Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JEEP Grand Cherokee L -Overland שרשור מתגלגל

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

מנהיגה על רכב דומה - אכן האיכות גבוהה מאוד, וברמת הגימור הגבוהה מתחרה גם ב-X7 של במוו.

מה שהפריע לי זו הרגשה שמיקמו את ההגה בסטיה קטנה שמאלה ממרכז כסא הנהג, מעניין אם מישהו נוסף שם לב לזה.

בהשוואה של מערכות השמע בין Bowers & Wilkins בוולוו ל-McIntosh בג'יפ, לדעתי הוולוו יותר טובה, אא"כ יש איזשהו מסך הגדרות שלא מצאתי. (חיפשתי די הרבה)

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון לאחר מסע של 1600 מיילים מטקסס לקולורדו וחזרה:

1.הרכב מאוד נוח ושקט(בגזרת השקט אולי קצת פחות מהביואיק) ומאפשר תפירת מרחקים. בדרך הלוך עצרנו אולי פעמיים -שלוש וגם זה בעיקר לתדלוק וקפה.המושבים מאוד נוחים והמסאז' במושבים אחלה פיצ'ר. באופן כללי תא הנוסעים מאוד נעים לשהיה ממושכת והדבר היחיד שצורם קצת  זה השימוש בפלסטיק מבריק שמשאיר טביעות אצבע ותמיד דורש ניקיון.

2. זללן דלק לא קטן. בכל הסיבוב יצא 18.7 mpg שהם קצת פחות מ8 ק"מ לליטר. הנסיעה ברובה הייתה במהירויות לא סופר חסכוניות (120-130 קמ"ש) בטמפרטורות מאוד נמוכות ורוחות חזקות אבל עדיין ציפיתי לקצת פחות צמא. אני די בטוח שזה ישתפר מעט בהמשך.

3. ה4x4 הוכיח את עצמו לא מעט בנסיעה הזאת. בעיקר בחניונים ובמקומות בהם לא מפלסים כ"כ את השלג מצאתי את עצמי עולה על משטחי שלג וקרח שמניסיון עבר עם הביואיק לא הייתי צולח.

4.מערכת הסטריאו מדהימה. מאוד שמח שהתעקשתי עליה ולא על גימיקים כמו מסך בצד של הנוסע.

5.לא קשור כ"כ לגראנד צ'ירוקי אבל נסענו עם חברים שבדיוק קנו grand wagoner  וזה פשוט cruise ship  על גלגלים. הגזימו קצת עם המסכים אבל מבחינת חומרים, איכות ותחושת יוקרה - זה צעד ענק קדימה ולא דומה לשום דבר שjeep הוציאו בעבר.

20221226_131604.jpg

20221218_094358.jpg

20221220_211223.jpg

20221218_094358.jpg

• אהבתי 6
פורסם
לפני 13 שעות, AK21 כתב:

grand wagoner  וזה פשוט cruise ship  על גלגלים

לפי התמונה זה מפלצת שלידה הJEEP נראה צעצוע של ילדים.

זה ממש כמו משאית  סגורה מפוארת.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לגמרי. הגראנד צ'ירוקי לא רכב קטן בפני עצמו אבל נראה כמו פיקנטו ליד הwagoner.

הדבר הזה גם נשמע מדהים עם ה6.4. במיוחד בסלד סרק זה נשמע כמו סירת מירוץ

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עידכון אחרי קצת יותר משנתיים של אחזקה:

1. הרכב כרגע עם 27k מיילים, מבחינת אמינות-  הוחלף אטם ראש מנוע שנזל  במסגרת האחריות.
  2. במסגרת ריקול הוחלפו הברגים על הזרוע העליונה (upper control arm pinch bolts) 
  3. לפני כשנה החלפתי רביעיית צמיגים אחרי ש2 היו עם נזק בדופן. בתאכלס רק אחד נזל, פשוט לא שווה את הסיכון מבחינתי אז החלפתי את כולם לרביעיית מישלן  דיפנדר .

אני עדיין אוהב מאוד נהנה לנהוג ברכב כי הוא ממש מפנק ומאוד פרקטי.הרכב עוד כמה חודשים יוצא מאחריות היצרן ואחרי שעשיתי קצת חשיבה ובעיקר כשלא הצלחתי למצוא שום רכב בסכום כסף סביר שהוא לא  full size suv , שיגרום לי להרגיש איזשהו שדרוג , החלטתי להאריך את תקופת האחריות לעוד 3 שנים ועד 60  אלף מיילים בשביל השקט. יש לא מעט דברים שיכולים להתקלקל( אלקטרוניקה, מתלי אוויר וכו) עם טיקט שכנראה יעבור את הסכום ששילמתי על האחריות המורחבת בביקור הראשון.

20250106_084920.jpg

עריכה אחרונה על ידי AK21
  • אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...