Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להטביע את כרטיס הרב קו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דיווחים מחברת הביטוח בדוא"ל ובנוסף הייתה ההצעה הנ"ל שאני לא בטוח שהבנתי את תוכנה:

" לאזרחים הוותיקים , עם כניסתו של חוק נסיעה בחינם בתחבורה הציבורית , על כל אחת ואחד להטביע את כרטיס הרב קו

כדי למנוע, אי הוכחה שהיינו ברכב, במקרה של תאונה. אנא שימו לב להצעתנו !"

פורסם (נערך)

הכוונה לדעתי היא לתקף את הכרטיס בעלייה לאמצעי התחבורה הציבורית. במקרה של תאונה לא תהיה בעיה לבעל הכרטיס , אם ידרש, להוכיח שהיה בין הנוסעים, מה שיהיה כנראה קשה עם הכרטיס לא תוקף

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הייתי בודק מהיכן באמת נשלח הדואל . סביר מאוד שמדובר בזיוף, הרי למה שחברת ביטוח תתעסק עם תיקוף רב קו?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא משפטן אבל יש היגיון בטענה. העברת הכרטיס ורישום הנסיעה יעזור במקרה תאונה להוכיח את עצם הנסיעה והיות הנוסע "לקוח". להבנתי, הנסיעה חינם בכל מקרה.

:turn-l:
פורסם

קראתי את הכותרת ובחיי שלא הבנתי למה להשתמש בצורה כל כך מוזרה של השמדה במקום סתם לגזור את הכרטיס.

אח"כ נכנסתי לשרשור והכל הובן.

🤦‍♂️

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...