Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי פריוס 2008, יש לו מחלה מוזרה, אחת לתקופה מפסיקה מערכת אחת ברכב לעבוד, זו שאחראית על תאורת הצגים (קמ"ש וכו') וכן פנסי רוורס, התראות למיניהם, וכל הטוב הדומה לזה.

זה קורה בלי הודעה מוקדמת, מגיע הולך, באותו יום לפעמים דולק לפעמים לא. שמעתי שמועה שזו מחלה מוכרת בדגם/שנתון. מישהו שמע על זה? מה יש לעשות על כזה דבר?

מציין שזה התחיל לפני שנה וחצי בערך

תודה מראש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעיה ידועה 

הפיתרון : החלפת מסך לוח שעונים משהו כמו 2000 ש"ח יכול להיות גם בפחות 

אצלי הוחלף וגם לעוד שני חברים שלי 

אבל אפשר גם לחיות עם זה 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי בפורום אחר שהעניין של החלפת כל הלוח זה סתם ניצול של הלקוח ויש דרך לתקן את זה ע"י הלחמה חדשה של כבל ללוח וזה עבודה מאוד עדינה 

קיבלתי שני מספרים של אנשים שעושים את זה אחד ב350 והשני נראה לי ב400

עם עדיין אקטואלי לך שווה לנסות 

נ.ב. עם הרכב קיבל התקף מסך בדיוק ביום של הטסט והטסטר ראה מסתבר שלא תעבור טסט

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני עשיתי את זה לבד.

זה קבל שנחלש, עולה 4 ב-6 שקל.. אבל צריך לפרק את כל הדשבורד ולהלחים קבל חדש, המקורי נדמה לי של 16V והוא חלש מידי. לא מוצא את סרטון ההדרכה אפשר לחפש ביוטיוב, יש אחד מפורט ממש.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...