Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב חדש. הרכב הנוכחי שלי, מזדה 3 ספיריט 2008, צורך 10-11 קילומטר לליטר ויש לו תקלות פה ושם. אני נוסע כ-13-15 אלף קילומטרים בשנה, חצי בעיר וחצי בכביש המהיר.

הדברים החשובים לי ברכב הם:

צריכת דלק טובה (15 קילומטר לליטר ומעלה)
אמינות גבוהה
אבזור מלא
כוח מספיק
מנוע טורבו או הייבריד (עדיפות)
רכבים שחשבתי עליהם הם:

יונדאי איוניק 2017
סיאט לאון/אוקטביה/גולף 2017 1.4
אשמח לקבל המלצות נוספות.

פורסם

חפש מאזדה 3 דור 3 עם מנוע 2 ליטר.

היא אמינה בזכות שימוש במנוע אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטרית, צריכת הדלק טובה יחסית (skyactive) ומאובזרת.

טורבו והיברידי הן טכנולגיות פחות פשוטות מהטכנלוגיה של המאזדה ולכן פוטנציאל התקלות בהן גבוה יותר

פורסם

תודה.

מה צריכת הדלק הממוצעת של המזדה הזאת?

איזה דברים כדאי לבדוק שם?

איזה רמת גימור לקחת?

איזה מערכות בטיחות יש לה? כגון שמירת מרחק או בלימת חירום

פורסם

אני בהחלט ממליץ על גולף 1.4 מודל 2017 עם 150 כ"ס שיש לי.

אבל - צריכת הדלק שאתה מבקש דמיונית - שלי צורכת 11-12 ק"מ לליטר. אולי ברכב היברידי אפשר להגיע לצריכה כמו שאתה מבקש.

אני גם בספק אם אתה מודד נכון את צריכת הדלק של המאזדה שלך, שיש לה גיר 4 הילוכים. סביר להניח שהיא לוקחת הרבה יותר.

אבל אם הנסועה שלך עד 15000 ק"מ בשנה צריכת הדלק בכלל לא צריכה להיות הקריטריון העיקרי. הפרשים במחירי ביטוח או תחזוקה יכולים להיות יותר משמעותיים.

תוודא שנוח לך ברכב שאתה בוחר.

מבחינת מערכות בטיחות יש לגולף 2017 (אחרי מתיחת פנים) בקרת שיוט אדפטיבית והתראת שמירת מרחק, אין בקרת סטיה מנתיב.

אני בספק שהתקציב שלך מספיק, לא יודע במה הם נמכרות היום אבל אני שילמתי 92 בינואר 2023.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מודד צריכת דלק ממלא פול טנק ונוסע עד למנורה ואז ממלא שוב פול ואז רואה כמה ליטר נכנס וכמה נסעתי ומחלק את זה בזה וזה מה שיוצא וזה הנתון שמראה לי

מבחינת הגולף, בשיוט על 100-110 האם אתה מרגיש שנוח לך מספיק? זה גם משהו שחשוב לי

איך היא מבחינת אבזור בכללי יש משהו מיוחד? מראות מתקפלות חשמלית או מגבים אוטומטיים וכו

פורסם

אצלי קומפורטליין מאובזרת היטב.

מושבים טובים עם אפשרות להקשיח את הגב. הרבה יותר טובים משל יפניות אבל נדמה לי שבגולף ישנות היה עוד יותר טוב.

מנוע חזק, גג פנורמי, פתיחה והנעה ללא מפתח, חיישני אורות וגשם, מסך עם אנדרואיד אוטו, בקרת שיוט אדפטיבית, מראות מתקפלות, בקרת אקלים נפרדת ימין ושמאל עם יציאה למושב אחורי.

ג'נטים סגסוגת 16" עם צמיגים 205/55.

הרכב נוח במהירויות הרבה יותר גבוהות ממה שציינת.

חסרים פנסי לד ומושבים חשמליים עם זכרונות.

אני משתמש בנורות לד של אוסרם להשלים את החסר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בקרת שיוט שומרת מרחק?

מה עם בלימת חירום אוטונומית?

האם כדאי לבדוק גם לאון בשנים שציינת שתהיה יותר זולה?

מה כדאי לבדוק ברכב? מחלות?

פורסם
לפני 4 שעות, ms.kusit-al כתב:

תודה.

מה צריכת הדלק הממוצעת של המזדה הזאת?

איזה דברים כדאי לבדוק שם?

איזה רמת גימור לקחת?

איזה מערכות בטיחות יש לה? כגון שמירת מרחק או בלימת חירום

כל דגמי ה-3 מהדור ה-3 מצויידים בבלימת חירום, בשנת 2018 האבזור הבטיחותי השתדרג עם תיקון או התראת סטייה מנתית (לא זוכר).
עדיף להתמקד במצב המכני של הרכב, כר ברמת הגימור הבסיסית ה-3 מצויידת היטב.
אצלי, צריכת הדלק עמדה על 13 רמ לליטר - אבל בנסועה שלך לא כדאי להשקיע ברכב היברידי מיושן.

פורסם

תודה על התגובה,

מצטער על הדיליי

האם במזדה 3 בשנתונים האלו יש מערכת ניווט שעובדת במערכת או חיבור קארפליי?

האם סיאט איביזה שנתון 2020 הצורה החדשה יכולה לענות על הצרכים שלי?

• תוכן חדש...