Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אני מדבר על כביש 44 שעובר בין מחלף חולון דרך רמלה למחלף שמשון, ושימש לנסיעה מתל אביב לירושלים עד סוף שנות השבעים של המאה הקודמת.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כביש 44 מסתיים בצומת (היום מחלף) שמשון  ומתחבר לכביש 38 ממנו אפשר לנסוע לירושלים ובית שמש. הוא מתחבר גם לכביש 395 שגם הוא מגיע לירושלים לעין כרם, אבל מעולם לא שימש כדרך ראשית לירושלים כי הוא כביש פחות נעים לנסיעה מנהלתית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

את הכבישים כיום אני מכיר היטב ונוסע בהם מדי יום

אני שואל לגבי תוואי "כביש 1 הישן" כפי שתיארת בהודעות הקודמות, מה היה התוואי שלו אז אחרי צומת שמשון?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אחרי צומת שמשון נסעו בכביש 38 עד שער הגיא, ומשם בתוואי המוכר לירושלים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

לפני 15 שעות, zvit כתב:

תמיד היה מעוקל.

זה תמונה מ2021. 

פעם הרכבים היו נוסעים היכן שהסימון הצהוב, כיום - כנראה עם שינויי תנועה שנעשו כשפתחו את מחלף גינות סחרוב הרכבים נוסעים היכן שמסומן באדום, מה שיוצר עיקול מאוד חד היכן שמוקף בסגול. זה כנראה כוונת המשורר.

govmap (1).png

666.PNG

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

הכניסה הזאת היא אתגר לא פשוט למתכננים - מצד אחר יש בית קברות, מצד שני יש ואדי שכל "קיצור" מעליו עולה בגשרים יקרים ובנוסף יש שיפוע להערכתי לפחות 10% כך שכל קיצור גם מחריף את השיפוע. לרכבים של היום השיפוע לא מזיז אבל יש תקן ומי שניסה לעלות שם עם אופניים מייד יסכים איתי.

פורסם
בתאריך 13.12.2022 בשעה 19:20, chezik כתב:

הבעיה הגדולה שם היא שהמהירות המותרת לא מתאימה בשום אופן לפיתולים, כל פעם שאני נוסע שם אני נזהר ליסוע שם רק בימני אם זה מתאפשר, כי הרבה נהגים מפספסים ולא מצליחים לבצע את הסיבוב ימינה כמו שצריך וגולשים לנתיב שמשמאלם

חייבים להוריד שם 20 קמ"ש מתחת למותר

תיזהר במה שאתה אומר פה.

אני רשמתי לנסוע 60 ועוד מעט היו מחכים לי מתחת לבית עם קרשים 

@PeugeotVictimBoy

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 2 דקות, eladns כתב:

תיזהר במה שאתה אומר פה.

אני רשמתי לנסוע 60 ועוד מעט היו מחכים לי מתחת לבית עם קרשים 

כן, אני עוקב גם שם, אני שומר כמה קרשים באוטו בימים האחרונים ומחכה לפגוש אותך...

• מצחיק 4
פורסם (נערך)

אתה באמת משווה את כביש בגין שהוא ישר וארוך ומשובח והתנועה זורמת בו על 80-100 בבטיחות רבה (כשאין אידיוטים שנוסעים בכיף שלהם עם קולה קרה וסאן רוף), לכביש הכניסה לעיר ש2 פיתולים בו לא מביישים מקצה מסויים בפצאל?

זה מה שהסבירו לך

וזה מה שאתה מסרב לקלוט

צריך ליסוע בהתאם לתנאי הדרך ולא בהתאם למצב הרוב שלך, לא כשרתה עצבני ולא כשאתה רגוע

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 15 שעות, avargel כתב:

אני שואל לגבי תוואי "כביש 1 הישן" כפי שתיארת בהודעות הקודמות, מה היה התוואי שלו אז אחרי צומת שמשון?

עד 1967 הייתה קיימת "מובלעת לטרון", האיזור הזה לא היה בשליטה ישראלית ולכן הנוסעים לירושלים נדרשו לבצע את המעקף שצבי תאר.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 18 שעות, avargel כתב:

את הכבישים כיום אני מכיר היטב ונוסע בהם מדי יום

עד תחילת שנות השבעים שאז כביש 1 במסלולו הנוכחי עד שער הגיא נסלל היו שני מסלולים עיקריים לירושלים.

רכב פרטי נסעו ב 44 עד איפה שהיום מחלף נשרים ו 424 במסלולו הנוכחי עד מנזר לטרון. הכביש המשיך משם עד שער הגיא, יש חלקים מהקטע הזה ששרדו אבל הרוב נהרס. הגשר של 424 מעל נחל איילון היה מוגבל משקל ולכן אוטובוסים ורכב כבד לא השתמשו במסלול הזה.

אוטובוסים ורכב כבד נסעו ב 44 עד צומת שמשון (ושם הייתה הפסקת מנוחה בקיוסק המפורסם). ומשם 38 לשער הגיא.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מחקתי פוסטים מיותרים לגמרי שאינם תורמים לשרשור - נא הצמדו לנושא. וכבדו את הגולשים האחרים.

תודה ההנהלה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...