Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי דוח בדיקה למאזדה 2 2010 משומשת

מעבר לפיתרון נפתר ע"י yulianx,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי mazda 2 משנת 2010, הרכב היה יד 2 אשר נרכש מהיד הראשונה ב-2014 ועבר 109 אלף ק"מ - שימש בעיקר לנסיעות קצרות בעיר וכנראה שעמד בחנייה לא קצת.

כעת לאחר הרכישה אני מעוניין לשלוח את האוטו לטיפול אך חושש עקב חוסר נסיון מוחלט בנושא ועל כן אשמח לעצות,

אני מצרף את הבדיקה שביצעתי לפני רכישת הרכב כי זה המידע הקונקרטי היחידי שיש לי מעבר למה שזכור לי שבודק הרכב אמר בזמנו:

הרכב כאמור דיי שמור מעבר לצבע דהוי/פחחות, אך כן העיר על כך שכנראה קיבל מכה בחלק התחתון שלו שגרמה לעיקום באגן השמן (נראה לי שבבדיקה זה מצויין בתור "תושבת תחתונה סדוקה"), וכן לגבי חלודה במקומות לא קריטיים ע"פ בודק הרכב שאמר שככל הנראה נגרם מכך שהרכב עמד בחנייה לא קצת (זכור לי שה"רעש מותחנים" שבמנוע קשור לחלודה בחלק קטן שהבודק אמר ששולי להחליף אותו).

אשמח לדעת אם אפשר להבין מהפרטים שסיפקתי האם מדובר בטיפול רציני ולאיזה מחיר תיקונים כאלה יכולים להגיע.

החשש הגדול ואשמח אם מישהו יכול להפריך/לאשש אותו הוא שעקב חוסר הידע שלי בנושא, יכול להיות שאגיע למוסך ש"ידחוף" לי כל מני תיקונים שאינם קשורים לבעיות שנתגלו בבדיקה לפני רכישת הרכב.. כמו כן אשמח להמלצה למוסך (מורשה? שעובד עם חלקים תואמי מקור? איך מבדילים?)  באיזור חיפה והקריות.

יבורכו כל תושבי הפורום! ותודה לעוזרים.

test results.png

• פיתרון
פורסם

בדיקה טובה, כניראה הייתה מכה והאגם התעקם באזור של הבורג, זה מה קרה לי ולכן הייתה נזילה קטנה.

להחליף תושבת,ליטוש פנסים וזהו.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה על התגובה yulianx!

אשמח להמלצה לגבי מוסך מורשה או מוסך שמשתמש בחלפים מקוריים באיזור חיפה והסביבה כדי לתקן את הנזק. האם יש לך הערכה לגבי כמה תיקון כזה יכול לעלות? בנוסף, האם כדאי לי להביא את הבדיקה איתי כאשר אלך למוסך, או שאתן למוסך לבצע בדיקה כוללת משלהם? תודה שוב.

עריכה אחרונה על ידי Leead
פורסם

הייתי

מביא את הבדיקה איתך, מניח הם גם יתנו מבט אולי בתשלום.

אם זה הבורג התיקון נמוך מאוד.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התגובות,

לגבי איפה לטפל ברכב - חיפוש באתר של מאזדה על מרכזי שירות באיזור חיפה העלה את הבאים:

"מרוץ" בקרית ביאליק

"אחים נג'אר" בחיפה

"תל חנן" בחיפה

"נעמה" בחיפה

אשמח אם מישהו יכול להמליץ או לתת חו"ד

כמו כן אשמח לדעת אם שווה לחפש (או אם מישהו מכיר) מוסכים נוספים שאינם מורשים ממאזדה אך משתמשים בחלקי חילוף מקוריים באיזור חיפה והקריות - מה מאפיין מוסך שכזה אל מול מוסכים מורשים? מעבר לעניין הרישוי 🤔 ולאיזה סוג מוסך הייתם ממליצים ללכת עבור הרכב שברשותי? תודה לעוזרים

• תוכן חדש...