Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רכשתי שבוע שעבר פיג׳ו 3008 שנת 2019 ואני מעוניין לעשות ציפוי ננו באזור אשדוד. 

יש באשדוד מקום שנקרא מרכז הציפויים אבל לא מצאתי עליהם הרבה מידע מלבד דיון פה מ-2016. מישהו יודע לתת דעה על איכות החומרים והעבודה שלהם כיום? אשמח להמלצות גם באזור המרכז, למרות שזה טיפה יותר בעייתי כשצריך להשאיר את הרכב ליום או יומיים אבל ניתן להסתדר

שאלה נוספת - אני קורא על ציפוי ppf וקשה לי להחליט לגבי הכדאיות שלו. כמובן שהייתי רוצה לעשות אם כסף לא היה שיקול, אבל מדובר במוצר מאוד יקר.

האם יש לו יתרונות מובהקים נוספים מול ציפוי ננו מלבד שמירת הרכב משריטות ומפגעים כאלה ואחרים? ברור שזה יתרון ענק, אבל האם ננו לא מעניק הגנה כלל משריטות שנגרמות מפתיחת דלתות לדוגמא? ראיתי כמה שאומרים שכן, ונראה שהרוב אומרים שלא

האם מישהו יודע לתת הערכה גסה לציפוי ppf חלקי לרכב, למשל פגוש קדמי/אחורי ודלתות? והאם ניתן לבצע שילוב של ננו עליו או רק במקומות הנותרים? 

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא חסרים דיטיילרים באשדוד, לא ניסיתי אז לא יכול להמליץ. טיפה רחוק יותר בגדרה יש לך את Detail Monkey שהם לא רעים בכלל ובמחירים הוגנים. 

PPF זה אכן מאוד יקר, לרכב כזה מעריך שזה באזור 15-20 אלף שקל לעבודה וחומרים איכותיים. בתחום הזה אסור להתפשר על איכות כי כיום כל ילד פותח סדנת דיטיילינג וכבר יצא לי לראות עבודות ברמה זוועתית. זה מגן לא רע משיפשופים בעיקר ופגיעות בצבע, אבל זה לא 100% כך שאבנים עדיין יכולות להוריד צבע וכמובן לגרום לשקע בפח, כך גם פתיחת דלתות וכו'. לא יודע מדוע כל טסלה שנייה בישראל עשתה את זה, לדוגמה, אני הייתי עושה את זה רק לרכב מאוד יקר או כזה עם ערך רגשי. PPF לא מגן מקרינת UV, שהיא הגורם העיקרי להתיישנות ופגיעה בצבע, כך שעדיין צריך ציפוי ננו שנעשה על ה- PPF. 

אם אתה בכל זאת רוצה PPF, הייתי מוותר על דלתות ומתרכז בפגוש קדמי, מכסה מנוע ואולי גם פגוש אחורי אבל לא בטוח. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...