Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תן ביס - טעות במחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ביצעתי הזמנת אוכל דרך תן ביס בתור לקוח מזדמן. עלות כולל משלוח X ש"ח. אין בעיה. שילמתי באשראי.

מגיע השליח עם ההזמנה ובפיו בשורה : אדוני, אתה חייב לנו עוד Y שקלים מאחר ומחיר המוצר עלה. הודענו לתן ביס אבל הם לא עדכנו (ולפי מה שהשליח אומר - אני לא הראשון שנתקל בזה). מבאס, אך שילמתי לשליח את ההפרש (הראה לי קבלה בה רשום שיש להשלים סכום Y לעלות מוצר מאחר ומחיר אחד המוצרים אינו כפי שמוצג בתן ביס).

כאן אתם נכנסים לתמונה : רציתי לשאול, האם עוד מישהו נתקל בתופעה דומה ?

פורסם

הייתי שולח אותו עם האוכל חזרה. אם היו מתקשרים מראש אחרי ההזמנה ומסבירים את העניין, אולי עוד היה עובר - אבל להגיע ולדרוש עוד כסף זה הזוי. שיטת מצליח הישראלית.

סכסוך עסקי או בעיה של המסעדה מול הספקים שלה לא אמור לעניין אותי בתור לקוח קצה.

אגב, עד כמה שידוע לי לכל המסעדות שעובדות מול תן ביס/סיבוס/טאבית וכו' יש ממשק שהם שולטים ומעדכנים את התפריטים והמנות בעצמם. כך למשל, אם יש חוסר של מנה מסויימת הם יכולים להסיר אותה בקליק לאותו יום / להוסיף הערה וכו'.

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

נכון שהוא גם לא נתן קבלה על ההפרש?

יש מחיר, זו העסקה שסגרת ובזה זה נגמר. לא רוצים אז קחו את המשלוח ותדחפו אותו.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין כזה דבר.

מנפנף את השליח ומבטל הזמנה.

כשיש בעיות בהזמנה בסגנון של מוצר חסר, המסעדה מתקשרת לפני ביצוע ההזמנה כדי להציע חלופות.

אם היו מתקשרים אליך לפני הגעת השליח - לגיטימי לבקש מצידם ולגיטימי מצדך לבחור לשלם או לבטל. 

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

דיברתי עם תן ביס. תשובה : אופס. המסעדה העלתה מחיר ולא עדכנה אותנו. אז עכשיו אנחנו נעדכן מחיר אצלנו.

עבר כבר שבוע פלוס, ואין שום עדכון במחיר אצל תן ביס. לכן אני די מאמין לשליח של המסעדה, ומנסה לבדוק אם יש עוד מקרים כאלו.

לגבי קבלה - עשיתי טעות ולא לקחתי אותה, אבל יש לי צילום.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
לפני 6 דקות, guya72 כתב:

דיברתי עם תן ביס. תשובה : אופס. המסעדה העלתה מחיר ולא עדכנה אותנו. אז עכשיו אנחנו נעדכן מחיר אצלנו.

עבר כבר שבוע פלוס, ואין שום עדכון במחיר אצל תן ביס. לכן אני די מאמין לשליח של המסעדה, ומנסה לבדוק אם יש עוד מקרים כאלו.

מפתיע לרעה שלא לקחו את זה עליהם, הציעו פיצוי.

פורסם

פעם היה להם שירות לקוחות כמו שלוולט יש עכשיו. היום השירות די חלש ולא מתפקד חוץ מ-"לבדוק מול המסעדה", לא פלא שהם מדממים לקוחות.

זה בכלל לא אמור לעניין את הלקוח כמה כסף זה עולה במסעדה, יש ממשק שמציג מחיר וזה המחיר שצריך לשלם, כל הפערים צריכים להיסגר בין תן ביס למסעדה.

אמנם מאוחר מדי, אבל לא משלימים שום סכום בעת קבלת המזון. 

מה הייתה תגובת תן ביס?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, guya72 כתב:

פיצוי נתנו?

אין לי יותר מדי ממשק מול תןביס, אולי פעם אחת הזמנתי מהם בשנה האחרונה, וגם אז הייתה פדיחה במשלוח (הזמנתי אוכל, מחכה שעה וחצי, שולח אסמס לשירות לקוחות של תןביס, אחרי 15 דקות קיבלתי תשובה "מסתבר שהמסעדה סגורה היום. נחזיר לך את הכסף וקח 50 שח הנחה לקניה הבאה").

מעניין למה לא עדכנו באמת את המחיר... אולי הנציג סתם ניסה לנפנף אותך כדי שיתפנה מהצ'אט וילך לנוח?

Ford Fiesta 2014 Manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, MZN כתב:

אתה גר בישראל? 

דווקא הניסיון שלי עם תן ביס בד"כ בסדר גמור, לפעמים מנה איחרה וקיבלתי זיכוי מלא.

מצד שני זה באמת לא היה בזמן האחרון, מצד שלישי זה אומר שבזמן האחרון לא היו לי תקלות, ואני מזמין על בסיס יומיומי לעבודה.

פורסם
לפני שעה, MZN כתב:

אתה גר בישראל? 

בפעם האחת שפניתי אליהם הנושא נסגר לשביעות רצוני ודי מהר.

כמו ש-flytomars ציין.

פורסם

הזיה. הייתי אומר לשליח שאין צורך במשלוח ושיחזל"ש את עצמו. יכלו גם להתקשר אליך מהמסעדה עם קבלת ההזמנה במקום להציב אותך מול עובדה בקבלת המשלוח. נשמע כמו עוד קומבינה ישראלית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...