Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לשמן מנועה מסוג: Hydrostößel Additiv של Liqui-Moly.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בניסאן מיקרה שלי אני נדרש לשים רק 3 ליטר של שמן מנוע. בקרוב אני הולך לעשות טיפול של 10K ומתכנן להוסיך תוסף מסוג " Hydrostößel Additiv " של חברת Liqui-Moly כדי לטפל ב-"סימפוניה" של מרימי שסתומים הידרוולים.      

קראתי על מוצר וגיליתי שכמות של 300 מ"ל מספיק למנועים עם 5 ליטר של שמן מנועה.

האם אני נדרש לחשב יחסים בין 3 ליטר ל-5 ליטר ועז לחשב כמות התוסף הנדרש או שאני יכול בביטחון רב להוסיף את כל השפופרת למנוע ? 

ובנוסף, מה כוונה של יצרן כאשר הם מציינים בהוראות " יש להוסיף תוסף כאשר המנוע חם ". לדוגמה עם נסעתי שעה ברכב ועז עצרתי לתדלק, מנועה כבר חם ונמצעת בטמפרטורת עבודה. אם אני שולף פקק מילוי שמן מנועה ואז מוסיף את התוסף, זה בטוח לעשות?

או שכוונה כאן, לתת לאוטו לעבוד 5 דקות בחניה פתוחה כדי לחמם מנועה ואז לפתוח פקק ולהוסיף?

תודה   

עריכה אחרונה על ידי NM2007
דקדוק
פורסם

לפי האתר הזה: https://www.engine-specs.net/nissan/cr14de.html

אין ברכבך מרימים הידראוליים בכלל. המרימים מגיעים במספר מידות כדי להתאים את מידת הפתיחה של השסתומים.

כך שאם אכן יש שם בעיה, אולי מוטב לטפל בה כראוי.

בדוק מול המוסך שבכוונתך לבצע בו את הטיפול באיזה שמן הם משתמשים או אם אתה יכול לרכוש שמן (איכותי) בעצמך ושהם ישתמשו בו.

אם אתה מתעקש, בהוראות שימוש שמצאתי באתר של ליקווי מולי רשום שאותם 300 מ"ל מתאימים לשימוש במנוע עם כמות שמן בין 3-6 ליטר (לא צריך לחשב כלום). כמו כן רשום שניתן להוסיף בכל עת ורק לחמם את המנוע לאחר ההוספה, במילים אחרות לתת לחומר להתערבב ולזרום בין כל המעברים.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 25.12.2023 בשעה 02:04, Tom_22 כתב:

לפי האתר הזה: https://www.engine-specs.net/nissan/cr14de.html

אין ברכבך מרימים הידראוליים בכלל. המרימים מגיעים במספר מידות כדי להתאים את מידת הפתיחה של השסתומים.

כך שאם אכן יש שם בעיה, אולי מוטב לטפל בה כראוי.

בדוק מול המוסך שבכוונתך לבצע בו את הטיפול באיזה שמן הם משתמשים או אם אתה יכול לרכוש שמן (איכותי) בעצמך ושהם ישתמשו בו.

אם אתה מתעקש, בהוראות שימוש שמצאתי באתר של ליקווי מולי רשום שאותם 300 מ"ל מתאימים לשימוש במנוע עם כמות שמן בין 3-6 ליטר (לא צריך לחשב כלום). כמו כן רשום שניתן להוסיף בכל עת ורק לחמם את המנוע לאחר ההוספה, במילים אחרות לתת לחומר להתערבב ולזרום בין כל המעברים.

תודה

תודה

פורסם

היום קבלתי תשובה מהיצרן

Dear Customer,

thank you for your inquiry.

We recommend you use only 150ML of the additive, to avoid an overdosage
כמו שחשבתי. אם הייו במנוע שלי מרימים הידראוליים לא הייתי שם 300 מ"ל. כי אני חושב שבהוראות שימוש הם מדברים על מנועים מעל 3 עד 6 ליטר של שמן . 

• מעניין 1
  • תוכן חדש...