Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי דהייטסו שרייד שנת 92, ביום שבת חבר שלי מתחנת דלק עשה קוקטל

הוא תידלק מנוע סולר עם 96 ,ולאחר מכן הוציא את הכול (הוא תידלק בערך 30 ליטר)

ואת מה שהוא הוציא הציא לי לתדלק על זה בחינם (דפוק שהסכמתי)

עכשיו עם הדלק ההוא תמיד נכבה המנוע כשעצרתי חשבתי בסדר יגמר הדלק ההוא ויהיה בסדר

אחרי שהוא נגמר תידלקתי מיכל מלא וקניתי תוסף לניקוי המנוע אך כלום לא עוזר המנוע עדיין מתכבה ,

מה אני יכול לעשות ?

תודה ,סטס.

נ"ב

יש לי קרבורטור ולא הזרקת דלק

פורסם

כשתדלקת את הרכב, המנוע היה מונע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

QUOTE=נהג רגוע]כלכך כלכך הזוי, שאני פשוט אניח שאתה עובד על כולנו...הזוי? לא קורה שעושים טעויות?

לפני כשנה בערך אחד המתדלקים בתחנה תדלק רכב סולר בבנזין 96 כ 5 ליטרים ,לאחר התייעצות עם מכונאי רכב, הוחלט לא לרוקן את המיכל ולמלא את מיכל הרכב למצב של "פול", הרכב נסע כרגיל ולא היו בעיות לאחר התדלוק השגוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום לכולם.

יש לי דהייטסו שרייד שנת 92, ביום שבת חבר שלי מתחנת דלק עשה קוקטל

הוא תידלק מנוע סולר עם 96 ,ולאחר מכן הוציא את הכול (הוא תידלק בערך 30 ליטר)

ואת מה שהוא הוציא הציא לי לתדלק על זה בחינם (דפוק שהסכמתי)

עכשיו עם הדלק ההוא תמיד נכבה המנוע כשעצרתי חשבתי בסדר יגמר הדלק ההוא ויהיה בסדר

אחרי שהוא נגמר תידלקתי מיכל מלא וקניתי תוסף לניקוי המנוע אך כלום לא עוזר המנוע עדיין מתכבה ,

מה אני יכול לעשות ?

תודה ,סטס.

נ"ב

יש לי קרבורטור ולא הזרקת דלק

אתה עובד עלינו??

יש לך מנוע סולר??? בדייהטסו???

קרבורטור??? במנוע סולר???

נו??????????????

ירון מאיר

פורסם

כנראה לא הבנת נכון או שלא הסברתי את עצמי טוב קיצור לא משנה

יש לי מנוע בנזין על 96 , עכשיו הדלק שדילקתי איתו הוא מאיזה מכונית על סולר,

וכנראה היה שם עוד קצת סולר, וזה עושה לאוטו שלי הרבה בעיות

פורסם

QUOTE=djsts]כנראה לא הבנת נכון או שלא הסברתי את עצמי טוב קיצור לא משנה

יש לי מנוע בנזין על 96 , עכשיו הדלק שדילקתי איתו הוצא ממנוע סולר,

וכנראה היה שם עוד קצת סולר, וזה עושה לאוטו שלי הרבה בעיותמה זה קצת?

מאיפה אתה יודע את הכמות?

וגם המתדלק(חבר שלך) בטוח לא יודע את הכמות המדוייקת של המהילה.

ואם אחוז הסולר הוא גבוה יותר מהבנזין? כדאי לדעתי לשקול לקפוץ למוסך לבדיקה.

רצית לחסוך כסף ותראה מה עשית לרכב שלך....

ל'

פורסם

הבנתי את הסיפור...

חבר שלך מתחנת הדלק... תדלק למישהו... שיש לו מנוע סולר.... דלק 96

אחרי שהבין את הטעות שלו... הוציא איך שהוא את כל הדלק מהמיכל דלק... ושם בחבית נגיד..?

אחרי זה הוא הרים עלייך טלפון... אתה באת כמו חייל טוב והוא מילא לך את כל מה שהיה בתוך החבית המדוברת אבל מה שהוא לא ידע זה שהוא שאב גם קצת סולר מהרכב ולא רק בנזין...

אני צודק? בבקשה תגיד רק כן או לא כי חברי הפורם לא כל-כך מצליחים להבין את מה שאתה רושם....

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בקיצור מרוב עשן לא רואים את האש!

מרוב עצות לא מעשיות הבחור הולך לאיבוד!

התשובה היא קצרה וברורה!

1- יש לרוקן את טנק הדלק אפילו בעזרת משאבת נפט העשויה מצינור פלסטיק שקוף, הנמכר בכל חנויות בניין ועשה זו בעצמך!

יש להחליף מסנן דלק ולנקות קרבורטור! בתחילה הרכב יעשן קצת עשן בצבע לבן סמיך , אך עם הזמן9,העשן יעלם!

יש לגשת למכון קרבורטורים, והבעייה תפתר!

לא נגרם נזק מיידי למנוע!

אך יש במקרה הרבה לקח שיש ללמוד מהמקרה של כל מי שמנסה לחסוך, משלם ביוקר!

ולשואל המקורי צור קשר בה.פ ו/או בטלפון הרשום בפרופיל זה ישתלם לך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה על התשובות

אני רק יחזורעל עצמי,אין לי מנוע דיזל ,יש לי מנוע בנזין רגיל הפועל על 96

ותידלקתי דלק מעורבב כנראה עם כמות מסויימת של סולר

בדיוק כמו שORENKING123 כתב

פורסם

אז ככה

מה שעשית הוא רע תתבייש לך ממש בושה וחרפה(זה היה בציניות לכל הצדקנים שלא היו הולכים לקבל דלק חינם:evil: על זה נאמר "יאללה יאללה")

בקיצור

ריקון המיכל עד הטיפה ניקוי שלו (אצל מוסך לא עם סקוץ ברייט ופלמוליב מילוי פול + תוסף ניקוי מעברים

אם זה לא עוזר לך למוסך ספר את הבעיה והם כבר ינקו לך את המעברים

אתה צריך להבין דיזל זה דלק לא מסונן הוא יכול לסתום לך את כל המעברים

זה לא קשור אם התרוקן המיכל יכול להיות (וכנראה שזאת הבעיה) שנתפסו לך חלקיקים ולכלוכים במעברים מזרקים וכו'

עידן

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

הציטוט מדיברי חנניה ריכמן ז"ל לגבי הנאמר לעיל כל כך חריף, שבניגוד למינהגי אפסח עליו הפעם, ואסתפק בציטוט מדיברי חז"ל - "סייג לחוכמה שתיקה".

סולר איננו בהכרח מזוהם, ודקות אחדות בהן פעל במנוע לא סתמו שום דבר. לסולר יש מספר אוקטן נמוך ביותר. תערובת סולר/בנזין יוצרת דלק בעל נניח אוקטן 78 (המספר סתמי ואינני יודע מה הערך שהמהילה נתנה).

התוצאה של מהילה כזו היא צלצול פראי של המנוע עד כדי חוסר סחיבה מוחלט.

הפתרון המעשי הוא ריקון המיכל של הרכב ככל שניתן (ולא צריך להסחף, שאיבה עם צינור או משאבה כפי שהציע צביקה תספיק).

אחרכך תדלק מיכל מלא של 96 וסע לשלום. עד שתתדלק שוב סביר שהאוטו יקרטע קצת, אבל בתדלוק הבא התופעה תחלש וכך גם בתדלוק הבא אחריו, אם הרכב היה תקין לפני הארוע.

כשהאוטו מקרטע אל תלחץ חזק על הגז אלא נהג בעדינות מכסימלית, לטף את דוושת הדלק והמכונית תציית לך ותסע. כאמור, עם תדלוקים נוספים התופעה תדעך ותעלם.

יוסי

• תוכן חדש...