Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

כרגע יש לי טויוטה יראיס שנת 2017 ,

הרכב מרגיש לי כצת חלש.. ואני רוצה רכב טיפה יותר חזק,

אשמח להצעות (תקציב של כ80-85 אלף)

חשבתי להביא את הנונדה סיוויק 1.5 טורבו אבל אין לי מושג אם הרכב אמין..

אשמח לעוד הצעות במידה וקיים משהוא שנכנס בתקציב (כ7500 ק"מ בשנה)

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Unphased
פורסם

סיוויק אמין ומדהים וגם חשבתי על אחת כזו לפני הקנייה האחרונה.

קח בחשבון גם יותר דלק מהיאריס. 

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

הדלק לא הבעיה,

כרגע אני נוסע כ10-20 ק"מ ביום שזה כלום... אבל מידי פעם אני נוסע לנופשים , קניות , הטויוטה דיי קטנה בשבילי,

אח שלי הציעה לי לבדוק אופציה של סקודה פאביה (מנוע 1000) או כל גרמנית אחרת (שנתון 2018+ , הבנתי שטיפלו בבעיה של הגיר) 

פורסם

לא בדיוק טיפלו בגיר, בעיות יכולות להיות, .

הייתי מחפש איביזה fr, מושבים נוחים ותומכים,אבזור טוב וזריזה.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש פה חבר'ה שמבינים טוב בפולקסוואגן ובגירים שלהם ויוכלו לומר לך אם ואיך טיפלו בבעיה של הגיר, אני פחות.

גם על אאודי חשבתי לא מעט ועדיין טיפה חושב והדבר העיקרי שהוריד אותי הוא גיר ה-DSG

(לא מתייחס לניסיון האישי שלי עם היצרן למרות שהיו לי 2 כאלה אך ישנות מאוד יחסית)

מה שכן שמעתי הרבה אנשים שנהנים מהרכב והוא לא עושה להם בעיות מיוחדות, ומנגד כאלה שהלך להם הגיר בפחות משנה אך שוב לא רוצה להפחיד או להטעות אותך סתם, לא יודע על איזה שנתונים מדובר בדיוק ולכן אשאיר זאת למומחים.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

חשבת אולי על מאזדה 3 מנוע 2.0?

למרות שאין לו מנוע טורבו, הרכב מהנה לנהיגה, בטח בהשוואה לטויוטה שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני אישית הייתי נצמד ליפניות, אבל לאחרונה נהגתי בגולף 2019 או 2018. התרשמתי מאוד מהרכב. אך יש לי מעין נטייה (אולי כבר בלתי ראציונאלית) להתרחק מפולקסווגן בארץ בשל היסטוריה מאוד לא נעימה עם מוסך היבואן והעלויות שם. זה בעיני משוגע! 

האיביזה גם קיבלה המלצות - כך שמעתי (לא נהגתי בעצמי). ואם אתה יכול איביזה ידנית - מה טוב?!

ואולם, אם זה הייתי אני, הונדה!  שמעתי שכדאי להימנע ממנוע ה 1 ליטר טורבו ולבחור ב 1.5 טורבו (אבל כבר ציינת את זה בשאלה). 

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי פיגו107שנת2010
פורסם (נערך)

יש לי גם רישיון על ידני ,

הבעיה שלי זה הפקקים (נסיעות קצרות אבל יש דיי הרבה פקקים בדרך)

גם חשבתי על מאזדה 3...

כרגע מתלבט בין הונדה 1.5 טורבו למאזדה מנוע 2000.

מבחינת נוחות מה יותר נוח?

עריכה אחרונה על ידי Unphased
  • תוכן חדש...