Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל שהניידות בארץ לא מגיעות למהירות בת -255 קמ"ש, וחלק קטן מהשוטרים, גם כך נוהגים (במהירות מופרזת) ב"עגלות"- קריא: סובארו B4 2.0, פאסאט TDI, הונדה אקורד, טויוטה קורולה/אוונסיס, מאזדה 323, סקודה אוקטביה TDI, פורד מונדיאו, רנו קליאו, פולקסווגן פולו וכו'. ומסכנים את המשתמשים בדרך ,תוך זלזול משווע-לפחות השוטר הבריטי, הפעיל "שיקול דעת" ונהג בשעות שאין עומס, מה גם שנהג על וקטרה GSi.

*האם גם בניידות בארץ,יש מצלמה המתעדת את התנהגות/מהלך נסיעת הניידת/שוטר ברכב משטרתי?-

:idea: דר"א מה קרה לבסוף עם התלבטות משטרת ישראל בין EVO8 vs STi למשטרת התנועה ?

אולי קיימת תחרות סמויה בין שוטרי התנועה בעולם , מי השוטר המהיר ביותר,אני משוכנע שמישטרת איטליה תצא כשידה על העליונה, הרי יש להם למבורג'יני (גיארדו)אחת.

כRובי תודה על הידיעה.

בכבוד רב

אילן פ.

בגלל שהשוטרים בארצנו הם משהו כמו הכלאה בין בולדוג לקרנף מה שעוד חסר להם זה מכוניות מהירות. לא מספיק שהם מוציאים את המיץ מ-TDI למיניהם עוד תן להם איזה וקטרה GSI.

בציניות (אומנם ציניות מפחידה) אני די חושב שאם זה היה מתרחש בארץ השוטר גם כאן היה יוצא זכאי או גג עם נזיפה/שלילה לטווח קצר.

פורסם
בגלל שהשוטרים בארצנו הם משהו כמו הכלאה בין בולדוג לקרנף מה שעוד חסר להם זה מכוניות מהירות. לא מספיק שהם מוציאים את המיץ מ-TDI למיניהם עוד תן להם איזה וקטרה GSI.

בציניות (אומנם ציניות מפחידה) אני די חושב שאם זה היה מתרחש בארץ השוטר גם כאן היה יוצא זכאי או גג עם נזיפה/שלילה לטווח קצר.

צר לי להרוס לך את התזה , אבל השוטרים הם ממש לא קרנפים ולא בולדוגים, אולי מי שאומר את זה הוא כזה...:? חוץ מזה ידידה טובה, שוטרת מתנ"א נעמדת למשפט אזרחי רגיל עקב נסיעה בניידת תנועה במהירות 150 קמ"ש, אז תעשה טובה...!
פורסם
הסבר, נמק ותן דוגמאות.
שום אימפרזות, בדוק. מתנ"א רכשו 40 אוקטביות ו-40 B-4 מהדגם החדש. חוץ מזה 5 לנד קרוזרים (פראדו) ו-10 אופנועים. בנוסף כנראה שקונים עוד כמה אופנועים 1200 סמ"ק נכון לעכשיו. בדוק עם מקורות ממתנ"א...!
פורסם
חוץ מזה ידידה טובה, שוטרת מתנ"א נעמדת למשפט אזרחי רגיל עקב נסיעה בניידת תנועה במהירות 150 קמ"ש, אז תעשה טובה...!

זאת הבעיה, שוטרים עם קשרים וקצינים וכו' יכולים להעלים את המקרים, שוטרים פשוטים לא.

Finger's gonna kill me.

פורסם

שוטרים על למבורגיני- זה החומר ממנו עשויים סיוטים...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם
צר לי להרוס לך את התזה , אבל השוטרים הם ממש לא קרנפים ולא בולדוגים, אולי מי שאומר את זה הוא כזה...:? חוץ מזה ידידה טובה, שוטרת מתנ"א נעמדת למשפט אזרחי רגיל עקב נסיעה בניידת תנועה במהירות 150 קמ"ש, אז תעשה טובה...!

תעשה חיפוש פה בפורום ותקרא על מפגשים עם שוטרים חלאות. גם לי היו כאלה.

וזה שהשוטרים פה רחוק מלהיות מלאכים זה ידוע.

חוץ מזה, העובדה שיש שוטרים (מהדוגמא שהבאת) שמגיעים למהירויות כאלה זה כבר אומר משהו אתה לא חושב?

פורסם

השוטרים נוהגים במקרים רבים בצורה יותר גרועה מרוב המדינה הזאת.

תגידו לי, לשוטר מותר להפעיל סירנה וצ'קלקות רק כי הוא רוצה לעבור באדום?

מותר לו לסוע 110 במקום שאמור להיות 50? (הכביש הארוך של מקווה ישראל מהברגר ראנץ', שהוא כביש ואם אתה עושה טעות אתה או עולה על איתנועה גבוה ומתהפך או נמרך על הסורגים של מקווה.)

וקרו דברים מעולם. בר שלי גר קרוב לשם, כל שני וחמישי יש תאונה שם.

כמעט הורדתי תשומר של מקווה פעם באיזה תאונה.

בכלליות שוטרים נוהגים כמו חוליגנים.

פורסם

יש לי רעיון חדש לשים צ'קלקה ולנסוע ממש אבל ממש מהר (עד כמה שהאוטו מגיע)ואז כשתופסים אותכם ומעמידים אותכם לדין תגידו שאתם רוצים לעבוד כשוטרים ואתם מתכוננים לעבודה, והרי זה ברור שתרצו להכיר את האוטו שלכם כדי לדעת איך להשתמש בו במידה ותהיו שוטרים ...

בצחוק רב :lol:

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...