Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

ברגע שאוטובוס מאותת לצאת מתחנה

רק שבישראל הם מפעילים איתות שמאלה ברגע שנכנסו לתחנה, אם בכלל טרחו להפסיק אותו מתישהו...

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם

בהולנד ראיתי אותם בבזוגות - זוכר איך עלו לטראם שישה (3 זוגות ב-3 דלתות). והכי קטן היה מקפל אתֶ ארל ויליאמס בשתי אצבעות.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, Be roo כתב:

רק שבישראל הם מפעילים איתות שמאלה ברגע שנכנסו לתחנה, אם בכלל טרחו להפסיק אותו מתישהו...

בדיוק.
כשאני רואה מרחוק אוטובוס בתחנה שלא  מאותת, היה והתקרבתי אליו והוא מתחיל לאותת, אני מאט ונותן לו להשתלב, שהרי בעוד כמה עשרות מטרים הוא ייכנס לתחנה אחרת ולא יהייה לפני, אז לשם מה להאבק בו.
מאידך, אוטובוס שהאיתות בו כבר דולק, לא ייזכה ממני להתשלבות נוחה.

אז כן, אנחנו שאר משתמשי הדרך צריכים לכבד את מסיעי ההמונים. ומצד שני נהגי האוטובוס שיכבדו את שאר משתמשי הדרך ושיקלו עליהם להבין מתי האוטובוס באמת עומד להשתלב בתנועה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, Ron Poh כתב:

שיכבדו את שאר משתמשי הדרך

הם לא מכבדים את הנוסעים שלהם, אז אחרים?

זלזול בנוסעים נכים, צעקות על נוסע שצלצל בטעות בתחנה הלא נכונה ואיום שלא יעצור לו בתחנה הבאה, סירוב להעלות נוסעים, עיסוק בטלפון תוך כדי נהיגה, נהוגה מטלטלת, ומי לעזאזל מסביר להם שחובה בעת עמידה ברמזור להרפות מידי פעם מדוושת הבלם ולנדנד את כל הנוסעים לחינם?

• אהבתי 1
פורסם

בוקר טוב.

שמעו עוד סיפורי מבקרים (כרטיסנים)-נהגים. לשיפוטכם.

א.נהג (בחור צעיר) האחת החברות הגדולות, עומד לזוז מהתחנה (אני נוסע בקו, יושב מאחור).

עובר בחוץ מבקר/ כרטיסן (לא בטוח, אולי יש גם ביקורת על הנהגים, ולא רק לכרטוס) ואומר לנהג ללבוש חולצה תקינה (הנהג לבוש חולצה מקושקשת כלשהי). הנהג צועק לו שזה לא מעניין אותו, מוסיף-צועק עוד "ברכה" וזז מהתחנה.

ב. נהגת דיי צעירה, נוהגת באוטובוס ולצידה מין חונך / מבקר.

כל הנסיעה הם מדברים לאוזני ועיני הנוסעים (המעטים אמנם, יען כי זו שעת בוקר). הטון והדברים של הנהגת  הוא אני אעשה מה אני רוצה, מחר אני לא פה (בחברת האוטובוסים), ומשהו בסגנון אז מה אם התחיבתי לכם וכו'...

בנסיעה זו הגעתי ליעדי הכי מהר שהיה אי פעם. נהיגה במהירות המקבילה לטון ומהירות הדיבור של הנהגת.

פעם נהג היה נהג.

alfa 156 2.5.

פורסם

עליתי על אוטובוס, לא קורה הרבה.

עלה מבקר, במקרה שכן שלי, בן 16

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אתם לא מדברים פה על כרטיסנים אלא על מבקרים. הכרטיסן ישב בתא ומכר כרטיסים מה שפינה את הנהג לנהיגה בלבד.

לאוטובוסים כאלה קראו כרטיסניות והם היו מיוחדים בזה שנכנסו אליהם בדלת האחוית ולא בקדמית כמו שאר האוטובוסים.

אני חושב שהקו האחרון שהוצאו ממנו הכרטיסנים מתישהו בתחילת שנות ה90 היה קו 5 של דן.

ככה נראה כרטיסן בעמדתו:

spacer.png

ועוד קטע משיר של גזוז שהיום הוא לא מובן למי שלא נסע באוטובוסים כאלה.

• אהבתי 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...