Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

הייתי אצל איזה דרעק אחד שהחליף לי מגבים לא כמו שצריך. הם דפוקים ונגררים על השמשה... בקיצור, לא החליף למידה המתאימה, וממילא אין לי עכשיו את המידה המדוייקת של המגבים.

לחזור אליו לא רלוונטי כרגע.

בדקתי בגוגל, וזה מה שאני מוצא: https://www.carwiper.co.il/מגבים-ל-רנו/1005-Grand-Scenic/2011

תכלס, אני מגיע לחנות, ואין לו "מגב ימני X מגב שמאלי Y", אלא מגבים מידה X.

מה אני עושה, איך אדע איזה מידה אני צריך?

עריכה אחרונה על ידי יעקב כלפה
פורסם

לא הבנתי, בלינק רשומות לך המידות, מה הבעיה?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

התכוונתי ספציפית לסניק. זה קיים גם בעוד רכבים מדגמים אחרים ויצרנים אחרים. כאשר המגבים אינם בשימוש, הם "מתחבאים" חלקית מתחת למכסה מנוע, ולא ניתן להרים אותם כדי להחליפם מבלי לגרום נזק. כדי להחליף מגבים, צריך להכניס אותם למצב שירות. ברנו צריך סוויץ' במצב ON, להזיז את ידית המגבים למטה עד הסוף, ואז המגבים זזים למצב "90 מעלות" שבו ניתן לגשת אליהם בנוחות.

חזיר דיזל

פורסם

אפשר לחפש נתונים ברשת לפי דגם מהכונית, אפשר גם לקפוץ להום סנטר שם נמצאת ליד המדף של המגבים חוברת עם כל הפרטים לכל דגמי הרכבים הנפוצים בארץ.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, קורן בן אשר כתב:

התכוונתי ספציפית לסניק. זה קיים גם בעוד רכבים מדגמים אחרים ויצרנים אחרים. כאשר המגבים אינם בשימוש, הם "מתחבאים" חלקית מתחת למכסה מנוע, ולא ניתן להרים אותם כדי להחליפם מבלי לגרום נזק. כדי להחליף מגבים, צריך להכניס אותם למצב שירות. ברנו צריך סוויץ' במצב ON, להזיז את ידית המגבים למטה עד הסוף, ואז המגבים זזים למצב "90 מעלות" שבו ניתן לגשת אליהם בנוחות.

החכמתי

לא ידעתי שיש דבר כזה. 

תודה!

פורסם (נערך)

אני לא יודע לגבי סניק, אבל בקפצ'ור של חמותי היו מגבים עם חיבור לא סטנדרטי, שלא כלול במגוון החיבורים אותם ניתן לרכוש ביחד עם המגבים בהום סנטר.

רק במוסך רנו היה מגב עם החיבור הנדרש ( באחד משני הדגמים של מגבים מקוריים ).

Screenshot_20221226_121659_Photos.jpg

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...