Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שואל בשביל חבר.

נניח אני מעורב בתאונה. כל צד טוען שהשני אשם. 

לשני הצדדים ביטוח צד ג (לא מקיף).

הנזק לרכב שלי זעום ולכן אני לא מפעיל ביטוח ומתקן את הנזק בעצמי.
לצד השני נזק גבוה יותר ולכן הצד השני מפעיל את הביטוח. הם מתקנים לו את הרכב במוסך הסדר ובהמשך הביטוח שלי דוחה את תביעת הביטוח שלו בטענה שהתאונה לא באשמתי.
מניח שפה הביטוח שלו דורש ממנו לכסות את עלויות התיקון, כי הוא מתקשר אלי וטוען שאני צריך לפצות אותו ומאיים בתביעה.

השאלה היא במידה והוא תובע אותי, האם חברת הביטוח צריכה להעניק ייעוץ משפטי או כיסוי להוצאות משפטיות? או שזה משהו שצריך להתמודד איתו בעצמי ורק בסוף לתבוע את הביטוח שלי?

יש סעיף בפרטי הביטוח שמדבר על תביעות מול צד ג, אבל לא ברור מה זה כן מכסה ומה לא.

פורסם

הכל לפי תנאי הפוליסה.

אם הם לא ברורים, זה תפקידו של הסוכן (או של נציג החברה הישירה) להבהיר לך כל מה שתבקש.

אבל למה אתה מקדים את המאוחר?

כשתקבל (אם בכלל) כתב תביעה, תתמודד איתו.

זה עלול לקחת גם שמונה חודשים ויתר.

בינתים, הוא ישלם את הנזק מכיסו. מוסך הסדר או לא, מקסימום הדחיה שהוא יקבל בתשלום היא 90 יום.

ואם הוא מאיים- יש משטרה.

תקליט שיחות ותעביר להם.

סחיטה באיומים זו עבירה חמורה, עדיין.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם יש רק ביטוח צד ג אין לך מה להפעיל אותו לגבי נזקיך - אלא רק לגבי הצד השני. אם המצב הוא שלך נזק קל אבל לצד השני נזק גדול שאינך יכול או רוצה לשלם מכיסך - הפעל את הביטוח והוא זה שישלם את הנזק לנפגע. את הנזק לרכב שלך הביטוח הזה אינ מכסה בשום מקרה.

אם יש ויכוח על האשמה אז או שחברות הביטוח יגיעו להסכמה או שזה יגיע לשולחנו של שופט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה למגיבים.
השאלה העיקרית היא לגבי כיסוי משפטי במקרה שתובעים אותי. לא הצלחתי להבין הרבה מקריאת תנאי הפוליסה, כנראה צריך לברר מול נציג החברה.
אם אני משוכנע שהאשמה אינה עלי לא רואה סיבה להפעיל את הביטוח.

• תוכן חדש...