Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לא יצא לי להזמין חלק יקר מחו״ל ולכן אשמח להתייעץ לפני ההזמנה, אני רוצה להזמין משאבה לברקסים. (למיטב הבנתי המק״ט הוא A0054319712)  

האם אתם מכירים אתר או ספק מומלץ?

איך זה עובד? האם החלק הזה עדיין מיוצר ונמכר כחדש? או שיש רק משופץ?

דברים נוספים שכדאי לי לשים לב אליהם?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי HHaimz

פורסם (נערך)

אני רואה שזאת משאבה למערכת SBC הידועה לשימצה של מרצדס?

חשבתי שעשו ריקול לכל הW211 וR230 עם המערכת.

תבדוק אם בוצע לרכב.

מתוך ויקיפדיה:

Problems[edit]

In May 2004, Mercedes recalled 680,000 vehicles equipped with the system; in March 2005 a total of 1.3 million vehicles were recalled. In 2006 high-volume models such as the E-class returned to conventional hydraulic brake systems. Low-volume luxury models such as the SL, the Maybach and the SLR continued to use SBC due to the prohibitive cost of redesign.[3]

In a letter—only to US customers—dated August 2018 a warranty addendum was sent extending coverage for 25 years and unlimited miles on the following SBC components.

• Hydraulic control unit
  • Hydraulic Pump
  • Pressure Reservoir
  • Brake Operating Unit
  • Front and Rear wheel speed sensors
  • Brake lamp switch
  • Yaw Rate Sensor

Out of warranty repairs of these items can be reimbursed by MB if proper documentation is provided. [4]

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

ד"א, אתה בטוח כי תוכל להעביר במכס או שתארגן משהו? (קנייה ומשלוח לקפריסין, קבלת אישור משרד התחבורה וכו')

הייתי מציע שתשאל ב https://mbworld.org/forums/ יש שם אנשים עם המון ניסיון, בזמנו בדקתי (ללא צורך, בסופו של דבר גיליתי כי אצלי זה לא מורכב) והבנתי כי ניתן לשפץ.

מתוך סקרנות הסתכלתי ואכן רק משאבות משומשות נמכרות... וב 400-500 יורו😬

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם

הרכב הוא ייבוא אישי, איך ניתן לבדוק אם בוצע ריקול?

חלק אומרים שלהזמין מחו"ל משאבה כזו עלול ליצור בעיות בכניסה לארץ בגלל אישורים וכו'.. וחבל כי מצאתי משאבה משומשת מרכב שלא נסע הרבה (כ150,000 ק"מ)

• תוכן חדש...