Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ליעד לגיחה של 3-4 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, dorsht כתב:

3. קרקוב

הייתי בטיול של 4 ימים באביב שנה שעברה. 

עיר יפה, קטנה ושקטה יותר מוורשה. 

יש שם מוזיאון תעופה , רבע שעה בטראם ממרכז העיר. נחמד אם כי כפי שאתה יכול לראות לא כל המטוסים מדוגמים...

IMG_20230405_113344.thumb.jpg.d69056a13b782708da4a004da8ff8ee8.jpg

IMG_20230405_113308.thumb.jpg.b3f0d4c55917a1a5e7965a4024dca548.jpg

IMG_20230405_113013.thumb.jpg.7df1b8a7d8b9d0f3e7247ce0f63aa55a.jpg

בבטומי הייתי ליום וחצי בדיוק לפני שנה. מזג אוויר לא קר בכלל, מעט יותר קר במישראל, בערך 10 מעלות.

תסתכל פה אם יש לך כוח.

https://carsforum.co.il/topic/718349-קפצתי-לאכול-חצפורי/

• אהבתי 1

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וורשה או קרקוב מעולות לטיול של סופ״ש ארוך. אם אתה רוצה המלצות למקומות/מלונות/מסעדות מוזמן ליצור קשר בפרטי. הבנתי שגם לוט כנראה חוזרים לטוס מסוף ינואר.

פורסם
לפני 21 שעות, dorsht כתב:

טיילנו בחו"ל במקומות קרים ובעונות הקרות, יש לנו ביגוד מתאים אז אין בעיה עם זה.

יש המלצה לאיזור מרכזי שכדאי להתמקד בו מבחינת חיפוש מלונות?

מרכז העיר לא גדול והתחב״ץ לא רעה.

לא ציינת מה אתה אוהב: מוזיאונים, פארקים, שופינג?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מוזיאונים - יותר טכנולוגיה, תעופה או רכב. אבל גם דברים היסטוריים זה מעניין.

מבנים מעניינים - פרלמנט, ארמונות וכאלה אם יש גם טוב.

פארקים גם הולך.

שופינג זה נחמד על הדרך או בערב כשרוב האטרקציות סגורות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שאתה מבקש תמצא בבריסל. יש קריית מוזיאוני תחבורה קרוב לנמה"ת. בעיר עצמה מ-Manneken-Pis דרך שוקולד ועד מרכז היסטורי ואטומיום. וגם פארק ענק נהדר. בתקווה שהטיסות לשם יתחדשו במסגרת לופטהנזה.

אגב שופינג בערב - לא בצפון אירופה. אם הם סוגרים ב-7 בערב הם עושים רעש גדול שהם פועלים עד מאוחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אופס, גם שם הייתי.

האמת שאני מתכוונן יותר לורשה או לבלגרד כרגע. אולי קרקוב.

דרך אגב, בורשה יש נהיגה על פיאט 126P. נראה לי מגניב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

@dorsht בלגרד עיר ל-2-3 ימים. אני הייתי 3.5 ימים, באיזה דצמבר. ביום הטיסה ועוד יומיים חרשתי את העיר, יום אחד שכרתי רכב ונסעתי לנובי סאד, את השופינג (המוצלח) עשיתי בדרך חזרה משם במרכז קניות שנקרא Indija. כל כך מוצלח שאני זוכר את שם המקום אחרי 7 שנים.

לגבי ההצעות של ניקו - אז ליסבון היא עיר ליומיים, אבל אפשר לטייל עוד יומיים בסביבה הקרובה (קשקאיש, סינטרה) ע״ב רכבות והליכה. רק להמנע מיום א כי העיר מתה יותר מירושלים ביום כיפור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבוב, אתה יותר מדי מקשה, זורק הצעה אחרונה אחרת אין לי איך בדיוק לעזור עדיין הולך על צ'כיה => פילזן.

אם אתה רוצה להיות קול אז ברנו. לא הרכב הצרפתי אלא העיר Brno

בפילזן אפשר לעשות קפיצה מעבר לגבול לגרמניה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

צא מהקופסא:

סט. פטרבורג. 

בינגו על הדרישות שלך.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

לגבי ההצעות של ניקו - אז ליסבון היא עיר ליומיים, אבל אפשר לטייל עוד יומיים בסביבה הקרובה (קשקאיש, סינטרה) ע״ב רכבות והליכה. רק להמנע מיום א כי העיר מתה יותר מירושלים ביום כיפור.

ממליץ גם על פורטו בנוסף או אפילו במקום ליסבון, העיר מאוד קומפקטית ויפה והרכבת המהירה מליסבון לוקחת 3 שעות בלבד.

לפני 6 שעות, tinoki כתב:

צא מהקופסא:

סט. פטרבורג. 

בינגו על הדרישות שלך.

הבנאדם רק השתחרר ממילואים, הוא לא צריך שיגייסו אותו לצבא הרוסי עכשיו.

פורסם

לגבי ורשה שוב, לשאלתו של @dorsht : אובר מאוד זול בורשה, ורוב הדברים המעניינים נמצאים במרחקים לא גדולים. אני אוהב להיות באיזור הזלוטי טראסי (רונדו ONZ) או את ההילטון שקצת יותר דרומה 
https://maps.app.goo.gl/cGBq4xuhKqvojc6JA - מאוד פופלרי בקרב ישראלים, צוותי אוויר, אנשים שבאים מטעם העבודה וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נראה לי שהכיוון יהיה ורשה או בלגרד.

לורשה יש יותר טיסות, אז אפשר לעשות טיול של 3-3.5 ימים מלאים. לבלגרד אפשר לעשות כמעט 3 ימים מלאים.

יש לך עוד מלונות מומלצים?

אין איזו שדרה ראשית או כיכר מרכזית שכדאי להיות קרוב אליה בורשה?

פורסם

בוורשה התחבורה ציבורית מצוינת (וזולה) וגם כמו שנאמר אובר\בולט\פרינאו מאוד זולים. אז כל עוד המלון לא בסוף העולם לא תיהיה בעייה להתנייד. עוד כמה מלונות מומלצים שעצרתי בהם:

https://maps.app.goo.gl/MQ7bFPC7UPTGScy28 - אינטרקונטינטל. בריכה בקומה העליונה עם נוף מרהיב על העיר.

https://maps.app.goo.gl/XZDa8bzV6ZnwPRh67 - רדיסון בלו. שופץ ממש עכשיו. על תחבורה ציבורית נוחה.

https://maps.app.goo.gl/RAhwwAH84R7wpKLp8 - מלון NYX - שמעתי ביקורות מעולות אבל לא עצרתי בו.

https://maps.app.goo.gl/8NxRrcZU7SyQ6F3G8 - ראפלס. המלון הכי טוב בעיר. ללא עוררין. אבל לא זול (לוורשה).

המדרחוב המרכזי של העיר (מבחינה תיירותית) נקרא Nowy Świat. אבל יש הרבה מאוד מה לראות ולחוות גם מעבר. 

• תוכן חדש...