Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי, יש לי CX5 2014. לאחרונה בכל פעם שאני מעביר לריוורס החיווי של הסנסורים מתחיל לצפצף בלי הפסקה. הייתי אצל חשמלאי רכב שהוציא חוט אחרי חוט בשביל לראות אם אחד מהם לא תקין אך הרעש נמשך - ולבסוף נפסק רק שהוא הוציא את "המוח" עצמו (בתמונה).

החשמלאי אמר לי שיש לי שתי אפשרויות, או לשים חיווי חדש (עלות של 400 שח) אבל הוא לא יהיה מקושר עם הצג ברכב אלא צג חיצוני שמותקן על המראה, או ללכת לחברת קוברה שיחליפו לי את המוח ויסנכרנו אותו עם הצג המקורי (לטענתו 1400 ש"ח פלוס מע"מ). האם יש אופציה שלישית שתחזיר את המצב לקדמותו, כלוצר החיווי מצפצף ונראה על הצג המקורי של הרכב, מבלי לשלם סכומים של למעלה מ - 1500 שח?

See more

WhatsApp Image 2022-12-11 at 12.39.19.jpeg

• תוכן חדש...