Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסמפטומים: המסך נדלק, אחרי כמה דקות התצוגה בלבד כבית. בכיבוי והדלקה חוזרת -  אותו דבר.

מדובר במסך TCL 50 Inch 4K UHD LED Android Smart TV With Netflix 50P615 6921732868956 By S.G

שנחשב לזול (עלה כ1500 ש"ח לפני קרוב לשנתיים) אבל בזמנו כשביררתי לפני הרכישה לא מצאתי תלונות על תקלות.

בקושי היה בשימוש (משמש כמסך לפרזנטציות בחדר ישיבות. אני מעריך שפעל פחות מ200 שעות מאז שנרכש)

מה הרכיב החשוד?

עלויות?

IMG-20231127-WA0062.jpg

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם רק התצוגה נכבית וכל השאר ממשיך אותו דבר, בהנחה ולא מדובר בהגדרה תוכנית כלשהי לכיבוי של המסך אחרי פרק זמן מסוים, זה כנראה קשור לתאורה האחורית.

מכיוון שאתה מתאר כיבוי מלא של כל התאורה, אני בספק אם מדובר בתאורה עצמה שבתוך הפאנל ותולה את זה יותר במעגל שמזין אותה. 

מה שיכול דווקא להקל על תיקון של התקלה. 

אם אתה בקטע של diy, יש פה תרשימים אלקטרוניים של דגם דומה, (שלדעתי שונה רק במעבד, לא אמור להיות רלוונטי לדעתי).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 26 דקות, yuvk כתב:

נשמע כמו BACKLIGHT תקול.

תיקון צריך לעלות ~500 וצפונה. גבולי אם משתלם לתקן.

מאיפה אתה בארץ?

אם הוא תקול אז למה הוא כן עובד כמה דקות?

מאזור בית שמש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בתאריך 27.11.2023 בשעה 19:51, yuvk כתב:

יכול להיות גם ספק כח לתאורת הלדים.

קלעת בול

הוחלף ספק במעבדת היבואן בעלות של 250 ש"ח כולל מע"מ ועבודה
מקווה שיחזיק מעמד, ולהבא אני כבר לא ארכוש TCL

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

TCL יצרן סיני ענק, מספר 2 בסין. איכות לא שונה מהממוצע. הרבה טלויזיות מתקלקלות אחרי שנת שימוש אחת או פחות (גם ה"שארפ" שלי).

החלפת ספק במעבדת היבואן ב - 250 ש"ח בסה"כ, זה מחיר נמוך!

יש מצב שהטלויזיה הבאה שלי דוקא תהיה TCL...

:turn-l:
פורסם

המחיר הנמוך זה כי מצידי ביקשתי אחריות "רצון טוב", וזאת הפשרה שהוצעה מצידם

המסך הזה (אני מתקשה לקרוא לזה טלויזיה (-: בסך הכל משמש כמסך בחדר ישיבות) עבד בין 100 ל200 שעות במצטבר. לא ציפיתי לאורך חיים כל כך קצר

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עדיין אני מעריך את העובדה שהלכו לקראתך. למען הסר ספק, אין לי שום מניות ב TCL או קשר כלשהו ליבואן :-)

חלק מספק הכח פועל כל עוד הוא מחובר לחשמל. לא בטוח שזמן השימוש המצטבר הוא הגורם היחיד לתקלה.

ההבדל בין "מסך" ל"טלויזיה" התאדה. יש מסכים מסוגים שונים למטרות שונות.

• רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם
לפני 26 דקות, yuvk כתב:

חלק מספק הכח פועל כל עוד הוא מחובר לחשמל

תיזהר עם האמירות המסוכנות הללו

אני מכיר לפחות משתמש אחד פה שיתחיל לנתק כבלים משקעים כשהמכשיר לא בשימוש, וגם יכניס את זה לטיפים שלו לחסכון בשרשורי יוקר המחיה הבלתי נגמרים

• מצחיק 4
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בלי צחוק - ראיתי היום בפח האשפה מסך כזה בדיוק. TCL 50 אינץ'.

יש מצב שמדובר באותה תקלה.

בכל מקרה, מסך 50 אינץ' (פשוט, סמארט) עולה היום 1000 שקל. בחלק גדול מהמקרים לא שווה לתקן.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

1000??

אולי רק ג'אנק אמיתי סטייל "מאסימו" שמוכרים באייס. למרות האכזבה שלי מTCL, עדיין זאת ליגה אחרת לגמרי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 5 דקות, avargel כתב:

1000??

אולי רק ג'אנק אמיתי סטייל "מאסימו" שמוכרים באייס. למרות האכזבה שלי מTCL, עדיין זאת ליגה אחרת לגמרי

אל תזלזל. מתחת למעטפת רובן אותו החרא.

מבטיח לך שאחרי שתראה כמה כאלה של 1000 שקל, לא תאמין.
למצגות זה מעל ומעבר.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...