Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

1. אני מחפש לקנות רכב 7 מקומות (4 ילדים) , תקציב כ- 40 א'  (פלוס מינוס), נסועה שנתית כ- 18,500 ק"מ בשנה.

   חשוב:  הבטיחות , אמינות , עלויות אחזקה סבירות.

  מבין שהתקציב הנמוך מאפשר בעיקר יפניות משנתונים ישנים , כגון " מאזדה 5 / מיצובישי גרנידיס או צרפתיות בשנתונים מתקדמים יותר אבל פחות אמינות , פונציאל לבעיות.

מה המלצתכם לתקציב כזה ?

 

2.  ראיתי מאזדה 5 , 2011 ,165 ק"מ , יד 2 , שמשיחה עם הבעלים אמרה שהיא מצב טכני מצוין , למעט בעיה בגיר שנורת AT דולקת , לטענתו זה לא בא לידי ביטוי בנסיעה בכלל ( "אין בעיה בהחלפה הילוכים או בסחיבה " , :האוטו טס")

      הסביר שמדובר בבעיה ידועה במאזדות בשנתונים כאלה ושעלות התיקון כ- 3,000 אש"ח .

   בגלל זה מוכר כ- 25% מתחת למחירון .

האם אכן ישנם בעיות ידועות בגיר משנתונים אלה ? האם זה באמת בעיה ידועה ופתירה ? האם יכול להיות שאין לזה השלכות על מצב האוטו ?

מה דעתכם ?

 

 

פורסם

בגסות 25% הם 10K ש"ח
אז אם תיקון עולה 3K למה לא לתקן ולמכור במחירון (או בהפחתה קטנה ממנו)
רכב 7 מושבים תקין תמיד יהיה לו שוק טוב
אז בלי להכיר את פרטי המקרה או שהבנאדם מטומטם ולא יודע חשבון או שהוא מתחמן אותך
היות ורוב האנשים לא באמת מטומטמים אני מהמר על השני.
תגיד לו שיתקן את הגיר על חשבונו והמחיר שהוסכם, תוסיף על 3K.... ככה שלא תקנה חתול בשק

אגב, כשמנורה דולקת משהו לא תקין והמשהו הזה יכול להחמיר את הבעיה עם הזמן, ככה שלא יחרטט אותך ויתקן את התקלה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
×
×
  • תוכן חדש...