Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שקניתי את הגרניק הנייד של ג'ימי והתחלתי לשטוף את הרכב, נהייתי יותר ויותר עצבני מציפורים שמחליטות לשלשל לי על האוטו.

הן כנראה יושבות על גג הבניין מאחורי הרכב, ופוגעות בדיוק בבג'אז וסוף הגג.

סכך קבוע הוא לא אופציה (בניין משותף עם דיירים מבוגרים שלא זורמים יותר מדי על דברים כאלו).

חשבתי לרכוש כיסוי לרכב, אבל הבנתי שיש בעיה של סוורלים שנגרמים מתזוזה של הכיסוי מהרוח וכו'.

יש כיסוי איכותי כלשהו ששווה לרכוש? או שזה מה יש ופשוט לשטוף נקודתית ברגע שמזהה את הלשלשלת הזאת?

פורסם

הגנה לצבע (אוטם טוב, ציפוי קרמי) מגנה עליו מלשלת.

אני שומר בתא המטען נוזל QD למקרים כאלה ומטלית MF.

לא אוהב כיסויים בדיוק בגלל הסיבה שציינת.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

אתה יכול לשים דוקרנים נגד יונים על הגג באזורים שממנו משלשלים על הרכב שלך.

או לגבי הבגאז, פשוט שים מגבת מיקרופייבר תכסה אותה עם שקית זבל או משהו ככה שהלשלשת תיפול על השקית ואז תזרוק כל פעם את השקית, לפני נסיעה.

לגבי כיסוי, זה טוב רק כשהרכב נקי אחרת יש סיכון לסווירלים וגם ברמה הפרקטית (לפחות בשבילי) זה די מסורבל לשים את הכיסוי כל פעם במיוחד אם יש כמה נסיעות ביום

עריכה אחרונה על ידי Daewoo_Racer
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 18 שעות, Coro כתב:

הגנה לצבע (אוטם טוב, ציפוי קרמי) מגנה עליו מלשלת.

אני שומר בתא המטען נוזל QD למקרים כאלה ומטלית MF.

לא אוהב כיסויים בדיוק בגלל הסיבה שציינת.

יש ציפוי ננו עם אוטם, מאוד מקל על השטיפה של הלשלשת, אבל עדיין מבאס כל יומיים לצאת עם סבון ודלי ולנקות את זה 😕 

לפני 17 שעות, Daewoo_Racer כתב:

אתה יכול לשים דוקרנים נגד יונים על הגג באזורים שממנו משלשלים על הרכב שלך.

או לגבי הבגאז, פשוט שים מגבת מיקרופייבר תכסה אותה עם שקית זבל או משהו ככה שהלשלשת תיפול על השקית ואז תזרוק כל פעם את השקית, לפני נסיעה.

לגבי כיסוי, זה טוב רק כשהרכב נקי אחרת יש סיכון לסווירלים וגם ברמה הפרקטית (לפחות בשבילי) זה די מסורבל לשים את הכיסוי כל פעם במיוחד אם יש כמה נסיעות ביום

ועד בית קשוח, הצעתי להתקין בעצמי דוקרנים וזאת הייתה ישיבה מהגיהנום. 

רעיון טוב לגבי המגבת, אנסה בימים הקרובים. תודה!

פורסם

למה דלי. שים הQD בשפריצר.

הQD שלי מורכב ממים+ONR

החומר שובר יפה את הלשלשלת אחרי חצי דקה-דקה.

מנגב.

אם יש שאריות מתיז עוד קצת נוזל. מחכה ומנגב.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...