מורשה שיעלה פחות? או שהחלפת קלאץ' זה משהו שכדאי לתת למוסכים מורשים בלבד?

תודה

עריכה אחרונה על ידי verytired
פורסם

במוסך כללי המחיר יהיה להערכתי 50%-60%, זו לא עבודה שדורשת ידע ספציפי, כל מוסך עם מכונאים מנוסים יכול לבצע אותה.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, רפי לין כתב:

יש גם מוסכים לא מורשי היבואן שהם מומחים ומקצועיים לפז'ו וסיטרואן.

הם זה הילוכים ידניים או הילוכים רובוטיים?.

בברכה  -  רפי לין

היי תודה, זה הילוכים ידניים

לפני 11 דקות, Buki כתב:

במוסך כללי המחיר יהיה להערכתי 50%-60%, זו לא עבודה שדורשת ידע ספציפי, כל מוסך עם מכונאים מנוסים יכול לבצע אותה.

תודה, אז אחפש מוסך כללי. דרך אגב שמעתי על מוסך גבע (פה בפורום) שהוא לא מורשה אבל מאוד טוב של סיטרואן - שווה לנסות אצלו? אני גר בצפון אבל מידי פעם נוסע למרכז אז אולי יהיה שווה? 

פורסם (נערך)

יותר לכיוון החלקה, בעיקר בהילוכים הנמוכים (וההילוך נכנס כשהקלאץ גם דיי גבוה כבר), אבל כן מפריד הילוכים עדיין - האם בכל זאת להחליף או לחכות עד הסוף ?😅

פורסם (נערך)

למשל כשאני ברמזור ומכניס להילוך ראשון, האוטו "מגמגם" אלא אם כן אני שם הרבה גז, כאילו מישהו "מנער" את האוטו קדימה אחורה עד שההילוך נכנס לגמרי או שגם החלפת ההילוך לא חלקה. אפילו אם אני שם הרבה גז, אז ברגע שאני משחרר לגמרי את הקלאץ האוטו מרגיש כאילו הוא מאט לרגע (אבל בכוח)

• תוכן חדש...