Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל שהניידות בארץ לא מגיעות למהירות בת -255 קמ"ש, וחלק קטן מהשוטרים, גם כך נוהגים (במהירות מופרזת) ב"עגלות"- קריא: סובארו B4 2.0, פאסאט TDI, הונדה אקורד, טויוטה קורולה/אוונסיס, מאזדה 323, סקודה אוקטביה TDI, פורד מונדיאו, רנו קליאו, פולקסווגן פולו וכו'. ומסכנים את המשתמשים בדרך ,תוך זלזול משווע-לפחות השוטר הבריטי, הפעיל "שיקול דעת" ונהג בשעות שאין עומס, מה גם שנהג על וקטרה GSi.

*האם גם בניידות בארץ,יש מצלמה המתעדת את התנהגות/מהלך נסיעת הניידת/שוטר ברכב משטרתי?-

:idea: דר"א מה קרה לבסוף עם התלבטות משטרת ישראל בין EVO8 vs STi למשטרת התנועה ?

אולי קיימת תחרות סמויה בין שוטרי התנועה בעולם , מי השוטר המהיר ביותר,אני משוכנע שמישטרת איטליה תצא כשידה על העליונה, הרי יש להם למבורג'יני (גיארדו)אחת.

כRובי תודה על הידיעה.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אולי קיימת תחרות סמויה בין שוטרי התנועה בעולם , מי השוטר המהיר ביותר,אני משוכנע שמישטרת איטליה תצא כשידה על העליונה, הרי יש להם למבורג'יני (גיארדו)אחת.

אילן פ.

הם כל כך הרסו אותה עם ה"צביעה מחדש" הזאת... ממש חבל..:?

http://www.speedheads.de/artikelbilder/2004/LamboGallardoPolizia2.jpg

http://www.smh.com.au/ffximage/2004/05/17/main_lambo,0.jpg

פורסם

בקשר למשטרת איטליה עם הלמבו, נמסר לי שהרכב נתרם והוא לא משמש למרדפים, אלא להובלת חולים שפצועים קשה במהירות גבוהה מאוד על מנת להצילם.

מישהו יכול לאמת את זה?

פורסם

:idea: דר"א מה קרה לבסוף עם התלבטות משטרת ישראל בין EVO8 vs STi למשטרת התנועה ?

בכבוד רב

אילן פ.

יש למשטרת התנועה כבר כמה אימפרזות...

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
נראה לי בשביל זה עדיף להשתמש במסוק או באמבולנס.

לפי מה שהבנתי מדובר על מקרים שבו הניידת באיזור ולאמבולאנס ומסוק לוקח זמן להגיע (נראה לי יותר שמיש אצלנו בארץ - פיגועים וכו')

רק שכאשר הנהג ירצה לקחת את הפצוע לבית החולים, הוא יגלה שהאוטו עומד על בלוקים.

פורסם

האמתי חשבתי שצחקת בקשר ללקיחת פצועים אבל אני רואה שאתה רציני לגמריי , איפה אתה חושב בידקיו אפשר להכניס פצוע בתוך הלמבורגיני?

עזוב את העובדה שהאוטו נמוך מאוד ובנ אדם רגיל מתאמץ כדי להכנס לתוכו , אתה יודע כמה עולה להחליף ריפוד של למבורגיני? , במידה והוא יתלכלך בדם.

הזוי.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

לדעתי התפקיד של הלמבורגיני זה בדיוק כמו שרואים בתמונה השנייה- כדי להצטלם באיורעים משרתיים.

אינ לא מאמין שמישהו בכלל נוסע איתו על הכביש, בוא בטח עוד ליד איזשהי תחנת משטרה ראשית ברומא כפסל.

פורסם

תכלס לדעתי השופט צודק במאה אחוז.

לא הייתה הרבה תנועה על הכביש והוא לא סיכן אף אחד ועשה את זה בשיקול דעת. וכעת אותו שוטר יודע מה מגבלות הרכב ומה הוא מסוגל, הרי זה רכב שהוא עובד איתו.

אם זה היה קורה בארץ, לא רק שהשוטר היה נשפט ונזרק מהמשטרה אלא גם הולך לכלא.

I feel LEGACY

פורסם

לא הייתה הרבה תנועה על הכביש והוא לא סיכן אף אחד ועשה את זה בשיקול דעת. וכעת אותו שוטר יודע מה מגבלות הרכב ומה הוא מסוגל, הרי זה רכב שהוא עובד איתו.

ואם אני יורה עם נשקי הפרטי במחצבות נטושות או בחולות זה בסדר כי אין שם אנשים? ואני לא מסכן אף אחד? (במקרה שלנו השוטר מסכן הרבה יותר)

בשביל זה יש חוקים...שלא כל אחד יעשה מה שנראה לו בסדר לפי צורת החשיבה שלו.

ואם בארץ היו זורקים שוטר כזה לכלא אולי הייתי מתחיל להאמין במע' המשפט.

פורסם

ואני רוצה לראות את השופט שהיה מזכה אדם שנסע 220 על כביש החוף ב_BMW שלו...:roll:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...