Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ליעד לגיחה של 3-4 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 3 חודשים מילואים כמעט,

מחפש איזשהו יעד נחמד כדי לשנות אווירה.

מעדיף לא לשכור רכב, מחפש יעד שיש אליו טיסות ישירות (רצוי קצרות) ורצוי יעד לא יקר.

יעד שיש בו מה לעשות 3-4 ימים, חשוב יעד שלא שונאים בו ישראלים באופן כללי (ברור לי שיכולים להיות פה ושם) ושיש בו כמה שפחות הפגנות פרו פלסטיניות.

אם יש מה לראות בתחום התעופה ו\או הרכב - מה טוב.

חשבתי בהתחלה על אילת, אבל אין לי ממש מה לעשות שם ואנחנו לא טיפוסים של בטן גב.

תודה לעוזרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ורשה, רק שקר שם.
יש את מוזיאון הצבא הפולני עם כמה מיגים ומסוקים.
https://knaviation.net/polish-army-museum/

חצי שעה באובר מהמרכז יש לך מוזיאון נחמד של מכוניות ואוטובוסים
https://www.muzeum-motoryzacji.com.pl/

אם אתם אוהבים סושי אל תחמיצו את זה : https://www.oto-sushi.pl/

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טיסות קצרות, לא יקר (יחסית למצב כרגע) ל3-4 ימים, נשמע כמו אתונה.

אשתי היתה שם בפברואר אשתקד ונהנתה מאוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

יוון, שזה אומר אתונה או סלוניקי, כי בעונה הזו האיים סגורים.

או איטליה, לעולם לא תפספס שם. ואין בעיה לטייל שם טיולים עירוניים, במקרה צורך אפשר לנסוע ברכבות המצויינות (טוב, יכולות ללמד את רכבת ישראל שלאחר בחצי שעה - שעה זה לא נורא. אבל לפחות יש שם רכות באמת מהירות).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על אתונה קראתי שיש איזורים מסוימים עם כמות גבוהה של לבנונים ואחרים ופחות נעים להסתובב באיזורים האלו.

באיטליה כבר הייתי בלא מעט מקומות, אז מעדיף מדינות שלא הייתי בהן.

לפני כשעה, elibaba כתב:

ורשה, רק שקר שם.

לא מפריע לנו.

טיילנו בחו"ל במקומות קרים ובעונות הקרות, יש לנו ביגוד מתאים אז אין בעיה עם זה.

יש המלצה לאיזור מרכזי שכדאי להתמקד בו מבחינת חיפוש מלונות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

פראג עונה על כל הדרישות שלך. הצ'כים עצמם סבבה עם הישראלים ותומכים בישראל. יש מיעוט מהגרים מוסלמים אבל יש מהגרים מאזור הקרבות האוקראיני רוסי ושאר המדינות שמסביבן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הייתי באתונה ב-2019 ובפתיחת המלחמה הייתי בסלוניקי. לא חשתי שום אי נוחות. להפך - אפילו התעניינות (למשל מצד שוטרת הגבולות בנמה"ת).

המקום שבו היה קטע קצר של אי נוחות היה ביוני בפריס, אחרי ששוטר ירה באיזה נער מוסלמי. אבל, בכלל, לא אהבתי את העיר הזו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

פראג עונה על כל הדרישות שלך. הצ'כים עצמם סבבה עם הישראלים ותומכים בישראל. יש מיעוט מהגרים מוסלמים אבל יש מהגרים מאזור הקרבות האוקראיני רוסי ושאר המדינות שמסביבן.

בפראג היינו לפני 4 חודשים. אני מאוד אוהב את פראג אבל הייתי שם כבר 3 פעמים ואני מעדיף יעד אחר.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

האם אתה רוצה להגביל את משך הטיסה? כי אם אתה רוצה יעד קרוב זה די סוגר אותך ליוון, איטליה, קצת מזרח אירופה, וינה. 

הפגנות נגד ישראל? כנראה צפויות בכל אירופה. מה לעשות, הצעירים בעד מי שנראה להם אנדרדוג, העובדות לא מעניינות אותם. אז אל תענוד "ח"י" ואל לתלבש חולצת סוף מסלול,  (מן הסתם אתה ממילא לא עושה זאת), פקח עיניים (מן הסתם אתה עושה זאת תמיד) וסע לשלום לכל יעד אירופי. לצערנו הטיסות למרבית יעדי "10 ביט"* מבוטלות, אז תאלץ לטוס לאיזו בירה ולהשאר בה, או להמשיך ברכבת.

*יעדי 10 ביט הם יעדים שמאפשרים טיסת לואו קוסט זולה עם תיק גב בלבד, ושהות זולה -  חופשת סופ"ש שעולה עד 1024 ש"ח בלי להתכלב יותר מידי. מדובר בעיקר בערים משניות או בבירות קטנות. כמובן שאתה תצא בתנאים יותר נוחים.

פורסם

אין הגבלה על משך הטיסה. פשוט בהתחשב בזה שזה טיול קצר יחסית אני מעדיף טיסה קצרה.

אין לי בעיה עם מזרח אירופה אם יש יעדים מעניינים. לטוס לבירה כלשהי או לעיר גדולה אין לי בעיה וזה מה שאני רוצה.

פורסם

הנקודת תורפה העיקרית בימים אלו היא הטיסות. כנס לאתרים של החברות הישראליות (או ללוח ההמראות בנתבג) ותראה לאן יש טיסות בתאריך שנוח לך ובמחיר שנוח לך. 

אחרי זה אם תישאר התלבטות תחקור מה עדיף. 

כי אפשר להמליץ על המון ערים, אבל אם אין טיסות או שהן במחיר לא רלוונטי, זה לא עוזר הרבה.. 

פורסם

בגדול בהתחשב במצב ובהתחשב ביעדים שהיינו בהם, לדעתי אלו האופציות:

1. בלגרד

2. וורשה

3. קרקוב

4. אתונה (בסימן שאלה, כי נשמע שפחות נחמד להסתובב שם עכשיו)

5. באטומי (יש בכלל מה לעשות שם עכשיו?)

את טביליסי לא לקחתי בחשבון כי אני רוצה לטוס לשם בנפרד לאיזה שבוע או שבוע וחצי של טיול.

פורסם (נערך)

נראה לי שמגבלת הטיסות מכוונת לשילוב טיסה ורכבת.

לגבי יוון - הזכרתי את סלוניקי, הייתי די מוריד אותה בעונה הנוכחית, כי העיר עצמה תספק יומיים והעונה לא מתאימה לנסיעת להרים, גם בטיולים מאורגנים. האיים פשוט סגורים עד האביב. זה משאיר את אתונה.

אישית הייתי מחפש את איטליה, כי המגוון בה אינסופי. אולי תספר היכן כבר היית, ואז אולי יהיו רעיונות לאן לנסוע.

אגב בלגרד - האם יש טיסות? כי אם כן, מדובר ביעד מצויין ל-3 ימים. אפשר להסתדר ברגל או לקחת מלון קצת יותר יקר ומרוחק, זכור לי שהמוניות זולות להפליא והנהגים לא מרמים.

פורסם (נערך)

יש טיסות ישירות של ארקיע לבלגרד.

אני הייתי ברומא, מילאנו, ונציה ובצפון (עם רכב).

מעדיף לא להתעסק עם רכבות ולשהות באיזושהי עיר 3-4 ימים.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

• תוכן חדש...