Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב30K

shay6272
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע דייטסו סריון 2006

אני ממש מרוצה מרכב. החיסון זה כנראה הצבע שלו ואולי גם המראה 

איזה רכב אפשר להביא ב30K  אבל שהוא ממש ממש אמין כמו הדייטסו?

ממש חשוב לי רכב שהוא זול מבחינה כלכלית החזקה, דלק... חלקים... 

פורסם

ידני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא בטוח שאני אזכור איך לנהוג עם ידני...נהגתי רק בשיעורי נהיגה במציאות אף פעם לא

נניח שכן מה האופציה?

פורסם

אם אוטומט אפשר לבדוק מזדה 2 דינמיק,אמינה זריזה.

קיה ריו או יונדאי i20 פחות זריזות, לריו יתרון במרווח מאחור.

סוזוקי סוויפט אופציה חסכונית, אם כי תהיה ישנה יותר עקב שמירת ערך טובה.

מיצובישי ספייס סטאר אופציה הכי חסכונית, מאובזרת טוב ואמינה.

אם ידנית, אפשר לבדוק סיטרואן c1 או טיוטה אייגו שזה אותו רכב, מודבים נוחים אך הרכבים קטנים,סוזוקי סוויפט ידנית וכנל קיה ריו ואחות יונדאי i20.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת היא שבסכום הזה תוכל לרכוש (ולא "להביא") רכב בן 10-12 שנים, שיהיה חתול בשק. במקומך אני ממשיך לחסוך כדי שכאשר הסיריון יהפוך בעייתי תוכל לרכוש רכב יותר צעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, yulianx כתב:

אם ידנית, אפשר לבדוק סיטרואן c1 או טיוטה אייגו שזה אותו רכב, מודבים נוחים אך הרכבים קטנים,סוזוקי סוויפט ידנית וכנל קיה ריו ואחות יונדאי i20.

רשימה יפה ודי ארוכה, אבל לדעתי די שכחת את קונצרן טויוטה למרות שהזכרת אותו. מדובר על טויוטה יאריס.

פורסם
לפני 19 שעות, shay6272 כתב:

אני לא בטוח שאני אזכור איך לנהוג עם ידני...נהגתי רק בשיעורי נהיגה במציאות אף פעם לא

נניח שכן מה האופציה?

סוזוקי בלנו 2017 ידנית

• מעניין 1
פורסם

אם הגודל לא יפריע- יש לך גם את הפיאט טיפו בתקציב משנת 2017, אמור ליהיות חבילה דיי אמינה בלי שיכלולי טכנולוגיה במנוע וגיר אוטומטי רגיל.

• אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
בתאריך 14.7.2023 בשעה 20:01, yulianx כתב:

איך הדלק של  2 דינמיק ?

בתאריך 14.7.2023 בשעה 20:48, sperial כתב:

האמת היא שבסכום הזה תוכל לרכוש (ולא "להביא") רכב בן 10-12 שנים, שיהיה חתול בשק. במקומך אני ממשיך לחסוך כדי שכאשר הסיריון יהפוך בעייתי תוכל לרכוש רכב יותר צעיר.

על היסריון השקעתי 10 וקבלתי רכב מדהים ממש! ממש מרוצה 

אני יכול לחכות יותר זמן ולהשקיע גם 50K אבל רק אם אני מוצא רכב שהוא לתווך מאוד ארוך

דגש על חסכוני בדלק ובאופן כלכלי ואמין ביותר. עם איזה 50K

מעניין אותי בעיקר ברכב שהוא חכם כלכלית

ועיצוב חמוד. מה אתה מציע?

פורסם

תראה, נושא החסכון בדלק הוא קצת טריקי, כי אם הנסועה שלך לא גבוהה מאוד המשמעות שלו קטנה יחסית להוצאות אחרות, תקלה משמעותית אחת והחיסכון השנתי של ההפרש בין, נניח, 10 ל-12 קמ"ל נעלם בביקור אחד במוסך. 

לדעתי אם לא מדובר בהתקדמות משמעותית - וההתקדמות מ-2006 ל-2010 לא גדולה - הייתי מוותר על ההרפתקה פשוט כיוון שמדובר בהימור על רכב שגם הוא די ישן. ב-50 אש"ח תוכל כבר להתקדם כנראה לסביבות 2014-2015, וזה כבר סיפור שונה לחלוטין.

חוץ מזה, לא סיפרת דבר על הצרכים שלך, למשל כמה אנשים ייסעו ברכב בדרך כלל, כמה מטען הוא צריך לשאת, האם אתה נוסע בעיקר בעיר אומחוצה לה, במישור או בהרים וכו' .וכמובן האם יש לך דרישות אישיות מבחינת האבזור. ואת כל זה בראיה לטווח החזקת הרכב - האם הדרישות צפויותת להשתנות בשנים הקרובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברכבים האוטומטים למעט הספייס אין רכב חסכוני מהרשימה.

צריכה ממוצעת של 1/13 בערך לעומת 1/19-20 בספייס בבין עירוני.

פורסם
בתאריך 14.7.2023 בשעה 20:48, sperial כתב:

רכב בן 10 הוא שדרוג די רציני מסיריון בת 17 וזה לא חייב להיות חתול בשק.

אפשר למצוא רכבים שנחשבים אמינים ועם היסטוריית טיפולים מסודרת בטווח המחירים הזה, אם כי צריך סבלנות.

כמובן שיש לקחת בחשבון עלויות של יישור קו ברוב המקרים (זה נכון גם לרכב ב-50 אלף ש"ח).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...