Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 19.12.2023 בשעה 07:08, Moshe c כתב:

מכיר אישית מקרה שבו נגנב מגש תא המטען יחד עם שני הרמקולים שהיו מותקנים עליו.

לשאלת בעל הרכב היכן המגש, הפחח גילגל עיניים ואמר שאין לו מושג על מה בעל הרכב מדבר. 

כמובן שלבעל הרכב לא הייתה ברירה והוא לא עשה עם זה דבר. 

זה יכול להיות כל דבר וזה לא יעזור לשים לב. 

השאלה יותר לחלקים פנימיים מאשר משהו שמאתרים בקלות

פורסם

הדבר הכי מועד לפורענות במצב הזה הוא רישיון הנהיגה שלך (והחופש במקרי קיצון וכספך בין לבין).

יבצע עבירה עם הרכב ולך תוכיח שהרכב הוחזק על ידו ולא על ידך.

"חזקת הבעלות".

אנשים הלכו לכלא על זה שמישהו אחר ביצע ברכבם פגע וברח.

אני מריח שלא מדובר במי שמנהל רישום רכבים שיעזור לך להוכיח שמסרת את הרכב.

אף פעם לא שמעתי על חשש שיגנבו חלקים פנימיים ברכב. וזה נשמע לי במיוחד מנותק המציאות ביחס לסיוויק 2015.

בהצלחה....

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

הכי טוב שתיתן לו את האוטו נעול.

אני חושב, תפרק רק את החלק שאתה רוצה שהוא יטפל בו ותביא לו אותו, את שאר הרכב תשאיר בבית😀,

ועכשיו ברצינות עדיף לשלם עוד כמה שקלים או כמה וכמה, ולישון רגוע בלילה, לדעת שאתה מקבל עבודה טובה עם אחריות וביטחון,

אם אתה מחפש בעלי מקצוע אמינים עם המלצות, תבקש ויעזרו לך,

זה לא שווה הכמב שקלים שתחסוך, את הנזקים הנפשים והממונים שיכולים להגרם לך,

גם ככה אנחנו בתקופה קשה במדינה, ונשמע שאתה מפחד אז תשחרר.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

ועכשיו ברצינות איך חברות השכרה/ליסינג מתמודדות עם זה.

אני שואל כי כשהשכרתי רכב היתה מדבקת אזהרה בסגנון "שים לב החלקים בקכב זה מסומנים"

פורסם

הם שמים מדבקה "שים לב, החלקים ברכב זה מסומנים" ומקווים שזה יעבוד עליך.

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מעריך שסוג בעלי המקצוע שגונבים חלקים מרכב של לקוח לא בדיוק מפחדים מהחוק, אז גם אם תוכיח משהו - מה בדיוק אתה הולך לעשות עם זה?

פורסם
לפני 51 דקות, Derish כתב:

אני מעריך שסוג בעלי המקצוע שגונבים חלקים מרכב של לקוח לא בדיוק מפחדים מהחוק, אז גם אם תוכיח משהו - מה בדיוק אתה הולך לעשות עם זה?

יש לא מעט דברים לעשות לכל הפחות להחזיר/לקנות את החלק הגנוב שהאוטו צריך....

פורסם

זה כמו לשאול איך אני מונע מאתר לגנוב לי את פרטי האשראי... אם שאלת את השאלה זה אומר שעדיף לרכוש מאתר אחר. וזאת אף שיש דרכי התגוננות. לא מתנהלים מול עסק שחושדים בו ברמה הזו

פורסם
לפני 3 דקות, razi_pazi כתב:

זה כמו לשאול איך אני מונע מאתר לגנוב לי את פרטי האשראי... אם שאלת את השאלה זה אומר שעדיף לרכוש מאתר אחר. וזאת אף שיש דרכי התגוננות. לא מתנהלים מול עסק שחושדים בו ברמה הזו

או שאתה קונה איפה שאתה רוצה ועוקב אחרי האשראי באפליקציה כדי לראות שאין תשלומים מיותרים...

פורסם
לפני 4 שעות, Derish כתב:

בדיוק, ואוסיף,

אתה הולך ביודעין לבצע עבירה, אבל חושש שמא תינזק, פעם בגניבת הרכב ופעם בגניבת חלקים, על ידי השותפים שלך לעבירה.

האם יש סיכוי שיגנבו לך חלקים? כן, ברור. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, discoTD5 כתב:

בדיוק, ואוסיף,

אתה הולך ביודעין לבצע עבירה, אבל חושש שמא תינזק, פעם בגניבת הרכב ופעם בגניבת חלקים, על ידי השותפים שלך לעבירה.

האם יש סיכוי שיגנבו לך חלקים? כן, ברור. 

איזה חלקים?

ככל שיש יותר ידע ככה הסיכוי שלך להינזק קטן יותר. זה לא בהכרח עבירה כעיקרון מותר לי להביא לבנאדם שיטפל לי ברכב אם הוא מדווח או לא זה עניין שלו

עריכה אחרונה על ידי סע2
פורסם
לפני כשעה, סע2 כתב:

איזה חלקים?

פלאגים, פלטינות, רגולאז' ברקס, 

ממיר קטליטי, גיר, מנוע, שפריצרים למגבים, ג'אנטים, פנסים, הכל.

בגדול - אתה מביא לעבריין הסדרתי שלך רכב לחלקים. אם הוא או מישהו מהחברים שלו צריך עכשיו חלפים לרכב כמו שלך, חסכת להם את הצורך לגנוב רכב דומה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מריח לי שזה אחד שדפק רכב מהשכרה ורוצה לתקן ת'נזק בזול, אני טועה?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...