Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חבר המליץ לי להגיע לפורום ולהתייעץ עם מומחים בנושא, כמו שרשום בכותרת לא מחפש הרפתקאות, מחפש רכב חסכוני בדלק, אמין, ויכולת חיבור בלוטוס בשביל לשמוע מוסיקה שאני אוהב.

אשמח להתייחסות ולהמלצות.

פורסם

מיצובישי ספייסטאר תענה לדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, nissan1211 כתב:

לאיזה מטרות ? נסיעה בעיר / מחוץ ? רכב גדול או קטן ?

אני חייל משוחרר בן 21, מחפש לעבודה מחוץ לעיר כנראה ולפנאי, לא משנה לי גודל רק שלא יהיה קטן מידי

לפני 32 דקות, zvit כתב:

מיצובישי ספייסטאר תענה לדרישות.

שמתי עין על הסוג הזה כבר, מה השיקול לדוגמא מול אופל אסטרה, או פולו או אפילו יונדאי ולוסטר?

עריכה אחרונה על ידי חובבןבתחום
שיקול
פורסם
לפני 47 דקות, חובבןבתחום כתב:

אני חייל משוחרר בן 21, מחפש לעבודה מחוץ לעיר כנראה ולפנאי, לא משנה לי גודל רק שלא יהיה קטן מידי

קטגוריית משפחתיות:  מאזדה 3, הונדה סיוויק, לנסר 1.6 ו 1.8 , סוזוקי sx4

סופר מיני איביזה/פולו/פאביה ידניות , מאזדה 2, סוזוקי סוויפט 1.5 

קטגוריית מיני i10 , פיקנטו ומיקרה מנועי 1.2 

פורסם
לפני 31 דקות, nissan1211 כתב:

קטגוריית משפחתיות:  מאזדה 3, הונדה סיוויק, לנסר 1.6 ו 1.8 , סוזוקי sx4

סופר מיני איביזה/פולו/פאביה ידניות , מאזדה 2, סוזוקי סוויפט 1.5 

קטגוריית מיני i10 , פיקנטו ומיקרה מנועי 1.2 

מחפש אוטומט יותר, יכול להיות יותר ספציפי במה בדיוק יותר- אמין, חסכוני, ספורטיבי והמומלץ ביותר ממה שרשמת?

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, חובבןבתחום כתב:

מחפש אוטומט יותר, יכול להיות יותר ספציפי במה בדיוק יותר- אמין, חסכוני, ספורטיבי והמומלץ ביותר ממה שרשמת?

חסכוני בעיר בעיקר הידניות והסיוויק, אבל בגלל שאתה נוסע בעיקר לא בעיר אז הצריכת דלק יורדת וההפרשים לא גדולים.

אמין כולם אמינים מאוד בתנאי שטיפלו בזמן, ספורטיבי זה יותר אלה שנמצאים בסופר מיני ומשפחתיות- סיוויק, מאזדות, לנסר הסוויפט והגרמניות

יש את הפולו פאביה ואיביזה באוטומט 1.2 אבל הגיר האוטומט לא ממש אמין בשנים האלה אז אם תיקח גרסה אוטומטית תכין את עצמך למקרה שיהיו תקלות של כמה אלפים בגיר. וגם בלאי של מכלולים כמו מגדש טורבו, בגלל זה הייתי נצמד יותר לרכבים עם מנוע אטמוספרי או טורבו רק בשנה מתקדמת. 

גם אופל קורסה אוטומטית זה סבבה, לא הכי מאובזר אבל יחסית אמין. האסטרה שהזכרת זוועה ברמה של לא לגעת, וולוסטר רכב עצלן יחסית ולא מפנק מה גם שאני מאמין שהם פחות שמורות כי צעירים נסעו עליהן וקרעו אותן

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

מנסיון אישי של כמעט 10 שנים עם קיה פיקנטו 2012  מנוע 1.2 הרכב אמין מאוד והצריכת דלק תלויה בנהג בעיקר - כמה הוא עדין עם דוושת הגז.
גילוי נאות : הפיקנטו מוצעת למכירה כרגע בתת פורום  מכירת רכבים

• תוכן חדש...