Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נוח עד 70-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מחפשת המלצה לשדרוג הרכב, כרגע נוסעת ביונדאי i20 2013 (מבוגרת אך במצב מצויין). נוסעת פעמיים בשבוע נסיעה בינעירונית כ-30 ק"מ, בסופי שבוע לפעמים נסיעות בין עירוניות משתנות בין 10-20 ק"מ וכמו כן נסיעות קצרות בתוך היישוב. הנסיעות הבין עירוניות לא נעימות ברכב, יש תחושה שקשה לרכב להאיץ ובכלל שקשה לו, ובעליות ממש קשה לו לסחוב. מחפשת רכב חזק יותר, נעים יותר לנהיגה, ובעדיפות גדולה גם גבוה יותר. וחשוב גם שיהיה שקט. תקציב 70-80K. תודה!

פורסם

כשנוחות ויכולות זו דרישה עיקרית אז אמליץ על רכבי סלון אשר לרוב יהיו מצויידים ביחידות הנעה חזקות ובידוד איכותי.. רכב גבוהה כבר אולי על גיפון של אחת מחברות הפרימיום אשר נותנות ברוב המוצרים שלהן בידוד נעלה ויחידת הנעה מספקת

באופן אישי הייתי בודק XC60 שזה רכב שגם אני עצמי שוקל לעבור אליו בעתיד(כרגע נוסע על S60 אשר מספקת לי נוחות נסיעה ויחידת הנעה חזקה בנוסף לדברים נוספים..)

XC60 2016-2015 ורכבים מתחרים משנים אלו

רק אוסיף ואומר שבטיחות בכביש זה דבר מאוד חשוב, יחידת הנעה חזקה ונוחות בנסיעה הן בהחלט מרכיב חשוב של בטיחות לטעמי (אישית ממליץ גם לדרוש מערכות בטיחות אקטיביות ומקוריות אשר קיימות ב XC60 מהשנתונים שציינתי)

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה!

באמת חשבתי על המאזדה cx3, אני קוראת שבידוד הרעשים שלה לא משהו. אני תוהה אם זה מאוד משמעותי.

פורסם (נערך)

אולי יחסית לוולוו שהציעו לך בידוד רעשים לא משהו, אבל יחסית ליונדאי I20 שלך בידוד רעשים מצויין, וגם יש משמעותית יותר כוח.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, li-g כתב:

תודה!

באמת חשבתי על המאזדה cx3, אני קוראת שבידוד הרעשים שלה לא משהו. אני תוהה אם זה מאוד משמעותי.

הרכב לא מתיימר להיות רכב מנהלים יוקרתי אטום לרעשים, אולם בתקציב שלך וביחס לרכב הנוכחי, הבידוד סביר בהחלט. נסיעת מבחן קצרה על רכב למכירה באזור שלך תגיד לך אם הרכב מתאים עבורך.  

פורסם

תא המטען במאזדה קטן מאוד וגם המושב האחורי לא ידידותי במיוחד. בתלות בעגלה יכול להיות שלא ישאר מקום לעוד משהו חוץ ממנה.

אפשר לשקול קיה סטוניק עם מנוע 1.4. היא תהיה נעימה יותר בזכות גיר 6 הילוכים ואולי תרגיש קצת יותר נמרצת אבל לא מהירה במיוחד. יש לה אבזור בטיחות טוב שיהיה שיפור משמעותי לעומת היונדאי הנוכחית.

בקצה העליון של התקציב אפשר לנסות מיצובישי ASX שהוא רכב מסגמנט גבוה יותר, ומציע גם מימדים גדולים יותר ובוודאי לא יתקשה עם עגלה בתא המטען.

פורסם

יאריס קרוס בתקציב הזה לא קיים ובמחיר של חדש או משומש קלות יש חלופות עדיפות בעיני.

גם CHR לא קיים בתקציב הזה למיטב ידיעתי. הוא יכל להיות בחירה טובה אבל על אף ביצועים סבירים הוא מעניק תחושה מתאמצת רוב הזמן ומנוע הבנזין שלו רועש.

פורסם

אני לא מבין איך אף אחד עוד לא הציע פה את הסיטרואן C5 איירקרוס.

By far מדובר ברכב הכי נוח ופרקטי (תא מטען ענק ו3 מושבים נפרדים מאחורה) מבין האופציות שהוצעו.

פורסם

בוא נתחיל מזה שהוא לא מתאים לתקציב אלא אם מדובר במונית לשעבר, נעבור לזה שפותחת השרשור בכלל לא הזכירה ענייני שימושיות בדרישות שלה, היא נוהגת ביונדאי i20 ולא כתבה שהיא מחפשת רכב גדול יותר. אם היית מציע C3 איירקרוס הייתי מבין אבל אני אישית נמנע מלהמליץ לאנשים על רכבים עם מנוע 1.2 פיורטק שזקוק לתחזוקה קפדנית יותר וגם אז לא ברור אם יאריך חיים. כמשומש ולטווח ארוך זה מנוע שיכול לעשות חור בכיס ולהשאיר את הבעלים מאוד מתוסכל.

בקיצור, בפעם הבאה נסה לקרוא היטב את הדרישות ולהתאים את ההמלצה שלך אליהן.

פורסם
לפני 21 דקות, Gavrik כתב:

אני לא מבין איך אף אחד עוד לא הציע פה את הסיטרואן C5 איירקרוס.

By far מדובר ברכב הכי נוח ופרקטי (תא מטען ענק ו3 מושבים נפרדים מאחורה) מבין האופציות שהוצעו.

מפתיע שה C5 ו 3008 נכנסים בתקציב. אומנם גבולי מאוד אבל נכנסים.. ממליץ לקרוא על הדגמים כי הבנתי שיש בעיה מוכרת במיכל אוריאה אבל בכללי כל רכב מומלץ לקרוא לפני כדי לדעת מול מה אתה עומד ומה צפוי

פורסם
לפני 2 דקות, Mike808 כתב:

בוא נתחיל מזה שהוא לא מתאים לתקציב אלא אם מדובר במונית לשעבר, נעבור לזה שפותחת השרשור בכלל לא הזכירה ענייני שימושיות בדרישות שלה, היא נוהגת ביונדאי i20 ולא כתבה שהיא מחפשת רכב גדול יותר. אם היית מציע C3 איירקרוס הייתי מבין אבל אני אישית נמנע מלהמליץ לאנשים על רכבים עם מנוע 1.2 פיורטק שזקוק לתחזוקה קפדנית יותר וגם אז לא ברור אם יאריך חיים. כמשומש ולטווח ארוך זה מנוע שיכול לעשות חור בכיס ולהשאיר את הבעלים מאוד מתוסכל.

בקיצור, בפעם הבאה נסה לקרוא היטב את הדרישות ולהתאים את ההמלצה שלך אליהן.

הגברת שאלה אם עגלה נכנסת לתא מטען במאזדה ואז אתה המלצת לה ASX (שזה סותר את הדרישה לנוחות ושקט) אבל אתה נוזף בי על זה שהצעתי לה אלטרנטיבה פרקטית עדיפה?
תעבור על השרשור עוד פעם.

יש ביד2 C5 לא מוניות שנכנסות לתקציב עם מתיחה קלה:
https://www.yad2.co.il/item/eq49v6sd

אגב גם ה3008 משנתונים נמוכים יותר נכנסת לתקציב
https://www.yad2.co.il/item/093oauvu

פורסם

מבחינתי מיצובישי ASX נוח לנסיעה, והוא יהיה נעים ושקט יותר מהיונדאי i20 שהיא מחזיקה היום. הוא גבוה יותר, חזק יותר, ונעים יותר לנהיגה מהרכב שיש לה היום ויכיל עגלה בתא המטען כך שהוא לגמרי עונה על הדרישות.

למה לנסיעות קצרות בתוואי שהיא מתארת יתאים פיג'ו 3008 בן 6 ומיד שלישית? מעבר לזה שבשנתון הזה הוא מגיע ללא מערכות בטיחות ובתקציב שלה היא יכולה לרכוש רכבים עם אבזור בטיחות עדיף באופן משמעותי.

• תוכן חדש...