Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג נורת קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נורת קסנון אחת שלי הפכה לסגולה אז צריך להחליף אותה.

הנורה המקורית עולה בארץ מעל 700-800 ש"ח.

בעבר הזמנתי נורת osram מעלי אקספרס שמחזיקה כבר שנתיים בצד השני.

ראיתי שיש נורות של חברת sukioto שזו חברה יפנית. הנורות מאוד זולות.

למישהו יש ניסיון איתן?

לחילופין, למיהשו יש הצעה או מקום לקנות ממנו נורה זולה יחסית וטובה?

פורסם

אתה יכול להזמין נורות מאמזון - פחות סיכון שייעצרו במכס לעומת Ali Express (ובעיקר, אם כן ייעצרו - לא תפסיד את הכסף אם משרד התחבורה לא ייאשר את הכנסתן). נורה בודדת עולה כ-$50 לפני משלוח, לדוגמא: https://www.amazon.com/XENARC-ORIGINAL-headlight-66440-folding/dp/B0068M10PI/

(לא ווידאתי תאימות מלאה לרכב שלך, אבל אם תכנס לאתר של OSRAM, תוכל לבדוק).

פורסם

מה שאני צריך זה 5500k

הזמנתי מעלי אקספרס, אמור להיות מקורי שמיועד לשוק הסיני.

פה בארץ אני מוצא עד 4200k וזה יקר יותר מאשר בחו"ל.

פורסם

5500k זה מקורי?! 

בכל מקרה, יש 6000k-

סיני למשל: 

https://www.justmotor.co.il/product/נורה-קסנון-d4sd2sd2cd2r-סיני-6000k

פיליפס (אזל המלאי, אבל המחיר לכאורה נמוך משתיארת. אולי ניתן להשיג במקום אחר):

https://www.justmotor.co.il/product/נורה-קסנון-xenon-d4s-דגם-42v-35w-vision-חברת-philips-6000k

מה המחיר של היפני? 

או שתקנה שניים סיניים בינתיים ותזמין מחו"ל אחרות איכותיות במחיר עדיף מבארץ. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתה אמור לקבל הודעה מהדואר עם הסבר כיצד לשחרר את זה מהמכס (למי להביא מסמכים, וכד'). כך לפחות קורה כשמשרד התקשורת הוא זה שעוצר את המשלוח.

הנורות שהזמנתי באמאזון גם עצרו במכס (המכס ממש עובד שעות נוספות מאז תחילת המלחמה, לא ייאמן), קיבלתי קישור מחברת השליחויות למילוי של טופס שבו אני מתאר בדיוק את הנורות (יצרן, דגם), מתחייב לעשות בהן שימוש רק לפי חוק וכו', וכעבור זמן מה הן שוחררו מהמכס והגיעו אליי. במכס בבירור פתחו את החבילה, ואפילו את האריזה - מזל שהן לא נשברו בדרך.

פורסם

הסינים נהיו גרועים. הם רושמים נורות לרכב. וכאן מתחילה הבעיה. יכולים לרשום נורות לבית. או רק נורות וזה יעבור.
תבדוק אולי כאן בארץ אתר.

פורסם
לפני שעה, NTZSV כתב:

הסינים נהיו גרועים. הם רושמים נורות לרכב. וכאן מתחילה הבעיה. יכולים לרשום נורות לבית. או רק נורות וזה יעבור.
תבדוק אולי כאן בארץ אתר.

יש להם רק 4200k. אני צריך 5500-6000k

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנורה הגיעה אליי.

ניסיתי להחליף בצד ימין אבל זה קשה מאוד, אפילו שפירקתי את החלק העליון של צינור האוויר.

מישהו הצליח להחליף לבד בסיוויק צד ימין? בצד שמאל החלפתי לבד אבל פה פשוט אין בכלל גישה.

פורסם

בדיוק לפני שבועיים החלפתי נורות במיאטה. למרות שההוראות מסבירות כיצד להגיע לנורה דרך בית הגלגל, בפועל מרחב התמרון מאוד מצומצם, ואתה עובד על עיוור. אם אתה לא יודע מראש מה בדיוק קורה שם בפנים, אין סיכוי להצליח. אחרי עשרים דקות של נסיונות כושלים נשברתי ופשוט הורדתי את הפגוש, מה שאיפשר את פירוק הפנסים ואז הכל היה שטויות.

אמ:לק: אולי להוריד את הפגוש יהיה פשוט יותר.

• תוכן חדש...