Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חייב להוסיף משהו, בעצם לחדד משהו כי גם לבעלי חתולים ותיקים לפעמים קשה להפנים:

חתול זו חיה מאוד ״עמוקה״, כמה עמוקה? שלוקח שנים, כן ש נ י ם - להבין, להכיר ושהוא יכיר אותך בחזרה וגם שהוא הכיר אותך זה אינדיוידואלי אתך בלי שאר אנשי הבית, להתחבר איתם למצב שמבינים מה תנועות הגוף שלהם מרמזות ולפעמים זה בניגוד לתיאורים המיוחסים בכתוב עבור אותה תנועת גוף.

ניתן גם לשנות את ההתנהגות שלהם כי היא לרוב מוטמעת אבל גם מושפעת מהיחס בינכם שלוקח זמן רב לרקום אותו לכדי אמון מלא (בעיקר לחתולים קשי אופי / קצת קיצוניים)

שוב - עם כל חתול זו מערכת יחסים שמתפתחת על גבי שנים.

למשל חתולה שאני מגדל מגיל יום גדלה להיות מהסוג שלא מתלטף (גם שהצטרפו אלי עוד חתולים מתלטפים בבית) ,רק אחרי שנה וחצי ישבה לי על הברכיים, עכשיו אחרי 3 שנים היא מתמסרת אלי ונמרחת עד כדי כך שהיא ממש משחררת את הגוף כמו מעולפת ואני יכול לעשות לה כל דבר. 

שאר בני הבית לא יכולים אפילו ללטף אותה חוץ מאשתי וזה גם לפי מצב הרוח של החתולה.

איתה יש לנו עוד 2 חתולות דיי נחמדות ומתלטפות, עוד חתולה סיבירית דיי פראית וחתול רחוב שהיה דייר רחוב שנתיים כשהו 3/4 עיוור והורגל לחיות בדירה והוא בעצם הכי נחמד ועדין שיש מכולם למרות שהיה רגיל לרחוב ועכשיו הוא בין 4 קירות.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v
  • אהבתי 5

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לנו 3 חתולים בבית, שניים ישנים איתנו במיטה, אין לנו לב לסלק אותם והאמת שהרצון לישון ולהתכרבל עם או ליד הבעלים לצד גרגור שביעות הרצון גורמים להרגשה טובה בעולם מנוכר וקר.... בין ארבע לחמש בבוקר מתחילה הפעילות,  התרגלנו לזה שיש לנו פעילות בבית בזמן שאנחנו ישנים.

לחתולה השלישית קנינו מיטה שמוצבת על שידה ליד מיטתנו והיא מעדיפה לישון שם (בעיקר בגלל שהיא לא סובלת את שני החתולים האחרים).

אני לא הייתי מוציא חתול בית החוצה שכן הסיכויים שיקרה לו משהו או שילך לאיבוד בפעמים הראשות גדול, אפשרי להכניס (רק מרצונו) חתול חוץ לבית ולתת לו להחליט מתי הוא בחוץ ומתי הוא רוצה להיות בבית.

החתולים אצלנו בני משפחה לכל דבר ועניין וזה עובד...

• אהבתי 2

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לפני 20 שעות, gsi16v כתב:

חתול זו חיה מאוד ״עמוקה״

כן. הכרתי בחורות כאלו כשהייתי צעיר. 

״עמוקות״.

אחרי שנים הבנתי שהן פשוט משוגעות עם עבר פסיכי עם קריזות של בנות שנתיים

לפני 20 שעות, gsi16v כתב:

גדלה להיות מהסוג שלא מתלטף (גם שהצטרפו אלי עוד חתולים מתלטפים בבית) ,רק אחרי שנה וחצי ישבה לי על הברכיים, עכשיו אחרי 3 שנים היא מתמסרת אלי ונמרחת עד כדי כך שהיא ממש משחררת את הגוף כמו מעולפת ואני יכול לעשות לה כל דבר. 

כן. כאלו.

• מצחיק 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אשתי לא סובלת חיות בית בכלל וחתולים בפרט (טראומה בילדות). אבל בכל הריון הסימן הראשון היה שהחתולה של ההורים שלי התעקשה לשבת עליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך עוד לא עלה הסרטון?

ולא תאמינו אבל הכרתי את זה קודם מגרסת האנימציה (שלדעתי טובה פי כמה)

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

מכיון שאני שונא אנגלית.

מצאתי בעברית.

ואם כבר, אז כבר...

כלב חושב שאנחנו אלוהים כי אנחנו עושים הכל בשבילו.
חתול חושב שהוא אלוהים כי אנחנו עושים הכל בשבילו.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • תוכן חדש...