Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, race driver כתב:

סוף סוף העלת את הדוח,

נראה שרושם הדוח (בפרט השני) התאמץ לסתום את כל החורים,

נקווה שכמה מהתותחים פה ימצאו איזה פרצה.

גם נקווה שהלקח נלמד, בפרט בהקשר של רמזור אדום.

פצצה מתקתקת,מיותר לחפש פרצה שתקל על פות"ש . רק עונש משמעותי, אולי יניא אותו מלסכן עצמו ואחרים ,וכנראה שיפור אופי הנהיגה לכיוון שמירה על הנהלים והחוק המקובלים.

• רעיון טוב! 4
פורסם

הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.

כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.

הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסכים עם כל הביקורות שנכתבו כאן.

אבל תכל'ס - אם הרשיון חשוב לך יותר מהכסף - תצטרך לפנות לעורך דין טוב.

תמורת כמה אלפי ש"ח ככל הנראה יורידו לך חלק משמעותי מהנקודות אם לא את כולם.

(מבחינה חוקית אפילו לא קוראים לזה שוחד, כי מקבל ההטבה ונותן התמורה הם שני אנשים שונים לגמרי..🙂)

פורסם

בדוק האם מקום האכיפה הוא שטח עירוני או לא?

מה המרחק בין המקום בו עמד השוטר שלזר עליך לבין המקום בו עמד השוטר השני שעצר אותך והאם אכן אין הפרעה בשדה הראיה בין שתי הנקודות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זיהוי הרכב בין השוטרים נעשה לפי נתיב, צבע וספרות אמצעיות של לוחית הזיהוי, כך שהוא די חד ערכי. כנראה מספק גם ללא קשר עין.

יתכן שפות"ש יוכל לנהל מו"מ על הקמ"ש הבודד, השאלה היא האם התובע חשוף לדו"ח הראשון והאם זה יגרום לו להקשיח עמדות.

מכל מקום, הבעיה המרכזית של פות"ש היא היותו נהג חדש, עם ההתיחסות המחמירה לעבירות תנועה בכלל ועבירות מהירות בפרט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, ישה כתב:

בדוק האם מקום האכיפה הוא שטח עירוני או לא?

מה המרחק בין המקום בו עמד השוטר שלזר עליך לבין המקום בו עמד השוטר השני שעצר אותך והאם אכן אין הפרעה בשדה הראיה בין שתי הנקודות

מה ההגדרה לשטח עירוני??

זה היה בעוזי נרקיס בירידה לכיון פסגת זאב נוה יעקב

לפני 5 שעות, ד ו ד כתב:

פצצה מתקתקת,מיותר לחפש פרצה שתקל על פות"ש . רק עונש משמעותי, אולי יניא אותו מלסכן עצמו ואחרים ,וכנראה שיפור אופי הנהיגה לכיוון שמירה על הנהלים והחוק המקובלים.

אם אתה מתחייב כאן שלא נסעת בחיים על 95 בכביש של 70 ולא יצאת בכתום - אדום אף פעם,

אני גוזר את הרשיון ונותן לך את הרכב!

• רעיון גרוע 1
פורסם

כמו שאמרו אם יש לך כמה אלפים מיותרים לעורך דין 

דבר שני למה אתה נוסע בלי וויז שגם מתריע על שוטרים וגם גורם לך ליסוע יותר מסודר להתכונן לפניה מראש

פורסם (נערך)

לפני 54 דקות, sperial כתב:

מכל מקום, הבעיה המרכזית של פות"ש היא היותו נהג חדש, עם ההתיחסות המחמירה לעבירות תנועה בכלל ועבירות מהירות בפרט.

זה, וההודאה שלו בדו"ח המהירות: "אתה צודק אני לא הייתי מרוכז"...

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם
לפני 30 דקות, ברוך 2 כתב:

מה ההגדרה לשטח עירוני??

זה היה בעוזי נרקיס בירידה לכיון פסגת זאב נוה יעקב

אם אתה מתחייב כאן שלא נסעת בחיים על 95 בכביש של 70 ולא יצאת בכתום - אדום אף פעם,

אני גוזר את הרשיון ונותן לך את הרכב!

בקשת מידע, שלילי על שתי ההנחות שהעלית. למעלה מ 20 שנה ללא שום דוח.

פורסם (נערך)

@ברוך 2אל תנסה להאשים אחרים. רוב האנשים שאני מכיר, עם 40 שנות ותק בנהיגה ו-40,000 ק"מ בשנה, לא צברו כזו קופת שרצים. אתה חייב לנקוט גישה אחרת לנהיגה.

אתה נכנסת לברוך רציני כיוון שביצעת 2 עבירות תנועה מהחמורות שבספר, למזלך לא בדרגות החמורות ביותר (שהיו גוררות הזמנה לדין, פסילת רשיון ואף השבתת הרכב), ועוד שתי עבירות שצוינו בדו"ח הראשון אולם לא ניתנו עליהן דו"חות נפרדים.

מדובר בצבר עבירות כבד מאוד לנהג חדש.

לגבי הרמזור האדום - אין לי מה להציע.

לגבי המהירות - אחרי ההפחתה אתה רק קמ"ש בודד מעל הדרגה של 250 ₪ ללא נקודות. אולי בקשה להשפט ומו"מ עם התובע ביום המשפט יאפשרו לך להוריד את העבירה לדרגה זו.

מכל מקום, כיוון שאתה נהג חדש אתה נתון גם לענישה המנהלית של התוספת השלישית, וכאן אני לא רואה אותך ניצל, במקרה הטוב מתאוריה ובמקרה הקשוח מטסט חוזר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא האשמתי אף אחד ח"ו אבל גם לא פתחתי את השרשור בשביל לקבל מוסר,

בכלל הצדקנות פה ממש לא נעימה, בתוך עמי אני יושבת והדברים האלה הם קלאסיים לגמרי אני יכול לצלם ולהעלות פה כל יום 2-3 כאלה,

גם שם באותו רמזור נתפס אחד לפניי ועד שסיימתי עם הדוח וכו' כבר נתפסו עוד שניים [מדובר ברמזור מאוד קצר ביום פקוק באופן חריג],

בכל מקרה תודה על כל העזרה, רק אם תוכל להסביר מה הכוונה "ענישה המנהלית של התוספת השלישית"

תודה מראש

פורסם

הדוחות כתובים טוב, למעט, אולי, עניין הרמזור. לא ברור איך עצר את פותש, אם פותש חלף על פניו. לא מצויין מספר ניידת או אופנוע, ולכן ניתן רק להסיק שהיה רגלי.

אבל כל זה חסר חשיבות, שכן פותש הודה; במהירות הודה בפה מלא, וברמזור במשתמע.

פורסם

פות"ש, אל תתייחס למטיפים, הם רק דואגים לך.....

משפטית אין כאן קייס. יכול לתת לך רק עצה של נהג ותיק ומורה בדימוס - קח את הכביש באיזי.

זה שפנית כאן לעזרה כבר סימן שאתה לא סתם מזלזל.

נהג חדש רוצה לבלוע ולהספיק הרבה. שמור את היצרים הללו לחופשת נהיגה בגרמניה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
Just now, tinoki כתב:

שמור את היצרים הללו לחופשת נהיגה בגרמניה.

עצה גרועה מאין כמותה. בגרמניה מקפידים על קיום החוק קלה כחמורה, עם אכיפה דרקונית. אבל זה שייך לפורום אחר.

פורסם

אכן. לא הייתי מספיק ברור. אתקן:

ישנם מקומות טובים בעולם בהם ניתן לנהוג במהירויות וכן במסלולים סגורים בצורה חוקית.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...