Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח בבקשה להמלצה ומידע בנוגע להחלפת קומפוננט לזוג הדלתות קדימה מדובר בדגם בגימור עלית אשר מגיע עם מגבר מובנה.

נראה שהרמקול צד ימין תקול / בסוף חייו עקב רעשים בזמן ניגון ולכן ההחלפה.

- לפי הבנתי נדרש קומפוננט בגודל 6.5, אשמח להבין האם כל סט בגודל הנ"ל יהיה תואם להכנס בגודל הנוכחי שקיים כרגע בדלתות בדגם הנ"ל או שנדרשת התאמה?

- האם ניתן לחבר את הקומפוננט החדש ישירות אל מגבר הרכב המקורי או שנדרשת החלפה גם של המגבר?

-  הרמקול המקורי מספק שמע לא רע אך, אשמח אם נדרשת החלפה לשדרג אותו באיכות ובעוצמה מעט על הדרך.

- האם נדרשת התאמה מסוימת מבחינת נצילות של הרמקול שתהיה זהה / שונה מהרמקול המקורי על מנת לקבל שמע חזק ואיכותי יותר? 

- בדגם הנ"ל מגיע גם סאב מובנה מוסתר בתוך הפלסטיקה בבגאז', האם ניתן להחליף רק את הוופר עצמו באחד אחר ולחברו גם כן למגבר הקיים(על מנת לשפר את הסאב הנוכחי, לא מורגש במיוחד)? ואם לא ניתן, במידה ואקנה גם סאב עם תיבה, האם ניתן לחברו במקום הסאב הקיים ישירות למגבר המקורי?

- אשמח להמלצה לסט קומפוננט שיהוו שיפור ביחס למקור בתקציב של עד 700 שח מוכן לשקול גם  סט משומש.

תודה

פורסם

לגבי הסט הקדמי:

לרוב לא צריך התאמות אבל לפעמים המגנט של רמקולים Aftermarket גדולים יותר, וחשוב יותר עמוקים יותר, לכן לפעמים נדרשת טבעת הגבהה. הטבעת גם תתן לך בידוד מהפח של הדלת ככה שיש פה רק רווח.

מורל טמפו אולטרה אחלה סט ואישית שמעתי ויכול להמליץ עליו, למרות שסטים של אינפיניטי נצילים יותר והטוויטר שלהם יותר "חזק" - עניין של טעם, אני מעדיף את מורל אז משוחד.

לגבי הסאב אין לי מושג, והאמת צריך לראות בכלל מה ההתנגדות שלו ובאיזה צורה הוא מחובר (סליל כפול או יחיד). שווה לחפש באתרים בחו"ל שכבר פירקו ותוכל לדעת

פורסם
לפני 3 שעות, Haim Binshtein כתב:

לגבי הסט הקדמי:

לרוב לא צריך התאמות אבל לפעמים המגנט של רמקולים Aftermarket גדולים יותר, וחשוב יותר עמוקים יותר, לכן לפעמים נדרשת טבעת הגבהה. הטבעת גם תתן לך בידוד מהפח של הדלת ככה שיש פה רק רווח.

מורל טמפו אולטרה אחלה סט ואישית שמעתי ויכול להמליץ עליו, למרות שסטים של אינפיניטי נצילים יותר והטוויטר שלהם יותר "חזק" - עניין של טעם, אני מעדיף את מורל אז משוחד.

לגבי הסאב אין לי מושג, והאמת צריך לראות בכלל מה ההתנגדות שלו ובאיזה צורה הוא מחובר (סליל כפול או יחיד). שווה לחפש באתרים בחו"ל שכבר פירקו ותוכל לדעת

האם ישנה סבירות שהמגבר המקורי לא יוכל להגביר כראוי את הסט של מורל? ונדרשת החלפה של המגבר? 

והאם ישנה המלצה מאיפה ניתן לרכוש בעלות טובה? 

פורסם (נערך)
בתאריך 24.1.2023 בשעה 14:56, Haim Binshtein כתב:

לגבי הסט הקדמי:

האם ישנה סבירות שהמגבר המקורי לא יוכל להגביר כראוי את הסט של מורל? ונדרשת החלפה של המגבר? 

אשמח גם להמלצה למגבר 4 ערוצים לא יקר ושיכול להגביר בצורה טובה את הסט של מורל יחד עם הסאב המובנה המקורי.

עריכה אחרונה על ידי ahpxeru
פורסם

האם המגבר יוכל לנצל בצורה הכי טובה את הסט הזה? אני בספק.. אבל זה שיש הגברה זה כבר מעולה וייתן לך קפיצת מדרגה משמעותית, וגם בכלל שזה בגלל שזה לא מסובך טכנית אתה יכול לבצע את זה לבד ולראות האם זה מספיק טוב לטעמך.

אם תרצה מעבר לזה תוכל לחזור ולהתייעץ ואז זה כבר נהיה רציני יותר כי צריך לחשוב האם אתה רוצה להשתמש בחיווט המקורי של הרכב או משלך, מגבר חיצוני ידרוש גם קניית מנחת או החלפת יחידת הראש (מולטימדיה) וכו'..

• תוכן חדש...