Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוונסיס- צריכת נפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אוונסיס מודל 17׳ אותה רכשתי לפני חודש

קצת חשוד לי עניין צריכת הדלק

דיברו פה ובכללי אני קורא שיחסית לגודלה והמנוע, היא חסכונית, יותר משאר חברותיה לסטגמט

מחשב הדרך מראה לי לאחר נסיעות קצרות בהזדחלות(נסיעה עירונית) 13/14 ליטר ל100 ק״מ

שזה בשפת העם 7/6 קמ לכל ליטר

לכאורה הפוקוס שלי דור 2 היתה עושה תוצאה טובה מזה

האם עלי לבדוק את זה ברמת איזשהי בעיה מכאנית ברכב?

פורסם

איפסת את מחשב הרכב מאז שרכשת אותו? אם לא אז הנתונים שלך מתמצעים עם הבעלים הקודמים. בדיקה אמיתית לאחר תדלוק לפי כמות הליטרים שתידלקת ביחס לנסועה שעברת מהתדלוק הקודם.

האוונסיס שלנו (2.0 ליטר )נוסעת רוב הזמן בעיר (ללא הרבה פקקים) והיא מציגה צריכה של 9.5 - 10 ק״מ/ל׳, כ-20% יותר חסכונית מסיטרואן C4 1.6 אוט׳ שנסעה באותו תוואי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

עכשיו קיץ, נוסעים כל הזמן עם מזגן. נסיעות קצרות ובפקקים לא תורמות לצריכת דלק טובה ברכב שלך .

אני עם ורסו ומנוע 1.8 זהה לשלך. צריכת דלק אצלי 1:11.5 ק"מ לליטר, כאשר יש הרבה נסיעות בכבישים פתוחים ( עדיין , אני גר בגוש דן והרכב כן נוסע גם בפקקים ).

אם תיסע רק בעיר ובפקקים, בקיץ תקבל סביב 1:8 ק"מ לליטר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...