Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 3 2008. 5 מקומות.

הרכב עשה 200 אלף קילומטר, מצב בגדול סבבה, לא היו תיקונים גדולים מידי, קצת שותה דלק כמו הרבה מאזדות אבל מאוד אמין.

מאמין שאפשר למכור באיזור 10-12 אלף אולי קצת פחות.

עכשיו אני צריך רכב גדול יותר למשפחה.

האם יש רכבים כאלה זולים עם 7 מקומות אמינים ולא יקרים לתיחזוק כמו המאזדה?

נגיד באיזר 15-20 אלף מקסימום?

או שזה ממש לא הכיוון ? ורכב בתקציב הזה יראה מוסך כל יומיים?

אנחנו עושים עם הרכב באיזור 10 -15 אלף קילומטר בשנה,ביום יום לא נוסעים הרבה .

אשמח לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי carbugger
פורסם

לדעתי מאזדה 5 תיהיה האופציה האמינה יותר סביב המחיר הזה..

כמה שתמתח את התקציב ללמעלה תקבל שנתון גבוה יותר וק"מ נמוך יותר.

תנסה לחפש 2009 סביב 150 אלף קמ עם היסטורית טיפולים מלאה.

בהצלחה

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 56 דקות, המהיר הזהיר כתב:

לדעתי מאזדה 5 תיהיה האופציה האמינה יותר סביב המחיר הזה..

כמה שתמתח את התקציב ללמעלה תקבל שנתון גבוה יותר וק"מ נמוך יותר.

תנסה לחפש 2009 סביב 150 אלף קמ עם היסטורית טיפולים מלאה.

בהצלחה

מה אמור להיות המחיר בערך??

פורסם

20-25 אל''ש

• אהבתי 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

אין פתרונות קסם, בסכומים האלו יש סיכוי סביר מאוד שתמצא את עצמך מוציא לא מעט כסף על תיקונים

ואכן מאזדה 5 מזדקנת היא אופציה שפויה אבל גם שם (מזדקנת...) יכולות להיות לא מעט הוצאות בדרך הגיר אמין אבל ב200K לא מעט מהם עברו שיפוץ, מסילות דלתות ושאר דברי אחזקה.
מה עוד שקשה למצוא כאל ששרדו ללא הזנחה והתעללות בליסינג...

בהצלחה

פורסם (נערך)

לזכרוני מישהו בפורום הציע אופל זפירה עם נתונים שנשמעו טובים, אמנם מנוע 1.4 שידוע שעשה בעיות, אבל אם טופלו, והרכב עוד לא נמכר, הוא מן הסתם ירד מה-30K שביקש. 

אני אסתכן ואוסיף 5008. גם שם בעיית מנועים ומוניטין בעייתיים בלשון המעטה וזה לטובתך, למה? כי בתקציב שלך נכנס גם 2013 עם 130,000, לעתים אחרי החלפת מנוע. 

רק אל תתפתה למחירי הריצפה של המיניואנים האמריקאיים, יש סיבה שאף אחד לא לוקח אותם.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני שעה, Jack457 כתב:

לזכרוני מישהו בפורום הציע אופל זפירה עם נתונים שנשמעו טובים, אמנם מנוע 1.4 שידוע שעשה בעיות, אבל אם טופלו, והרכב עוד לא נמכר, הוא מן הסתם ירד מה-30K שביקש. 

אני אסתכן ואוסיף 5008. גם שם בעיית מנועים ומוניטין בעייתיים בלשון המעטה וזה לטובתך, למה? כי בתקציב שלך נכנס גם 2013 עם 130,000, לעתים אחרי החלפת מנוע. 

רק אל תתפתה למחירי הריצפה של המיניואנים האמריקאיים, יש סיבה שאף אחד לא לוקח אותם.

זה יותר גרוע מהאמריקיות

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי

יש לי מאזדה 5 2010 ואני מאוד מרוצה. תכין מראש כ5 אלף שח לכל ההוצאות הראשוניות להכנת הרכב (צמיגים חיישנים ועוד כל מיני בלאי הדורש החלפה/תיקון)

פורסם
בתאריך 8.1.2023 בשעה 20:01, Jack457 כתב:

פשוט לוותר - יש הסבר מאוד קל למחירים הזולים

בתאריך 17.1.2023 בשעה 20:22, shlomi8201 כתב:

הי

יש לי מאזדה 5 2010 ואני מאוד מרוצה. תכין מראש כ5 אלף שח לכל ההוצאות הראשוניות להכנת הרכב (צמיגים חיישנים ועוד כל מיני בלאי הדורש החלפה/תיקון)

מאזדה 5 שוב אכן מראה אמינות אבל גם שם באיזה שלב התיבה דורשת שיפוץ (לא זול), החלפת מסילות דלתות הזזה (גם לא זול), ועוד שונות,
גם המנועים משום מה לא שורדים כמו אלו של ה3 ולכיוון 250K כבר שמעתי על לא מעט שדרשו שיפוץ.

פורסם
בתאריך 8.1.2023 בשעה 20:01, Jack457 כתב:

אני מתנייד כל 5008 כבר שנתיים. רכב מעולה חוץ מהמנוע שדורש תשומת לב מיוחדת. יש לקחת בחשבון יישור קו של כ-10 אלף שקל ברכישה שאמור לתת שקט יחסי לכמה שנים קדימה. 

הרכב עצמו עולה גרושים, רכב משנתון 2012-2014 עם 100 אלף קמ עולה באיזור 20 אלף שקל.

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

מאזדה 5 שוב אכן מראה אמינות אבל גם שם באיזה שלב התיבה דורשת שיפוץ (לא זול), החלפת מסילות דלתות הזזה (גם לא זול), ועוד שונות,
גם המנועים משום מה לא שורדים כמו אלו של ה3 ולכיוון 250K כבר שמעתי על לא מעט שדרשו שיפוץ.

מחזק. מאזדה 5 זאת המלצה מאוד נפוצה ובצדק, אבל ברגע שהרכב הזה מתקרב לקצה חייו שום דבר לא זול שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...