Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, AK21 כתב:

שזה אומר שחסרים לו 2 צילינדרים ;)

זה מנוע הV6 של קרייסלר שנמצא כמעט בכל רכב של הקבוצה ונחשב לדי אמין אבל וותיק. 

תתחדש!

יש עוד גרסאות מנוע זמינות לרכב?

במחילה, מה משך אות בבהמה הענקית הזאת? לא העדפת טסלה זריזה במקומה?

מה המחיר בחול של הרכב מול מתחרותיה?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

@oryo

הנסיעה שלנו לקולרדו הקדימה את רכישת הרכב אז הכל היה די מהיר. 

גם אני העדפתי את הטליורייד בגלל המראה אבל לא הייתי מוכן לשלם את ה3k דולר על חבילת שקר , עם כל הכבוד לקיה/יונדאי. יכולתי לפתוח הזמנה ולחכות כמה חודשים עם היונדאי ולקבל אותה בmsrp אבל א-זמן וב-רציתי רכב אחר.

לגבי הג'יפ - קניתי 2022 בן 4 חודשים ו3700 מייל על השעון ,עם הפיצרים שרציתי בכמעט 3k פחות ממה שהייתי יוצא עם הקיה(קיבלתי גם יותר כסף בטרייד).

יש בקרת שיוט אדפטיבית, יש מערכת שמע מדהימה,חימום,אוורור ומסאג במושבים והאמת שקשה לי לחשוב על פיצ'ר נוחות שהייתי רוצה ואין ברכב הזה.

עריכה אחרונה על ידי AK21
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, אליהו שבת כתב:

תתחדש!

3 סוגי מנועים זמינים בארה"ב:

HEMI 5.7 V8

Pentstar 3.6 V6

4xe 2.0 PHEV

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם
לפני 4 דקות, אליהו שבת כתב:

תתחדש!

במחילה, מה משך אות בבהמה הענקית הזאת? לא העדפת טסלה זריזה במקומה?

מה המחיר בחול של הרכב מול מתחרותיה?

תודה.

יש 2 גרסאות מנוע כרגע לL:  הV6 pentastar  וההמי V8.

לא. זה רכב שבעוד שבוע אנחנו נצא איתו לנסיעה של קצת יותר מ800 מייל ,משפחה עם ציוד לסקי. אני לא מכיר שום דגם של טסלה שהייתי מעדיף לעשות את הנסיעה הזאת בו. טיולים מהסוג הזה הם עניין של כמה פעמים בשנה(ביעדים ומרחקים משתנים).

לגבי המחיר-בגיפ המנעד רחב מאוד ומתחיל ב40+ ויכול להיגמר ב80+ .

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כמו כן - אין לטסלה משהו מקביל באמת לרכב הזה.

מודל Y מקביל לcompact suv, אין לו שורה שלישית עם שימושיות אמיתית.

מודל X לא קשור כי הוא עולה מעל 100.

מי שמחפש midsize suv - נכון להיום אין לטסלה נוכחות בסגמנט, ובכלליות אני לא חושב שיש רכב חשמלי רלוונטי. אם מחפשים לחסוך בדלק אז highlander hybrid זה בגדול הgo to אם מחפשים SUV, ולמיניואנים יש פסיפיקה (קרייזלר) וסיאנה (טויוטה). אבל כשגלון דלק עולה $2.5 לא ברור לי בכלל שהיברידי זה משתלם (כי עלות המערכת גבוהה יותר) אלא אם מרביצים ק״מטראז׳ גבוה. כשרכשתי כאן רכב למשפחה דלק בכלל לא היווה פקטור כי זה חסר משמעות, בערך הפרש של $1000 בשנה אם מכפילים את הנסועה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה יש להינות מבהמה מובילת נוסעים? 

היה לי על זה דיון עם חבר, בדיוק רכש x3m competition מושחזת לגמרי, אמר שאי אפשר לדעת שזה suv בזמן שאתה מסיע את הילדים לגן. להינות מכל העולמות. 

רק שבפועל אתה לא באמת ב people carrier כי זה ל4 אנשים והפער בין זה ובין סדאן אינו גדול במיוחד, ובד בבד אתה לא ברכב ביצועיסטי פרופר כי זה אכן suv שמנמן כששמים אותך ליד m2, שלא לדבר על עלויות הרכישה והתפעול המטורללות לגמרי בשוטף... תפסת מרובה לא תפסת. 

אישית נהגתי מאוד להתחבר לרכבים בסגנון, אבל כשיש מקום והציוד זול יותר זה הופך לפשרה שמפספסת הכל בבת אחת. נשמע לי הרבה יותר הגיוני להחזיק משהו לפונקציה x ואחר לפונקציה y (#קרוס לשרשור של misterb). הפאליסייד מגיעה עם קרוב לאפס פשרות במה שנועדה לבצע, ומעולם לא קרה לי שנהגתי בה וחשבתי לעצמי "וואלה איך הייתי תוקף איזה סיבוב עכשיו". 

אבל אולי סתם הזדקנתי / התברגנתי 🤦

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בתאריך 11.12.2022 בשעה 20:33, oryo כתב:

ומעולם לא קרה לי שנהגתי בה וחשבתי לעצמי "וואלה איך הייתי תוקף איזה סיבוב עכשיו"

אבל אולי סתם הזדקנתי / התברגנתי 🤦

מסכים במאה אחוז עם כל מה שכתבת, בעיקר בקשר לסגמנט הג'יפונים המבצעים, אבל אם אתה מגיע לאיזה כביש הררי מפותל ולא חושב לעצמך "וואי איך הייתי רוצה להיות פה עם איזו מיאטה ידנית או בוקסטר" אז יש סיכוי שפשוט עבר לך (או שעברת לעולם האופנועים, לא מכיר את התחום בכלל אז לא מתיימר לדבר עליו)...

מאז מכירת הג'ולייה אני מחוסר רכב, בעיקר כי אני והבת זוג מצליחים להסתדר יופי עם רכב אחד, וכי הרכב שאני באמת רוצה מאוד קשה להשגה, אבל ביציאה מלייק טאהו ב 4 לפנות בוקר בלי נפש חיה מסביב לא יכולתי שלא להתבאס על כל פניה ופניה, אפילו שהמאזדה3 די סבירה לנהיגה ביחס למשפחתית.

• תוכן חדש...